Reclamă

Hailey Bieber a ales o ținută casual atunci când a ieșit la plimbare în Los Angeles. Soția lui Justin Bieber și-a lăsat la vedere abdomenul

Hailey Bieber a ales o ținută casual atunci când a ieșit la plimbare în Los Angeles. Vedeta în vârstă de 25 de ani și-a lăsat abdomenul la vedere, iar fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Soția lui Justin Bieber a impresionat din nou cu stilul său vestimentar.

Publicat: 1 iulie 2022, 13:06 / Actualizat: 1 iulie 2022, 14:58

Hailey Bieber a fost zărită tot mai des singură. Soțul său, Justin Bieber, se află în prezent într-o pauză. Acesta a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, iar de atunci și-a anulat o parte din concerte pentru a se concentra asupra sănătății sale. Bieber și soția sa au fost plecați într-o vacanță pe o insulă privată în Bahamas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a ales o ținută casual atunci când a ieșit la plimbare în Los Angeles

Hailey Bieber a petrecut clipe de neuitat în vacanța din Bahamas. De când s-a întors în Los Angeles aceasta a fost tot mai des surprinsă de fotografi fiind singură. Diva are un program aglomerat și încearcă să se întoarcă la viața sa obișnuită.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în Galeria Foto!

Hailey Bieber într-un top negru și o pereche de blugi în timp ce se urcă într-o mașină neagră
Hailey Bieber a fost zărită tot mai des singură / Profimedia Images

Hailey Bieber a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Admiratorii au recunoscut-o cu greu pe vedeta în vârstă de 25 de ani. Aceasta a postat recent câteva imagini într-o rochie mulată roz pe contul său personal de instagram.

Reclamă

De data aceasta, soția lui Justin Bieber a optat pentru o ținută casual. Vedeta s-a camuflat din cap până-n picioare și a încercat să treacă neobservată. Aceasta a optat pentru o pereche de blugi largi și un top negru.

Accesoriile nu puteau să lipsească din alegerile vedetei. Aceasta a purtat un colier delicat și o poșetă într-o nuanță de lime. În mână fotografii i-au surprins băutura răcoritoare pe care nu o uită niciodată. Diva a fost pozată recent într-un tricou larg în timp ce se întorcea de la sala de fitness, iar în mână avea aceeași băutură răcoritoare.

Modelul are un program aglomerat, însă nu ratează niciodată antrenamentele pe care și le programează. Diva încearcă să aibă grijă de fizicul și sănătatea sa.

Reclamă

Ce spune Hailey Bieber despre modul în care a evoluat relația cu soțul său

Hailey și Justin Bieber au trecut împreună prin multe momente dificile. Cei doi soți au suferit probleme de sănătate diferite. Hailey a fost prima care s-a văzut nevoită să treacă printr-o operație după un accident vascular cerebral.

La câteva săptămâni de la acel moment, Justin a anunțat faptul că suferă de sindromul Ramsay Hunt. Artistul a avut paralizie facială parțială și a fost nevoit să-și anuleze o parte din concerte. Soția acestuia i-a fost tot timpul alături în această perioadă dificilă. 

În cadrul emisiunii Good Morning America, Hailey a fost invitată să povestească despre modul în care se descurcă. Vedeta este o femeie foarte puternică și îi este alături soțului său.

”Justin se simte tot mai bine, mult mai bine ca la început. Sunt recunoscătoare pentru faptul că este bine. Mă simt mult mai apropiată de el după tot ce s-a întâmplat. Cred că aceste probleme prin care am trecut amândoi au deschis mult mai multe subiecte de discuție între noi. Ne-am apropiat foarte mult în această perioadă”.

În ciuda faptului că are un program aglomerat, Hailey își găsește timpul necesar pentru a-i fi alături soțului său indiferent de ceea ce se întâmplă. Vedeta le-a mulțumit admiratorilor pentru toate gândurile bune pe care le-au transmis pe tot parcursul recuperării soțului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×