Reclamă

Justin și Hailey se distrează împreună în Mexic. Soția artistului a impresionat cu silueta sa într-un costum de baie cu imprimeu floral

Justin și Hailey se distrează împreună în Mexic. Cei doi le-au oferit fotografilor momente numai bune de pozat în timp ce se relaxau în largul coastei Cabo San Lucas. Cuplul oferă mereu imagini care merită primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 29 mai 2022, 7:45

Hailey și Justin cu greu și-a putut ține mâinile departe unul de celălalt. Ei s-au îmbrățișat constant la bordul iahtului El Discovery. Nici nu e de mirare, mai ales că Hailey s-a confruntat în ultimul timp cu probleme de sănătatea care i-au pus viața în pericol, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin și Hailey se distrează împreună în Mexic

Hailey, în vârstă de 25 de ani, a impresionat într-un bikini cu imprimeu floral, în timp ce soțul ei, în vârstă de 28 de ani, și-a prezentat tatuajele într-o pereche de pantaloni scurți mov.

Cuplul s-a ținut cu tandrețe unul pe celălalt în timp ce stăteau împreună la marginea bărcii și s-au jucat puțin unul cu celălalt. În timp ce Justin stătea chiar la capătul vasului, Hailey l-a jucăuș de braț, semn că relația lor este una foarte bună.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hailey și Justin Bieber au făcut snorkeling în Mexic
Hailey, în vârstă de 25 de ani, a impresionat într-un bikini cu imprimeu floral / Profimedia Images
Reclamă

Cântărețul a fost evident amuzat de gest și i-a zâmbit soției sale. Hailey a arătat uimitor, ca de obicei, într-un bikini mic floral care i-a pus în evidență aspectul fizic demn de podium.

Ulterior, Justin și-a așezat snorkel-ul deasupra capului înainte de a sări în apă. A plutit minute bune la suprafața apei și a așteptat ca soția sa să i se alăture. Hailey a fost însă mai precaută și a stat destul de aproape de marginea bărcii.

În această vacanță, cuplului i s-a alăturat și iubitul lor cățel, Oscar. Hailey a îmbrățișat câinele în timp ce ea și Justin stăteau pe puntea bărcii, bucurându-se de soare.

Reclamă

Ce spune Hailey Bieber despre o posibilă sarcină

Cuplul profită la maximum de timpul în Mexic, unde Justin are programate două spectacole. Justin și Hailey s-au căsătorit în 2018 la doar câteva luni după ce s-au logodit.

Ei s-au căsătorit pentru prima dată la un tribunal din New York în 2018 și s-au căsătorit din nou într-o ceremonie fastuoasă cu prietenii și familia, un an mai târziu.

La începutul acestui an, Hailey a dezvăluit că nu se grăbesc să aibă copii.

„Cred că în mod ideal, în următorii doi ani, am putea încerca. Dar există un motiv pentru care îl numesc încercare, nu? a spus ea pentru revista WSJ într-un interviu publicat în februarie.

„Nu știi cât timp va dura acest proces. Cu siguranță nu avem copii anul acesta, cred că ar fi puțin prea devreme”, a adăugat Hailey.

„Există chestia asta care se întâmplă cu femeile când te căsătorești. Toată lumea presupune că ești însărcinată. Întâi vine dragostea, apoi vine căsătoria, apoi vine copilul. Ei bine, ce zici de lucrurile pe care vreau să le realizez în cariera mea? Cred că aveam înrădăcinat în cap că voiam să am copii imediat și aveam să am copii tânără. Apoi am împlinit 25 de ani și am zis că sunt încă super, super tânără!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×