Reclamă

Leonardo DiCaprio a mers la o petrecere din Malibu. Actorul e complet transformat după ce a slăbit mai multe kilograme

Leonardo DiCaprio a mers singur la o petrecere din Malibu. Sursele apropiate actorului spun că acesta trece printr-o perioadă mai dificilă cu partenera sa. Pe chipul vedetei s-a citit tot timpul oboseala. Se pare că stresul l-a ajuns în cele din urmă. Transformarea prin care a trecut este remarcabilă, iar cele mai recente imagini dovedesc că a pierdut un număr mare de kilograme.

Publicat: 30 august 2022, 7:08

De-a lungul timpului DiCaprio și-a obișnuit fanii cu transformările sale remarcabile pentru rolurile pe care le-a avut de interpretat. Cu toate acestea, actorul pare că a slăbit din cu totul alte motive. Publicația Mirror susține că vedeta din Titanic suferă din cauza relației pe care o are cu iubita sa Camila Morrone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a mers la o petrecere din Malibu

Leonardo DiCaprio pare că se distrează de această dată singur. Actorul a pierdut și câteva kilograme de la ultima sa apariție. Vedeta internațională s-ar afla într-un proces de schimbare. Se pare că apropiații actorului susțin că el și Morrone nu se mai înțeleg la fel de bine.

Vezi mai multe imagini cu Leonardo DiCaprio în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio a mers la o petrecere din Malibu și a slăbit
Leonardo DiCaprio e complet transformat după ce a slăbit / Profimedia Images

DiCaprio a fost fotografiat de paparazzi în timp ce coboara din mașină. Acesta a purtat o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru.

Reclamă

Din imagini se poate observa transformarea incredibilă prin care a trecut. Leonardo a fost de nerecunoscut pentru cei mai mulți fani. Oboseala de pe chipul său i-a pus pe mulți pe gânduri. Fanii sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate a actorului. 

În ultimele luni, DiCaprio a fost văzut tot timpul în vacanțe luxoase. Acesta a petrecut în destinații tropicale, pe iahturi, alături de prieteni sau de iubita sa.

Cu fiecare nouă apariție, actorul a părut cu adevărat preocupat de silueta sa și a încercat să facă ceva în această privință. 

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Leonardo DiCaprio și partenera sa

DiCaprio și Camila formează unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. S-a zvonit în presă că actorul își dorește să se întâlnească doar cu partenere mai tinere ca el. Acest lucru nu ar putea fi departe de adevăr, având în vedere istoricul său de iubite din ultimii ani. Leonardo și partenera sa de 25 de ani au o relație încă din anul 2017.

Cei doi se cunoșteau de mai bine de zece ani înainte să fi început să se întâlnească. Povestea lor de dragoste este de cele mai multe ori ferită de ochii curioșilor.

Aceștia au grijă să fie foarte discreți și se afișează rareori în public. Camila și Leonardo s-ar fi întâlnit prima dată când tânăra avea doar 12 ani.

Se pare că Al Pacino este cel care le-a făcut celor doi cunoștință. La acel momentu nu a existat nicio legătură amoroasă între cei doi. Camila l-a reîntâlnit pe Leonardo abia la vârsta de 19 ani, când a participat la Festivalul de Film de la Cannes din 2019.

Pentru ei a fost dragoste la prima vedere din acel moment. În ciuda diferenței de vârstă, DiCaprio a încercat mereu să facă lucrurile să funcționeze între el și partenera sa. Totuși, cele mai recente informații spun că relația celor doi nu mai e la fel de puternică precum era la început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×