Reclamă

Câte iubite a avut Leonardo DiCaprio. Actorul nu s-a întâlnit cu femeie mai în vârstă de 25 de ani

Despărțirea lui DiCaprio de Camila Morrone ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cu toate acestea, puțini știu câte iubite a avut Leonardo DiCaprio. Se pare că actorul nu și-a dorit să aibă relații cu femei mai în vârstă de 25 de ani.

Publicat: 2 septembrie 2022, 7:50

DiCaprio este unul din cei mai apreciați actori de la Hollywood. Pentru multă vreme a fost și unul din cei mai râvniți burlaci. De-a lungul timpului DiCaprio a avut o mulțime de relații, însă nicio femei nu areușit să-l facă pe actor să se așeze la casa lui. În ciuda nenumăratelor partenere, acesta nu a fost niciodată logodit sau căsătorit.

Câte iubite a avut Leonardo DiCaprio

Leonardo a primit multe întrebări privind posibilitatea unei căsătorii. Cu toate acestea, actorul a fost tot timpul rezervat și a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. De altfel, DiCaprio a declarat într-un interviu din trecut că se va însura ”la momentul potrivit”. La 47 de ani, pare că celebrul actor din Titanic nu și-a găsit încă dragostea adevărat.

Vezi mai multe imagini cu femeile din viața lui Leonardo DiCaprio în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio și CAmila Morrone la o întâlnire cu bicicletele
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Cuplul de îndrăgostiți a ales să se separe după aproape patru ani de iubire / Profimedia Images

Pe lângă relațiile de scurtă durată, acesta a reușit să aibă o poveste de dragoste de cinci ani cu ultima sa parteneră. Totuși, Camila nu a fost cea care l-a făcut pe actor să se gândească la mariaj. De altfel, pare că bărbatul a trecut destul de repede peste despărțire. Se zvonește că acesta are deja o altă relație cu o tânără de 22 de ani. Hai să aflăm mai multe despre câte iubite a avut Leonardo DiCaprio și cum relațiile actorului s-au încheiat înainte ca acestea să fi împlinit vârsta de 25 de ani.

Reclamă

Leonardo DiCaprio și Bridget Hall

Prima relație publică pe care Leonardo a avut-o a fost cu modelul Bridget Hall. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în anul 1994, când DiCaprio era abia la începutul carierei sale.

Bridget Hall în timp ce pozează pentru Sport Illustrated în anul 2005
Prima relație publică pe care Leonardo a avut-o a fost cu modelul Bridget Hall / Getty Images
Reclamă

La acea vreme actorul avea 20 de ani, în timp ce partenera sa avea vârsta de 17 ani. Nu este clar cât a durat relația lor, însă Hall nu a vrut niciodată să confirme zvonurile privind o posibilă relație cu celebrul actor.

DiCaprio s-a întâlnit cu Naomi Campbell

Cea de-a doua cucerire a actorului a fost nimeni alta decât Naomi Campbell. Se pare că cei doi ar fi fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp în anul 1995.

Naomi Campbell în timp ce îl sărută pe Leonardo DiCaprio la o petrecere Vanity Fair
Cea de-a doua cucerire a actorului a fost nimeni alta decât Naomi Campbell / Profimedia Images

La acea vreme, modelul internațional avea vârsta de 24 de ani, în timp ce actorul urma să împlinească 21 de ani. Se pare că lucrurile nu au mers foarte bine între ei și au decis să păstreze doar o relație de prietenie.

Kristen Zang a fost iubita lui DiCaprio pentru un an

Nu a trecut mult timp și DiCaprio s-a afișat cu o nouă cucerire. De data aceasta cu un supermodel. DiCaprio a început o relație cu modelul Kristen Zang.

Kristen Zang într-o rochie neagră în timp ce pozează la un eveniment public
DiCaprio a început o relație cu modelul Kristen Zang. Kristen avea atunci doar 22 de ani / Profimedia Images

Actorul și-a dus iubita la premiera filmului Romeo + Juliet din Los Angeles. Cei doi au avut o relație de doi ani. Relația lor a început când modelul avea 22 de ani și s-a încheiat la scurt timp după ce blondina a împlinit 24 de ani.

