Reclamă

Hailey Bieber și-a asortat costumul de baie cu o pălărie tricotată. Cum și-a făcut apariția la plajă

Hailey Bieber și-a asortat costumul de baie cu o pălărie tricotată. Soția lui Justin Bieber se relaxează la plajă, la soare, alături de soțul ei. Imaginile au fost publicate de model pe contul său de Instagram.

Publicat: 20 decembrie 2021, 7:06

Hailey a publicat o serie de imagini pe rețelele sociale din escapada tropicală. În descrierea pozelor, soția lui Justin a pus doar o inimă roșie și un palmier. Costumul de baie a atras atenția tuturor, dar un alt detaliu a intrat sub lupa fanilor, scrie InStyle.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber și-a asortat costumul de baie cu o pălărie tricotată

Modelul și-a asortat costumul de baie cu un pareo și o pălărie tricotată. Și-a lăsat la vedere tatuajul din zona intimă. Este un scris mic, de dimensiuni reduse care se vede în imagini. Fanii au vrut să știe ce mesaj are modelul scris într-o zonă ascunsă de ochii curioșilor.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în GALERIA FOTO!

Într-o altă imagine, Hailey a publicat o imagine în care apare alături de Justin Bieber. Artistul o sărută tandru pe obraz, în timp ce Hailey stă cu ochii închiși, semn că relația lor este la nivelul la care trebuie. Cei doi au părul ud și par să se relaxeze pe final de an într-o destinație cu mult soare și apă din belșug. Imaginea cu numărul trei o arată pe Hailey fără machiaj, cu o suviță de păr împletită într-o parte.

Reclamă

Destinația de vacanță a celor doi soți este necunoscută. Cu toate acestea, Hailey a stat mai mult în Miami în ultimul timp unde a participat la mai multe evenimente de modă. Recent, s-a discutat intens despre relația dintre cei doi. S-a spus că Hailey este adesea certată de soțul ei și că Justin nu se comportă prea frumos cu ea. Cu toate acestea, modelul a declarat că sunt doar speculații și că nimic din ce s-a scris nu este adevărat.

Ce spune Hailey despre căsnicia cu Justin Bieber

Într-un podcast care a fost făcut recent public, ”In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”, modelul și-a deschis sufletul. A spus care este adevărata relație dintre ea și cântăreț. Modelul a dat mai multe detalii despre relația dintre ea și Justin înainte de căsătorie, dar și cum a evoluat după ce au devenit soți cu acte în regulă.

Reclamă

Pentru a pune capăt speculațiilor, Hailey a spus că Justin nu este deloc agresiv cu ea. Din contră, ea este cea care a pus în pericol relația dintre ei înainte ca ei să devină soți.

Am făcut ceva care chiar l-a rănit. M-am gândit că ideea de a se căsătorii cu mine a dispărut complet din mintea sa din acel moment. Am făcut ceva foarte imatur.Cred că în acel moment i-am schimbat complet părerea despre mine.

– Hailey Bieber

Pentru că ajunsese să-l cunoască foarte bine pe cântăreț, aceasta a mizat pe faptul că artistul vrea o familie mare și a reușit să-l înduplece. Doar așa a continuat relația dintre ei și în cele din urmă au devenit soț și soție. Acum se completează unul pe celălalt în cel mai frumos mod posibil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×