Reclamă

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. Ce a declarat artistul despre problemele pe care le-a întâmpinat

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. Artistul a oferit mai multe informații despre problemele pe care le-a întâmpinat la scurt timp după nunta cu soția sa. Cântărețul spune că s-a așteptat ca Hailey să fie răspunsul la toate stările emoționale dificile pe care le traversa.

Publicat: 4 mai 2022, 12:59

Justin și Hailey Bieber formează unul din cele mai apreciate cupluri la nivel internațional. Deși povestea lor de dragoste a fost presărată cu multe suișuri și coborâșuri, cei doi au ales să fie întotdeauna privați cu privire la relația lor. De această dată, Bieber și-a deschis sufletul și a vorbit mai multe despre spiritualitate și călătoria pe care a început-o alături de femeia pe care o iubește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber

Artistul în vârstă de 28 de ani a oferit un interviu despre călătoria pe care o parcurge zilnic alături de Hailey. Acesta le-a povestit fanilor despre modul în care a învățat să se accepte și cum s-a transformat de când este alături de modelul în vârstă de 25 de ani.

Vezi mai multe imagini cu Justin și Hailey Bieber în Galeria Foto!

Justin Bieber și Hailey în timp ce se țin de mână la premiile grammy 2022
Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au întors toate privirile pe covorul roșu / Getty Images

Recent, soția lui Bieber a suferit o operație la inimă din cauza unei probleme de sănătate. Soțul său și-a arătat îngrijorarea printr-un mesaj emoționant pe care l-a oferit pe rețelele sociale. Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc niciodată să-și afișeze sentimentele în public.

Reclamă

Astfel, fanii s-au bucurat de această dată să afle mai multe despre modul în care arată căsnicia lor în spatele camerelor de fotografiat.

”Este o adevărată călătorie. Îmi amintesc la începutul mariajului că am avut mai multe momente dificile. Mă așteptam ca acest mariaj să-mi rezolve toate problemele, dar nu s-a întâmplat așa. Am reflectat puțin asupra subiectului și mi-am dat seama că eram ipocrit.”

”Îmi doream ca soția mea să facă ceva ce ar fi trebuit eu să fac. E greu să te uiți în oglindă și să realizezi că poate nu ești persoana pe care o credeai. Asta este un rezultat al traumei și al circumstanțelor întâmplate de-a lungul vieții”.

Reclamă

Ce spune Hailey Bieber despre căsnicia sa cu Justin

Nu doar Justin Bieber a vorbit despre începutul căsniciei sale cu Hailey Bieber. În luna octombrie a anului trecut, Hailey a postat câteva imagini de la nunta sa cu artistul în vârstă de 28 de ani, iar mai apoi a oferit un interviu sincer despre modul în care a evoluat de când s-a căsătorit.

Bieber și Hailey și-au unit destinele pe data de 30 septembrie 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. În cadrul interviului ”In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”, Hailey a mărturisit că și-a pus căsnicia în pericol. Cu puțin înainte ca Bieber să o ceară în căsătorie aceasta spune că a făcut un ”lucru imatur” care a dus în cele din urmă la amânarea deciziei viitorului său soț.

”L-am rănit mult atunci, iar ideea de a se căsători cu mine a dispărut din mintea sa. Acel moment i-a schimbat părerea despre mine. Am trecut împreună prin multe momente dificile, dar și clipe frumoase. Justin a avut unele probleme la început”.

”Mi-a fost tare greu să-l abandonez. Cum aș fi putut să fac una ca asta? Acela a fost momentul în care am decis că voi fi alături de el indiferent de ce se va întâmpla”.

Hailey a fost foarte sinceră în declarații și nu a ascuns nimic de urmăritorii săi. Ca de fiecare dată, vedeta a vorbit cu multă căldură în suflet despre soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
2
Pulpe de pui pane pe un platou cu salată verde și roșii cherry, alături de un bol cu ketchup
Rețete
Pulpe de pui pane. Un preparat perfect pentru prânz sau cină
Ți-ai propus să prepari pulpe de pui pentru masa de prânz sau cină, dar nu ai idee ce rețetă să încerci? Îți recomandăm una dintre cele mai îndrăgite rețete, și anume cea de pulpe...
3
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
4
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
5
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
PARTENERI
×