Reclamă

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid se întâlneasc. O sursă apropiată celor doi a declarat că au început să se cunoască

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid se întâlneasc. Actorul s-a despărțit recent de iubita sa, Camila Morrone, după patru ani de relație. Au curs șiruri de articole în presa tabloidă despre cei doi, mai ales că există și speculații pe seama faptului că Leo nu pierde timpul.

Publicat: 16 septembrie 2022, 11:51

Se spune că Leonardo DiCaprio nu mai este singur. Câștigătorul Premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, au petrecut în New York City, spun mai multe surse pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid se întâlneasc

„Încep să se cunoască”, spune o sursă apropiată celor doi. De asemenea, s-a mai spus că cei doi nu formează încă un cuplu, chiar dacă au ieșit de mai multe ori împreună.

„Leo o urmărește cu siguranță pe Gigi”, spune o altă sursă pentru People.

O a treia sursă adaugă: „Au fost văzuți petrecând cu grupuri de oameni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire. De atunci, el a stat cu prietenii și familia”.

DiCaprio și modelul Camila Morrone și-au încheiat recent relația de 4 ani.

Reclamă

Ei au început să se întâlnească pentru prima dată la începutul anului 2018 în timpul unei călătorii la Aspen, Colorado. În anii care au urmat, perechea a fost fotografiată în escapade romantice pe tot globul, pe plajele din St. Barts, la un meci de fotbal la Paris și petrecând timp împreună în Malibu, California și New York City. Ei și-au făcut debutul ca cuplu când s-au afișat împreună la Premiile Oscar din februarie 2020.

Află de aici câte iubite a avut Leonardo DiCaprio. Actorul nu s-a întâlnit cu femeie mai în vârstă de 25 de ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Leonardo DiCaprio, la o masă cu Gigi Hadid, în New York
DiCaprio a fost fotografiat petrecând timp în New York după despărțire, unde Hadid locuiește cu fiica ei / Profimedia Images

Ce se întâmplă acum cu Camila Morrone

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio a vorbit despre „titlurile și comentariile despre vârstă”. Deși DiCaprio și Morrone au păstrat detaliile relației lor private, Morrone a recunoscut într-un interviu din 2019 pentru Los Angeles Times că s-a simțit frustrată din cauza atenției media acordată relației, în special din cauza faptului că s-a pus punct pe diferența de vârstă de 22 de ani dintre cei ei.

„Există atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să se poată întâlni cu cine”, a mai spus ea.

După despărțirea lor, o sursă a declarat pentru People că Morrone „se descurcă bine” și „are un grup mare de prieteni cărora le pasă cu adevărat de ea”.

„Ea merge mai departe cu viața ei. Ea nu este în contact cu Leo”, a adăugat sursa. I-au rămas alături model Kendall Jenner și Hailey Bieber, care au fost văzute împreună cu vedeta într-o seară la începutul acestei luni.

Pe de altă parte, Gigi Hadid l-a sărbătorit pe fostul său partener, Zayn Malik, de Ziua Tatălui cu o imagine rară a lui și a fiicei lor, Khai. DiCaprio a fost fotografiat petrecând timp în New York după despărțire, unde Hadid locuiește cu fiica ei.

Reclamă

Hadid și Malik au devenit împreună părinți în septembrie 2020. S-au despărțit în luna octombrie a anului următor, după presupusa lui altercație cu mama ei Yolanda Hadid.

„Gigi se concentrează numai pe ce este mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în acest timp”, a spus reprezentantul lui Gigi pentru People într-o declarație.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×