Reclamă

Justin Bieber e îngrijorat pentru sănătatea soției sale. Hailey Bieber a fost internată în spital

Lui Hailey Bieber i s-a descoperit un cheag de sânge foarte mic la creier. Aceasta a dezvăluit diagnosticul într-o postare pe Instagram săptămâna trecută. Justin Bieber e îngrijorat pentru sănătatea soției sale.

Publicat: 15 martie 2022, 8:02

Surse ale site-ului People au declarat că artistul e "foarte îngrijorat" pentru soția Hailey Bieber. Aceasta s-a confruntat recent cu o problemă destul de gravă de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber e îngrijorat pentru sănătatea soției sale

Modelul, în vârstă de 25 de ani, a fost internat în Palm Springs, California, pentru o urgență medicală, joia trecută. Informația a fost confirmată anterior publicația menționată mai sus. Hailey a fost internată la spital cu simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral. Totul a fost cauzat de un cheag de sânge la creier, a spus ea mai târziu într-o declarație.

Acum, o sursă spune pentru People că Justin, în vârstă de 28 de ani, a acceptat cu greu cu spitalizarea soției sale: „Hailey nu vrea ca nimeni să-și facă griji pentru ea. A fost o situație terifiantă pentru amândoi”.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Justin este încă foarte îngrijorat”, a mai adaugat sursa. „Abia poate dormi. El rămâne treaz uitându-se la ea în timp ce ea se odihnește.”

Hailey a detaliat calvarul într-o declarație distribuită pe Instagram Story.

„Joi dimineața, eram la micul dejun cu soțul meu. Am început să am simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral și am fost dusă la spital”, a scris ea. „Au descoperit că am un cheag de sânge foarte mic la creier. Acest lucru a cauzat o mică lipsă de oxigen, dar corpul meu a trecut singur. Mi-am revenit complet în câteva ore”.

Reclamă

„Deși acesta a fost cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, acum sunt acasă. Mă simt bine și sunt atât de recunoscătoare tuturor medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine!”, a continuat modelul.

Hailey le-a mulțumit apoi fanilor ei pentru mesajele lor, adăugând: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au adresat urări de bine și îngrijorare. Le mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea”.

Iată ce a spus în trecut Hailey Bieber despre căsnicia sa. Modelul dă vina pe ea pentru neînțelegerile din cuplu.

Ce s-a întâmplat în ultimul timp cu cei doi

Îngrijorarea pentru starea de sănătate a lui Hailey vine după ce Justin a fost testat pozitiv cu coronavirus luna trecută. Cântărețul spune că și-a revenit complet după COVID-19.

People a confirmat că Justin a contractat COVID-19 în februarie. Artistul a trebuit să amâne mai multe date de concert din turneul său Justice World. Cântărețul a fost nevoit, de asemenea, să-și anuleze spectacolul din Las Vegas, care a fost ulterior reprogramat pentru 28 iunie.

Hailey a sărbătorit recent împlinirea a 28 de ani a soțului ei cu un mesaj sincer postat pe Instagram la începutul acestei luni.

Ea a publicat mai multe fotografii cu ea și cu Justin, inclusiv una în care cuplul pozează împreună afară, un moment alb-negru surprins într-o cabină foto, o fotografie pe o barcă și o fotografie din copilăria cântărețului.

Hailey și-a descris postarea cu următoarele cuvinte: „La mulți ani, copilul meu. Există o mulțime de lucruri uimitoare și frumoase în această viață. Cea mai frumoasă parte este că pot să o trăiesc cu tine. Te iubesc…iată până la 28 de ani ❤.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×