Reclamă

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță cu prietenii în St Tropez. Actorul a fost surprins de fotografi fără tricou

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță cu prietenii în St Tropez. Actorul s-a bucurat de vremea frumoasă pe un iaht de lux. Alături de acesta s-a aflat și iubita sa, Camila Morrone. În compania actorului s-au aflat și câțiva dintre prietenii săi apropiați, printre care și Tobey Maguire și Lukas Haas. DiCaprio a fost invitat la începutul lunii iulie la petrecerea aniversară a lui Tobey.

Publicat: 23 iulie 2022, 6:05

Actorul în vârstă de 47 de ani a încercat să obțină bronzul perfect în această vacanță. DiCaprio nu a ținut cont de prezența fotografilor și s-a distrat alături de cei mai buni prieteni. Programul încărcat nu i-a permis acestuia să se bucure atât de des pe cât și-ar fi dorit de vacanțe. De data aceasta a sosit momentul ca actorul din Titanic să se relaxeze în voie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță cu prietenii în St Tropez

Leonardo DiCaprio și-a impresionat admiratorii din lumea întreagă. Actorul a dovedit că știe să se bucure de fiecare moment, în special atunci când se află în compania prietenilor săi dragi.

Vezi mai multe imagini cu Leonardo DiCaprio în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță cu prietenii în St Tropez și a fost pozat în timp ce se ștergea pe spate cu un prosop albastru
DiCaprio a petrecut mai multe zile pe un iaht de lux în sudul Franței / Profimedia Images

De data aceasta DiCaprio a petrecut mai multe zile pe un iaht de lux în sudul Franței. Se pare că vedeta  renunțat complet la inhibiții pe parcursul vacanței sale. Actorul celebru din Wolf of Wall Street a fost surprins tot timpul alături de prietenul său, Tobey Maguire.

Reclamă

Aceștia au luat prânzul la un restaurant de lux din St Tropez, iar mai apoi s-au retras pe iahtul privat alături de un grup de prieteni. DiCaprio a fost fotografiat din toate unghiurile. Actorul a renunțat la tricou și și-a expus complet fizicul.

Dacă în trecut făcea furori printre femeile din lumea întreagă, acum pare că lucrurile nu mai stau la fel. În ultima vreme, Leonardo DiCaprio a luat câteva kilograme în plus, iar acestea sunt din ce în ce mai vizibile pe silueta sa.

Iubita actorului, Camila Morrone, nu pare deloc deranjată de acest lucru. Tânăra în vârstă de 25 de ani are o relație de lungă durată cu vedeta din Titanic. Cei doi sunt surprinși deseori în ipostaze tandre sau în vacanțele pe care le eptrec împreună.

Reclamă

Maguire și DiCaprio sunt prieteni de mai bine de 30 de ani

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță cu prietenii săi în St Tropez. Actorul s-a aflat în compania lui Tobey Maguire. Maguire și DiCaprio împărtășesc o prietenie frumoasă de mai bine de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut atunci când s-au întâlnit pentru prima dată în 1990.

Aceștia au luat parte simultan la un casting pentru seria Parenthood. De-a lungul timpului s-au susținut reciproc, iar prietenia lor a devenit din ce în ce mai puternică. Amândoi au apărut de-a lungul carierei în mai multe filme împreună. Cei doi s-au reunit pe platourile de filmare într-o interpretare de excepție pentru The Great Gatsby din 2013.

”Leo și cu mine suntem prieteni foarte buni. Râdem mult împreună și vorbim despre tot felul de subiecte. Ne bucurăm de fiecare dată când putem să facem lucruri împreună. Avem foarte multe lucruri în comun, cum ar fi baschetul. Ne place să ieșim împreună și să discutăm în timp ce jucăm baschet”

Maguire și-a exprimat de-a lungul timpului respectul pe care îl are față de colegul său de breaslă. Actorul s-a arătat a fi un susținător al relației dintre DiCaprio și partenera sa mult mai tânără, Camila Morrone. De data aceasta cei doi prieteni au decis să-și petreacă vacanța împreună și să se bucure de timpul liber pe care îl au la dispoziție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×