Reclamă

Leonardo DiCaprio ar avea o nouă iubită. Se pare că actorul se întâlnește cu Maria Beregova

Leonardo DiCaprio ar avea o nouă iubită. Se zvonește că actorul se întâlnește cu frumoasa Maria Beregova. Tânăra are doar 22 de ani și a fost văzută în preajma actorului în timp ce acesta se afla în vacanță în Franța.

Publicat: 3 septembrie 2022, 7:13 / Actualizat: 3 septembrie 2022, 9:33

La mai puțin de o săptămână de când s-a despărțit de Camila Morrone, DiCaprio pare că și-a găsit alinarea în brațele altei femei. Gurile rele spun că DiCaprio nu-și dorește partenere mai în vârstă de 25 de ani. De altfel actorul s-a despărțit de Camila la scurt timp după ce aceasta a împlinit vârsta de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio ar avea o nouă iubită

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în preajma unei femei în timpul vacanței pe care a petrecut-o în Franța. Imaginile au început să circule pe internet la scurt timp după ce s-a aflat faptul că actorul nu mai are o relație cu Camila.

Vezi mai multe imagini cu iubita lui Leonardo DiCaprio în Galeria Foto!

Maria Beregova într-o rochie neagră în timp ce se pozează pe un iaht
Maria Beregova l-a cunoscut pe DiCaprio în timpul unei vacanțe / Profimedia Images

Cea care ar putea fi noua iubită a actorului are doar 22 de ani și este model. Maia Beregova este din Ucraina, însă în prezent locuiește în Londra, acolo unde studiază din greu pentru a prelua afacerea familiei sale.

Reclamă

Maria Beregova a fost văzută în compania lui DiCaprio și a prietenului acestuia, actorul Tobey Maguire. Se pare că cei trei au fost văzuți în timp ce părăseau un club din Saint Tropez. Fotografiile datează din luna iulie, însă abia acum au fost făcute publice.

Conform publicației Daily Mail, DiCaprio și Beregova se cunosc încă din luna iulie, însă au ținut acest lucru ascuns. Între timp, tânăra de 22 de ani trece printr-un proces de despărțire de fostul soț, Ahmed Masoud Adbelhafid. Diva are deja o avere de 200 de mii de dolari.

Reprezentanții lui DiCaprio nu au făcut niciun comentariu privind zvonurile cu Maria. Cu toate acestea, actorul preferă să fie discret cu viața sa. Relația pe care a avut-o anterior a durat cinci ani, însă puțini au știut lucruri despre viața intimă a celor doi îndrăgostiți.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Maria Beregova

Publicațiile internaționale spun că Leonardo DiCaprio ar avea o nouă iubită. Se pare că Maria este cea care i-a furat inima actorului. Maria Beregova este în prezent studentă și model.

Aceasta este din Ucraina, dar a fost crescută în cea mai mare parte a timpului în Elveția, la un internat privat. În prezent,aceasta locuiește în Londra. Acolo studiază pentru a prelua întreprinderea farmaceutică a familiei sale.

Modelul a mai fost căsătorit în trecut. În ciuda faptului că are doar 22 de ani, Maria a fost căsătorită cu Ahmed Masoud Abdelhafid, care are 30 de ani. Fostul ei soț conduce un adevărat imperiu al modei în Monaco.

Conform surselor internaționale, divorțul dintre Maria și Ahmed s-ar fi finalizat chiar în Monaco. Diva are și un cont de Instagram, acolo unde postează deseori imagini din vacanțele sale de vis. Modelul are peste 200 de imagini din vacanțele exclusiviste, de la sesiunile foto pe care le are, dar și câteva imagini cu prietenii și familia.

Maira nu a făcut niciun comentariu privind o posibilă relație cu DiCaprio. Rămâne de văzut dacă aceasta va confirma zvonurile și va posta pe rețelele sociale mai multe amănunte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×