Reclamă

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. Ce a declarat artistul despre problemele pe care le-a întâmpinat

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. Artistul a oferit mai multe informații despre problemele pe care le-a întâmpinat la scurt timp după nunta cu soția sa. Cântărețul spune că s-a așteptat ca Hailey să fie răspunsul la toate stările emoționale dificile pe care le traversa.

Publicat: 4 mai 2022, 12:59

Justin și Hailey Bieber formează unul din cele mai apreciate cupluri la nivel internațional. Deși povestea lor de dragoste a fost presărată cu multe suișuri și coborâșuri, cei doi au ales să fie întotdeauna privați cu privire la relația lor. De această dată, Bieber și-a deschis sufletul și a vorbit mai multe despre spiritualitate și călătoria pe care a început-o alături de femeia pe care o iubește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber

Artistul în vârstă de 28 de ani a oferit un interviu despre călătoria pe care o parcurge zilnic alături de Hailey. Acesta le-a povestit fanilor despre modul în care a învățat să se accepte și cum s-a transformat de când este alături de modelul în vârstă de 25 de ani.

Vezi mai multe imagini cu Justin și Hailey Bieber în Galeria Foto!

Justin Bieber și Hailey în timp ce se țin de mână la premiile grammy 2022
Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au întors toate privirile pe covorul roșu / Getty Images

Recent, soția lui Bieber a suferit o operație la inimă din cauza unei probleme de sănătate. Soțul său și-a arătat îngrijorarea printr-un mesaj emoționant pe care l-a oferit pe rețelele sociale. Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc niciodată să-și afișeze sentimentele în public.

Reclamă

Astfel, fanii s-au bucurat de această dată să afle mai multe despre modul în care arată căsnicia lor în spatele camerelor de fotografiat.

”Este o adevărată călătorie. Îmi amintesc la începutul mariajului că am avut mai multe momente dificile. Mă așteptam ca acest mariaj să-mi rezolve toate problemele, dar nu s-a întâmplat așa. Am reflectat puțin asupra subiectului și mi-am dat seama că eram ipocrit.”

”Îmi doream ca soția mea să facă ceva ce ar fi trebuit eu să fac. E greu să te uiți în oglindă și să realizezi că poate nu ești persoana pe care o credeai. Asta este un rezultat al traumei și al circumstanțelor întâmplate de-a lungul vieții”.

Reclamă

Ce spune Hailey Bieber despre căsnicia sa cu Justin

Nu doar Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. În luna octombrie a anului trecut, Hailey a postat câteva imagini de la nunta sa cu artistul în vârstă de 28 de ani, iar mai apoi a oferit un interviu sincer despre modul în care a evoluat de când s-a căsătorit.

Bieber și Hailey și-au unit destinele pe data de 30 septembrie 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. În cadrul interviului ”In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”, Hailey a mărturisit că și-a pus căsnicia în pericol. Cu puțin înainte ca Bieber să o ceară în căsătorie aceasta spune că a făcut un ”lucru imatur” care a dus în cele din urmă la amânarea deciziei viitorului său soț.

”L-am rănit mult atunci, iar ideea de a se căsători cu mine a dispărut din mintea sa. Acel moment i-a schimbat părerea despre mine. Am trecut împreună prin multe momente dificile, dar și clipe frumoase. Justin a avut unele probleme la început”.

”Mi-a fost tare greu să-l abandonez. Cum aș fi putut să fac una ca asta? Acela a fost momentul în care am decis că voi fi alături de el indiferent de ce se va întâmpla”.

Hailey a fost foarte sinceră în declarații și nu a ascuns nimic de urmăritorii săi. Ca de fiecare dată, vedeta a vorbit cu multă căldură în suflet despre soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×