Reclamă

Celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni. Regulile lor sunt complet diferite de cele din lumea reală

În lumea vedetelor, regulile nu sunt aceleași ca în lumea reală, a oamenilor de rând. Nu este neobișnuit ca vedetele să-și „împrumute” partenerii. Iată o listă cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Publicat: 31 decembrie 2021, 7:33

Acest lucru nu înseamnă însă că nu există sentimente de furie sau resentimente între persoanele publice. Există doar câteva reguli care nu sunt menite să fie încălcate, scrie Buzzfeed.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni

În general, nimeni nu este fericit când prietenul cel mai bun se întâlnește cu fostul său partener de cuplu. Chiar dacă nu mai există sentimente, există încă o mulțime de variante pentru situații incomode, mai ales atunci când participă la evenimente mondene.

Există câteva celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni. Situațiile au variat de la inofensive la scandaloase.

Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez s-a întâlnit cu Taylor Lautner înainte ca actorul și prietena ei, Taylor Swift, să aibă o relație. Cei doi au avut o relație în timp ce amândoi se aflau în Vancouver la filmări în 2009. Se pare că Selena a fost interesată de el, dar după câteva întâlniri, Taylor a dat-o uitării. Tabloidele au scris că tatăl său a crezut că a fi singur ar fi mai bine pentru cariera lui la acea vreme, deși Selena și Taylor au negat că au avut o relație amoroasă.

Reclamă

Câteva luni mai târziu Taylor Lautner și Taylor Swift au jucat rolul unui cuplu de liceu și erau complet obsedați unul de celălalt. Se pare că au început să simtă același lucru și în afara platourilor de filmare. Lucrurile dintre ei au durat câteva luni înainte de a se despărți. Faptul că au fost atrase de același bărbat nu a părut să fie o problemă între cele două fete, a căror prietenie este la fel de puternică și azi.

Shawn Mendes și Justin Bieber

Shawn Mendes s-a întâlnit cu Hailey Baldwin între relațiile ei cu Justin Bieber. Probabil știi că Hailey Baldwin și Justin Bieber sunt căsătoriți astăzi, dar știai că au avut o relație și când erau mai tineri? Cei doi au fost împreună câteva luni în 2015, dar au mers pe drumuri separate până s-au reunit în 2018.

Reclamă

În anul de dinaintea căsătoriei cu Justin Bieber, Hailey Baldwin a avut o relație cu starul canadian, Mendes. Justin a susținut mereu cariera lui Shawn, așa că relația cu Hailey a dus cu siguranță la o umbră între prietenia dintre cei doi bărbați. Cei doi artiști nu aveau cum să lipsească de pe lista cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Lindsay Lohan și Hilary Duff

Prietenia dintre Lindsay Lohan și Hilary Duff nu a supraviețui interesului lor romantic comun. Dragostea tânără este cu siguranță volubilă, iar acest triunghi amoros milenar o dovedește. Aaron Carter a început să se întâlnească cu Hilary Duff după ce a apărut în rolul lui Lizzie McGuire. Au fost împreună aproximativ un an și jumătate înainte ca ochii lui să privească în altă direcție. Bărbatul a cunoscut-o pe Lindsay înainte de a se întoarce la Hilary.

Lindsay era interesată de Aaron și, pentru o clipă, s-a părut că vor fi noul cuplu de adolescenți. Totuși, lucrurile s-au stins destul de repede între ei, ceea ce l-a împrins pe Aaron în brațele lui Hilary.

Nina Dobrev și Nikki Reed

Nina Dobrev a avut o relație cu Ian Somerhalder în timp ce filmau pentru serialul The Vampire Diaries. Cei doi actori au avut o relație destul de intensă pe micile ecrane. Și în viața reală a fost la fel între ei și au format un cuplu din 2009 până în 2013.

Ian și Nikki Reed au încercat o relație după aceea, iar restul a fost istorie. Cei doi au început să se întâlnească în 2014. Poate că nu ar fi fost atât de ciudat dacă Nikki și Nina nu ar fi fost prietene. Lucrurile au fost destul de ciudate, dar Nina a acceptat acest lucru, chiar și atunci când Ian și Nikki s-au căsătorit în 2017. Ei sunt încă prieteni. Si eu sunt pe lista cu celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni.

Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston

Gwyneth Paltrow avea să devină prietenă cu cineva care s-a întâlnit cu un alt fost de-al ei. Înainte ca Jennifer Aniston și Brad Pitt să fie cuplul de aur de la Hollywood, el era jumătate dintr-un alt cuplu fierbinte. S-a întâlnit cu Gwyneth din 1994 până în 1997 și chiar s-au logodit în ultimul an al relației. Prietenii i-au făcut pe Jennifer și Brad să accepte un „blind date”.

Jennifer l-a întâlnit pentru prima dată pe Brad în perioada în care a acesta se întâlnea cu Gwyneth. Cei doi s-au cunoscut pentru că agenții lor erau prieteni. Mai târziu, reprezentanții lor s-au gândit să le organizeze „blind date”, totul ducând la o căsnicie de cinci ani. Deși lucrurile nu au funcționat, au rămas prieteni, așa cum a făcut actorul și cu Gwyneth. Prietenia dintre Jennifer și Gwyneth a fost un bonus al acestei situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×