Reclamă

Celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni. Regulile lor sunt complet diferite de cele din lumea reală

În lumea vedetelor, regulile nu sunt aceleași ca în lumea reală, a oamenilor de rând. Nu este neobișnuit ca vedetele să-și „împrumute” partenerii. Iată o listă cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Publicat: 31 decembrie 2021, 7:33

Acest lucru nu înseamnă însă că nu există sentimente de furie sau resentimente între persoanele publice. Există doar câteva reguli care nu sunt menite să fie încălcate, scrie Buzzfeed.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni

În general, nimeni nu este fericit când prietenul cel mai bun se întâlnește cu fostul său partener de cuplu. Chiar dacă nu mai există sentimente, există încă o mulțime de variante pentru situații incomode, mai ales atunci când participă la evenimente mondene.

Există câteva celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni. Situațiile au variat de la inofensive la scandaloase.

Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez s-a întâlnit cu Taylor Lautner înainte ca actorul și prietena ei, Taylor Swift, să aibă o relație. Cei doi au avut o relație în timp ce amândoi se aflau în Vancouver la filmări în 2009. Se pare că Selena a fost interesată de el, dar după câteva întâlniri, Taylor a dat-o uitării. Tabloidele au scris că tatăl său a crezut că a fi singur ar fi mai bine pentru cariera lui la acea vreme, deși Selena și Taylor au negat că au avut o relație amoroasă.

Reclamă

Câteva luni mai târziu Taylor Lautner și Taylor Swift au jucat rolul unui cuplu de liceu și erau complet obsedați unul de celălalt. Se pare că au început să simtă același lucru și în afara platourilor de filmare. Lucrurile dintre ei au durat câteva luni înainte de a se despărți. Faptul că au fost atrase de același bărbat nu a părut să fie o problemă între cele două fete, a căror prietenie este la fel de puternică și azi.

Shawn Mendes și Justin Bieber

Shawn Mendes s-a întâlnit cu Hailey Baldwin între relațiile ei cu Justin Bieber. Probabil știi că Hailey Baldwin și Justin Bieber sunt căsătoriți astăzi, dar știai că au avut o relație și când erau mai tineri? Cei doi au fost împreună câteva luni în 2015, dar au mers pe drumuri separate până s-au reunit în 2018.

Reclamă

În anul de dinaintea căsătoriei cu Justin Bieber, Hailey Baldwin a avut o relație cu starul canadian, Mendes. Justin a susținut mereu cariera lui Shawn, așa că relația cu Hailey a dus cu siguranță la o umbră între prietenia dintre cei doi bărbați. Cei doi artiști nu aveau cum să lipsească de pe lista cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Lindsay Lohan și Hilary Duff

Prietenia dintre Lindsay Lohan și Hilary Duff nu a supraviețui interesului lor romantic comun. Dragostea tânără este cu siguranță volubilă, iar acest triunghi amoros milenar o dovedește. Aaron Carter a început să se întâlnească cu Hilary Duff după ce a apărut în rolul lui Lizzie McGuire. Au fost împreună aproximativ un an și jumătate înainte ca ochii lui să privească în altă direcție. Bărbatul a cunoscut-o pe Lindsay înainte de a se întoarce la Hilary.

Lindsay era interesată de Aaron și, pentru o clipă, s-a părut că vor fi noul cuplu de adolescenți. Totuși, lucrurile s-au stins destul de repede între ei, ceea ce l-a împrins pe Aaron în brațele lui Hilary.

Nina Dobrev și Nikki Reed

Nina Dobrev a avut o relație cu Ian Somerhalder în timp ce filmau pentru serialul The Vampire Diaries. Cei doi actori au avut o relație destul de intensă pe micile ecrane. Și în viața reală a fost la fel între ei și au format un cuplu din 2009 până în 2013.

Ian și Nikki Reed au încercat o relație după aceea, iar restul a fost istorie. Cei doi au început să se întâlnească în 2014. Poate că nu ar fi fost atât de ciudat dacă Nikki și Nina nu ar fi fost prietene. Lucrurile au fost destul de ciudate, dar Nina a acceptat acest lucru, chiar și atunci când Ian și Nikki s-au căsătorit în 2017. Ei sunt încă prieteni. Si eu sunt pe lista cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston

Gwyneth Paltrow avea să devină prietenă cu cineva care s-a întâlnit cu un alt fost de-al ei. Înainte ca Jennifer Aniston și Brad Pitt să fie cuplul de aur de la Hollywood, el era jumătate dintr-un alt cuplu fierbinte. S-a întâlnit cu Gwyneth din 1994 până în 1997 și chiar s-au logodit în ultimul an al relației. Prietenii i-au făcut pe Jennifer și Brad să accepte un „blind date”.

Jennifer l-a întâlnit pentru prima dată pe Brad în perioada în care a acesta se întâlnea cu Gwyneth. Cei doi s-au cunoscut pentru că agenții lor erau prieteni. Mai târziu, reprezentanții lor s-au gândit să le organizeze „blind date”, totul ducând la o căsnicie de cinci ani. Deși lucrurile nu au funcționat, au rămas prieteni, așa cum a făcut actorul și cu Gwyneth. Prietenia dintre Jennifer și Gwyneth a fost un bonus al acestei situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×