Reclamă

Leonardo DiCaprio și-a ținut iubita în brațe în timpul unei plimbări pe plajă. Camila Morrone s-a bucurat de toată atenția actorului

Leonardo DiCaprio și-a ținut iubita în brațe în timpul unei plimbări pe plajă. Fotografii au surprins-o pe Camila Morrone fiind vizibil deranjată de o discuție purtată cu actorul celebru. Acesta a încercat s-o împace și să o liniștească pentru a se putea bucura în continuare de timpul petrecut împreună.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2022, 7:02

Fotografii i-au urmărit pe cei doi îndrăgostiți la fiecare pas. Camila, în vârstă de 27 de ani, nu s-a simțit foarte bine în timpul plimbării, relatează publicația Page Six. În ciuda eforturilor pe care DiCaprio le-a făcut pentru a-și liniști iubita, aceasta nu a părut dispusă să-și schimbe starea de spirit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și-a ținut iubita în brațe în timpul unei plimbări pe plajă

Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în timpul unei discuții intense. DiCaprio și Morrone trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă acest lucru nu înseamnă că în viața lor de cuplu nu mai apar certuri ocazionale.

Vezi mai multe imagini cu Leonardo DiCaprio și iubita sa în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio în timp ce o sărută pe frunte pe iubita sa, Camila Morrone
DiCaprio și Morrone trăiesc o frumoasă poveste de dragoste / Profimedia Images

Actorul în vârstă de 47 de ani a fost cel care a preluat inițiativa și a încercat să-și liniștească iubita. DiCaprio a ținut-o în brațe pe Morrone și i-a oferit sărutări dulci pe frunte. Modul de 27 de ani s-a liniștit rapid și a încercat să se bucure mai departe de plimbarea alături de iubitul său.

Reclamă

Pentru această ieșire Morrone și DiCaprio au purtat ținute casual. Camila a purtat o rochie albă, transparentă, peste care a adăugat o bluză cu mânecă lungă. Leonardo a ales un tricou alb, simplu, și o pereche de pantaloni crem.

Actorul a fost extrem de grijuliu și înțelegător cu iubita sa și a încercat să o alinte cu gesturi tandre în timpul plimbării romantice.

De-a lungul timpului, Camilia și Leonardo au fost surprinși deseori la plajă. Cei doi se bucură de vacanțele pe care le petrec împreună în locuri exotice.

Reclamă

Cum decurge povestea de dragoste dintre Leonardo și Camila

Leonardo și Camila formează în prezent unul dintre cele mai urmărite cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună încă din anul 2017 și se cunosc de mai bine de zece ani. Deși cei doi reușesc să-ți țină povestea de dragoste departe de ochii lumii, publicațiile internaționale a reușit să obțină diferite informații privind modul în care decurge relația celor doi.

Camila și Leonardo s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când tânăra avea doar 12 ani. Conform Cosmopolitan, Al Pacino a fost cel care le-a făcut celor doi cunoștință. În afară de o admirație pe care Camila i-a purtat-o actorului,, între ei nu a existat la acel moment niciun sentiment.

Mulți ani mai târziu, când Camila avea 19 ani, Leo a reîntâlnit-o pe tânăra actriță aspirantă la Festivalul de Film de la Cannes 2017.

Câteva luni mai târziu sursele declarau că cei doi au început o relație. În 2018 au lua parte la petrecerea aniversară a prezentatoarei Ellen Degeneres, acolo unde s-au afișat prima dată ca un cuplu. Au urmat mai multe vacanțe exclusiviste și evenimente publice la care cei doi au început să se afișeze fără să se mai teamă de comentariile celor din jur.

În ciuda diferenței de vârstă, Leonardo și Camila reușesc să facă lucrurile să funcționeze între ei. Camila a vorbit în trecut despre diferența de vârstă dintre ea și Dicaprio, iar modelul a declarat că această diferență nu înseamnă nimic pentru relația lor. Cei doi sunt extrem de maturi și trăiesc o poveste de dragoste ferită de ochii curioșilor.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×