Eva Herzigová l-a cucerit rapid pe Leonardo

Conform publicației PageSix, DiCaprio ar fi avut o relație cu modelul Eva Herzigova. Relația lor a durat doar câteva luni. Cei doi s-au întâlnit în anul 1998 la premiera filmului The Man in the Iron Mask. La acea vreme DiCaprio încă nu împlinise vârsta de 24 de ani.

Eva Herzigova la evenimentul Kering Women in Motion Awards
DiCaprio ar fi avut o relație cu modelul Eva Herzigova / Profimedia Images

Relația de câteva luni s-a încheiat înainte ca partenera actorului să împlinească vârsta de 25 de ani. A urmat o perioadă în care DiCaprio nu s-a mai afișat alături de nicio femeie. Timp de doi ani se crede că actorul a decis să fie singur.

Gisele Bündchen și Leonardo au avut o relație de cinci ani

La începutul anilor 2000, DiCaprio s-a îndrăgostit de modelul Gisele Bündchen. După doi ani de singurătate, DiCaprio a intrat într-o relație de lungă durată care a durat aproape cinci ani. Actorul i-a spus adio partenerei sale după o relație cu multe suișuri și coborâșuri.

Gisele Bündchen și Leonardo DiCAprio în timp ce se țin de mână la un eveniment public
La începutul anilor 2000, DiCaprio s-a îndrăgostit de modelul Gisele Bündchen / Profimedia Images

Cei doi s-au despărțit în anul 2005, când DiCaprio avea deja 31 de ani, iar partenera sa abia împlinise 25 de ani. Modelul a declarat că DiCaprio nu era dispus să-și schimbe stilul de viață haotic de dragul iubirii.

DiCaprio s-a îndrăgostit de Bar Refaeli la un concert

Încă te întrebi câte iubite a avut Leonardo DiCaprio? Află că acesta nu s-a oprit din a căuta partenera perfectă ici după ce a ieșit dintr-o relație de cinci ani. La scurt timp după ce s-a despărțit de Gisele, DiCaprio a început o relație cu modelul Bar Refaeli. A urmat o altă poveste de dragoste cu multe suișuri și coborâșuri pentru actor.

Barr Refaeli și Leonardo DiCaprio la o cină de la Annual Cinema For Peace Gala
Relația dintre DiCaprio și Refaeli a durat până în anul 2011 / Profimedia Images

De la relațiile de câteva luni, se pare că acesta devenise obișnuit cu poveștile care durau mai mulți ani. Relația dintre DiCaprio și Refaeli a durat până în anul 2011. Cei doi s-au despărțit cu puțin înainte ca Bar Refaeli să împlinească vârsta de 26 de ani. Se crede că înainte de următoarea relație, DiCaprio s-ar fi întâlnit și cu modelul Anne Vyalitsyna, care ar fi avut la acea vreme 23 de ani.

Blake Lively a avut o relație de câteva luni cu Leonardo

Din 2011 DiCaprio s-a întâlnit cu actrița Blake Lively. Se pare că cei doi ar fi avut o relație de cinci luni. La acea vreme, DiCaprio ar fi avut 38 de ani, în timp ce partenera sa avea 23 de ani.

Blake Lively și Ryan Reynolds în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2022
Blake Lively și Ryan Reynolds au întors toate privirile asupra lor atunci când au pășit pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Getty Images

Cei doi s-au despărțit când Lively a împlinit vârsta de 24 de ani. Într-un articol din trecut, aceasta a declarat că DiCaprio i-a rămas unul din cei mai apropiați prieteni.

Erin Heatherton a fost părăsită la 23 de ani de Leonardo

Erin Heatherton este o altă cucerire a actorului celebru. Blondina avea doar 23 de ani când a început să se vadă cu actorul în vârstă de 38 de ani.

Erin Heatherton în timp ce defilează într-un costum roz
Erin Heatherton este o altă cucerire a actorului celebru / Profimedia Images

Cei doi s-au întâlnit pentru aproximativ 10 luni. Relația lor s-a încheiat în anul 2012. DiCaprio a trecut foarte ușor peste despărțire. La doar câteva luni după despărțire, DiCaprio a fost văzut în timp ce petrecea pe un iaht alături de mai multe femei.

