Reclamă

Camila Morrone a luat prânzul cu un bărbat misterios. Cum a fost fotografiată vedeta după despărțirea de Leonardo DiCaprio

Camila Morrone a luat prânzul cu un bărbat misterios. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio a fost surprinsă la Hollywood. Aceasta s-a bucurat de timpul liber și a încercat să nu ia în seamă fotografii care au urmărit-o la fiecare pas.

Publicat: 11 septembrie 2022, 6:58

Camila și Leonardo au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, actorul s-a despărțit de vedetă la puțin timp după ce aceasta a împlinit vârsta de 25 de ani. De atunci s-a zvonit că acesta ar avea deja o altă relație cu Maria Beregova, în vârstă de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Morrone a luat prânzul cu un bărbat misterios

S-a glumit mult pe seama lui DiCaprio după ce s-a despărțit de Morrone. Mulți au speculat că actorul nu-și dorește să aibă iubite mai în vârstă de 25 de ani. Se pare că acesta ar fi fost unul din motivele pentru care cei doi s-au despărțit.

Vezi mai multe imagini cu Camila Morrone în Galeria Foto!

Camila Morrone în compania unui bărbat misterios
Camila Morrone a fost surprinsă în compania unui bîrbat misterios / Profimedia Images

Totuși, reprezentanții celor doi nu au făcut încă nicio declarație. În timp ce DiCaprio petrece deja în compania altor femei, Camila pare că își dorește să-și petreacă timpul alături de cei dragi. Diva a fost surprinsă cu o imagine diferită.

Reclamă

Se pare că aceasta i-a închis și mai mult nuanța părului. Camila Morrone a luat prânzul cu un bărbat misterios. Fotografii i-au surprins fiind extrem de apropiați. Totuși sursele internaționale nu au putut confirma dacă diva are o relație sau nu cu acel bărbat.

După ce și-a terminat cafeaua, tânăra a plecat să-și plimbe câinele. Fotografii nu au scăpat-o din priviri pe tot parcursul plimbării.

Morrone a ales să poarte o ținută casual, de stradă, care să-i permită să se plimbe în voie. Rămâne de văzut dacă acesta se va afișa cu un alt bărbat în lipsa lui DiCaprio. 

Reclamă

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită

Nu doar Camila încearcă să-și vadă în continuare de viață. Leonardo a preluat inițiativa și a ieșit deja la întâlnire cu o tânără de 22 de ani. Actorul și Maria Beregova s-au întâlnit în timp ce actorul se afla în vacanță în Franța.

Fotografiile cu cei doi au apărut abia acum în presă, deși DiCaprio a mers în Franța în timpul verii. Maria, actorul Tobey Maguire și DiCaprio au fost văzuți petrecând într-un club exclusivist din Saint Tropez. Tânăra are deja o avere de 200 de mii de dolari.

Ea este fosta soție a lui Ahmed Masoud Adbelhafid. Fostul soț al vedetei deține un adevărat imperiu al modei în Milano. Maria și fostul partener au divorțat cu puțin înainte ca aceasta să-l întâlnească pe Leonardo. În prezent aceasta este studentă și model.

Maria fost crescută în Elveția, dar în prezent locuiește în Londra, acolo unde studiază pentru a prelua întreprinderea farmaceutică a familiei sale.

Familia Mariei este din Ucraina, scriu sursele internaționale. Tânăra este foarte prezentă pe rețelele sociale, unde postează imagini din vacanțele sale exclusiviste. Totuși, aceasta nu a făcut nicio postare legată de posibila sa relație cu Leonardo DiCaprio.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×