Reclamă

Justin și Hailey Bieber au mers împreună la biserică. Ce ținute au ales să poarte cei doi soți

Justin și Hailey Bieber au mers împreună la o biserică din Los Angeles. Fotografii i-au surprins în timp ce părăseau lăcașul de cult. Cei doi soți au ales să poarte ținute atipice pentru o astfel de ocazie.

Publicat: 30 ianuarie 2022, 7:20

Soții Bieber au intrat din nou în atenția presei după ce și-au făcut apariția la o slujbă religioasă. Modelul în vârstă de 25 d ani și-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat, în timp ce soțul său a ales să-și acopere întreaga față cu o cagulă neagră. Imaginile cu cei doi au ajuns virale pe internet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin și Hailey Bieber au mers împreună la biserică

Justin Bieber și Hailey Biber au declarat de mai multe ori în presă că sunt persoane religioase. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în timp ce mergeau la slujbă la o biserică din Los Angeles. Cuplul nu a ținut cont de părerile celor din jur. Bieber și soția sa au ales ținute complet ieșite din comun pentru o astfel de ocazie.

Vezi mai multe imagini cu Justin Bieber și Hailey Bieber în Galeria Foto!

Justin Bieber și Hailey Bieber au mers împreună la biserică în Los Angeles
Bieber și soția sa au ales ținute ieșite din comun pentru a merge la biserică / Profimedia Images

Hailey a optat pentru o pereche de pantaloni de trening largi și un crop top alb. Peste acesta a asortat o geacă de piele maro cu blană la interior. Vedeta a purtat tot timpul masca de protecție. Accesoriile aproape că au lipsit. Modelul a ales o poșetă simplă pe care a purtat-o pe umăr.

Reclamă

În ciuda locului solemn în care a mers, aceasta a ales să-și lase la vedere abdomenul bine tonifiat. Cel care a fost în centrul atenției a fost Bieber.

Cântărețul în vârstă de 27 de ani a ales să poarte o pereche de pantaloni largi la care a asortat un hanorac oversize gri și o pereche de pantofi cu talpă înaltă. Artistul și-a acoperit fața cu ajutorul unei cagule negre pe dungi albe.

În ciuda pandemiei de COVID-19 acesta nu a părut să poarte o mască de protecție la fel ca soția sa. Pentru a completa ținuta, acesta a purta o pereche de ochelari de soare negri la care a renunțat cu puțin înainte să intre în lăcașul de cult. 

Reclamă

Justin Bieber s-a ras pe cap

Justin și Hailey Bieber au mers împreună la biserică. Fanii au remarcat rapid faptul că artistul a ales să-și ascundă înfățișarea. Se pare că vedeta internațională s-a ras din nou în cap. Bieber a mai făcut această schimbare de look atunci când a renunțat la dreaduri, în luna mai a anului trecut.

De data aceasta, paparazzi l-au văzut într-o mașină în timp ce încerca să-și ascundă noua imagine cu ajutorul unui hanorac roșu. Schimbarea este una vizibilă, iar cântărețul nu par că și-a asumat decizia luată. În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, acesta apare purtând o pălărie.

Justin Bieber într-o mașină neagră cu un hanorac roșu în timp ce își aranjează gluga pe capul ras
Justin Bieber și-a schimbat complet look-ul / Profimedia Images

De-a lungul carierei sale, artistul a adoptat o mulțime de look-uri care au fost deseori criticate de fanii săi. În vacanța de sărbători pe care a petrecut-o alături de soția sa, cântărețul a fost zărit cu părul scurt. De data aceasta a mers până la capăt și este complet transformat.

Rămâne de văzut dacă acesta se va afișa în fața fanilor săi cu noua imagine sau va alege în continuare să se ascundă de ochii curioșilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×