Au existat zvonuri că Leonardo s-a întâlnit cu Alesia Riabenkova

Alesia Riabenkova este o altă cucerire a cotului. Între blondină și iubitul ei a fost o diferență de 17 ani. Conform publicației PageSix, DiCAprio și Alesia s-ar fi întâlnit în cursul anului 2013.

Relația lor nu a fost niciodată confirmată. Totuși, publicațiile externe nu exclud o relație între cei doi, mai ales că au fost văzuți de mai multe ori împreună.

Toni Garrn l-a impresionat pe Leonardo cu farmecul său

Toni Garrn s-a alătura listei de modele care au avut o relație cu celebrul actor. Ei doi și-au confirmat relația în anul 2013 și au rezistat împreună până în anul 2014. La momentul despărțirii blondina avea doar 22 de ani.

Toni Garrn și Leonardo DiCaprio în timp ce se sărută la un eveniment public
Toni Garrn s-a alătura listei de modele care au avut o relație cu celebrul actor / Profimedia Images

Se apre că aceasta nu a reușit să-l facă pe DiCaprio să primească dragostea cu alți ochi. Se crede că după despărțire DiCaprio ar fi avut o relație cu Rihanna. Cei doi au fost văzuți la mai multe petreceri împreună și au dat curs speculațiilor. Totuși o relație între actor și cântăreața nu a fost niciodată confirmată.

Kelly Rohrbach și Leonardo au fost împreună câteva luni

Următoarea vedetă de pe lista actorului a fost Kelly Rohrbach. Cei doi au început să se vadă în anul 2015. Relația lor a ținut doar câteva luni și s-au despărțit cu puțin înainte de anul 2016.

Kelly Rohrbach și Leonardo DiCaprio în timp ce se plimbă cu biciletele și se sărută
Următoarea vedetă de pe lista actorului a fost Kelly Rohrbach / Profimedia Images

Se pare că despărțirea a fost de ambele părți. Amândoi au căzut de acord să meargă pe drumuri separate. Modelul a declarat că a păstrat o prietenie frumoasă cu actorul. În prezent blondina este căsătorită cu Steuart Walton.

Nina Agdal l-a cucerit rapid pe Leonardo

DiCaprio și Nina Agbal s-au întâlnit din anul 2016 până în anul 2017. Se pare că cei doi au decis să rămână prieteni.

Nina Agbal într-un costum albastru la o gală din anul 2007
DiCaprio și Nina Agbal s-au întâlnit din anul 2016 până în anul 2017 / Profimedia Images

Paparazzi i-au mai surprins la evenimente împreună. De altfel, cei doi s-au întâlnit în anul 2021 la o petrecere dintr-un club din Miami. La momentul despărțirii, actorul avea 34 de ani, iar fosta parteneră 25 de ani.

Lorena Rae și DiCaprio ar fi avut o relație în 2017

A urmat o altă perioadă în care DiCaprio nu s-a mai afișat public alături de o femeie. Actorul a fost văzut la mai multe petreceri, însă ar fi preferat să fie singur. Se crede totuși că ar fi avut o relație cu Lorena Rae.

Cei doi ar fi fost văzuți împreună în anul 2017, cu puțin înainte ca DiCaprio să confirme relația cu Morrone. La momentul la care a fost întrebat dacă are o relație cu Lorena Rae, actorul a negat orice fel de legătură amoroasă.

Camila Morrone și Leonardo s-au despărțit după patru ani de relație

DiCaprio și Morrone s-au despărțit după patru ani de relație. Cei doi au început să se întâlnească în 2017. La acel moment Morrone avea 19 ani. Actorul și Camila au încercat tot timpul să se ferească de privirile curioșilor. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul lui Al Pacino, e când Camila avea doar 12 ani. La acel moment nu a existat nicio legătură între cei doi.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone în timpul unei plimbări romantice pe plajă
Camila, în vârstă de 25 de ani, nu s-a simțit foarte bine în timpul plimbării / Profimedia Images

Totuși, DiCaprio s-a îndrăgostit complet de Camila atunci când aceasta și-a făcut debutul la Festivalul de Film de la Cannes. În ciuda poveștii lor de dragoste de patru ani, Leonardo și Camila și-au spus adio la câteva luni după ce aceasta a împlinit vârsta de 25 de ani.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×