Reclamă

Hailey Bieber a participat la o ședință foto în New York. Soția lui Justin Bieber a purtat o ținută all white

Hailey Bieber a participat la o ședință foto în New York. Soția artistului Justin Bieber a fost surprinsă în timp ce părăsea studioul foto alături de o prietenă. Vedeta internațională a optat pentru o ținută all white care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat.

Publicat: 2 august 2022, 7:03

Hailey Bieber a oferit o nouă lecție de stil. Modelul în vârstă de 25 de ani a ales să poarte o ținută albă care a impresionat prin simplitatea și eleganța sa. Hailey și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și a pășit plină de încredere pe străzile din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a participat la o ședință foto în New York

Programul vedetei Hailey Bieber a fost tot mai aglomerat în ultima perioadă. Aceasta s-a întors la programul său obișnuit după ce a petrecut o vacanță de vis în Idah. Diva a fost pozată atunci în brațele soțului său.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în Galeria Foto!

Hailey Bieber a participat la o ședință foto în New York și a purtat o ținută îndrăzneață
Hailey Bieber a oferit o nouă lecție de stil / Profimedia Images

Cei doi s-au iubit pătimaș pe un iaht de lux și nu au ținut cont de camerele de fotografiat care i-au urmărit la fiecare pas. Hailey pare că își dorește să trăiască o viață asumată. Vedeta a trecut prin clipe dificile din cauza unor probleme de sănătate.

Reclamă

Totodată, Justin Bieber a avut nevoie de o pauză de la programul său după ce a fost diagnsticat cu sindromul Ramsey Hunt.soții Bieber au avut grijă unul de celălalt și au încercat să treacă împreună peste aceste momente.

De atunci, Hailey pare tot mai conectată la viața sa și nu pare să se mai lase afectată de privirile curioșilor. Aceasta a fost văzută recent părăsind un studio foto. Hailey bieber a participat la o ședință foto organizată în New York. Prietena sa, Bella Hadid, a fost zărită recent la o altă ședință foto din New York. Cele două modele muncesc din greu pentru carierele lor și se dedică în totalitate meseriei pe care au ales-o.

De această dată Hailey a fost pozată într-o ținută all white. Vedeta și-a expus silueta de invidiat și picioarele tonifiate. Hailey este o împătimită a sportului și muncește din greu pentru fizicul pe care îl are.

Reclamă

Hailey Bieber și-a lansat propria linie de skin care

Hailey Bieber a participat la o ședință foto în New York. Apariția vedetei vine la scurt timp după ce și-a lansat propria linie de skin care. Soția lui Justin Bieber a decis să-și orienteze cariera într-o nouă direcție. Compania divei oferă un sortiment redus de produse de îngrijire a tenului. Aceasta a vorbit mai multe despre visul pe care l-a adus la realitate pe rețelele sociale.

Aceasta a declarat că a luat cursuri speciale înainte de a-și lansa brand-ul pentru a învăța mai multe despre industria de skin care. Aceasta a avut și câteva probleme din cauza numelui ales. În urma deciziilor luate se pare că soția lui Bieber va putea să-și promoveze în continuare produsele sub denumirea de Rhode.

”Îmi doresc ca totul să meargă bine. Am pus mult suflet în acest proiect. Am adus un dermatolog, un consultant cosmetician, chiar și un chimist. Am avut multe conversații cu oameni din domeniul de skin care înainte de a lua această decizie. Este o responsabilitate foarte mare”.

Soția lui Justin Bieber pare decisă să se implice tot mai mult în acest domeniu. În paralel diva își construiește cariera de succes în modeling. De-a lungul timpului a dovedit că își ia foarte în serios contractele. Hailey a defilat pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de haine din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×