Reclamă

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio după patru ani de iubire

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Cuplul de îndrăgostiți a ales să se separe după aproape patru ani de iubire. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună pe data de 4 iulie, atunci când au petrecut o vacanță de vis alături de câțiva prieteni. Mai multe surse au confirmat faptul că lucrurile s-au răcit între cei doi îndrăgostiți în ultima vreme.

Publicat: 31 august 2022, 10:15

Actorul în vârstă de 47 de ani și iubita sa de 25 de ani au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Aceștia nu au făcut anunțul despărțirii public. O sursă apropiată a cuplului a oferit veștile triste publicației People.Leonardo și fosta sa parteneră au preferat întotdeauna să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit

În ciuda faptului că au decis să se separe, apropiații cuplului spun că cei doi nu au oferit niciun  motiv clar pentru care au luat această hotărâre. Despărțirea pare că a fost una de comun acord. Reprezentanții cuplului nu au vrut să ofere nicio informație privind vestea separării.

Vezi mai multe imagini cu Leonardo și Camila în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio în timp ce o îmbrățișează pe Camila Morrone pe o plajă
Morrone și DiCaprio au purtat ținute casual / Profimedia Images

Ultima dată când au fost surprinși împreună, la începutul lunii iulie, cei doi părea extrem de iubitori unul cu celălalt. Nimic nu a prevestit o posibilă separare, mai ales că relația lor era una puternică, pe care au construit-o timp de patru ani.

Reclamă

Totuși, pare că lucrurile nu au mai funcționat așa cum își doreau. De altfel, apropiații cuplului au prevestit separarea. Leonardo DiCaprio a fost surprins recent la o petrecere în Malibu, acolo unde a ales să meargă singur, fără iubita sa.

Paparazzi au observat și o transformare incredibilă a actorului. Acesta a pierdut mai multe kilograme și este de nerecunoscut.

Nu este clar când Leonardo DiCaprio și Camila au pus capăt relației, mulți spun că acest lucru s-ar fi întâmplat după vacanța din luna iulie, mai ales că actorul a tot mers de atunci în alte călătorii alături de prietenii apropiați, dar fără cea pe care o iubește.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Vestea că Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit i-a luat pe toți prin surprindere. Cei doi formau unul din cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Actorul a întâlnit-o pe Camila când aceasta avea doar 12 ani. Al Pacino a fost cel care le-a făcut cunoștință.

La acel moment nu a existat nicio legătură amoroasă între cei doi. DiCaprio și partenera sa s-au reîntâlnit când aceasta avea 19 ani. Cei doi s-au văzut la Festivalul de Film de la Cannes și a fost dragoste la prima vedere.

Povestea lor de dragoste a fost tot timpul ferită de privirile curioșilor. Leo și partenera sa au preferat intimitatea și discreția atunci când au apărut în public împreună. Leonardo și Camila au avut o relație începând cu anul 2017.

După aproape patru ani de iubire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În ciuda diferenței de vârstă, Leonardo și Camila s-au înțeles foarte bine.

Apropiații actorului spun că acesta își caută întotdeauna partenere mai tinere ca el. Povestea lor de dragoste s-a stins însă amândoi vor rămâne cu amintirea celor patru ani frumoși pe care i-au trăit împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×