Reclamă

Hailey Bieber a vorbit despre pierderea lui Virgil Abloh. Ce a spus modelul despre designerul care i-a creat rochia de mireasă

Hailey Bieber a vorbit despre pierderea lui Virgil Abloh. Soția lui Justin Bieber și-a comemorat designerul preferat printr-un mesaj emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-a stins din viață din cauza unei forme grave de cancer. Modelele din întreaga lume i-au adus un ultim omagiu prin mesajele pline de emoție.

Publicat: 5 decembrie 2021, 7:39

Hailey Bieber avea o relație foarte apropiată cu Virgil Abloh. Acesta nu doar că i-a fost designer și sfătuitor în ceea ce privește alegerea vestimentației, ci și un foarte bun prieten. Legătura dintre cei doi a fost atât de strânsă, încât modelul i-a cerut să-i creeze rochia de mireasă. Mesajul vedetei despre pierderea suferită a strâns sute de comentarii la postarea făcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a vorbit despre pierderea lui Virgil Abloh

Hailey Bieber trece printr-o perioadă emoțională dificilă. Modelul în vârstă de 25 de ani a primit recent vestea că prietenul său, Virgil Abloh, s-a stins din viață. Designerul vestimentar a devenit celebru datorită creativității și talentului său. Totodată, acesta era directorul artistic al colecției de îmbrăcăminte pentru bărbați de la o casă de modă celebră. Pe lângă relația de model – designer, una strict profesională, Hailey avea un respect aparte pentru Abloh.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cei doi erau înainte de toate buni prieteni. Vedeta nu și-a putut ascunde durerea și a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Alături de acesta, Hiley a postat și câteva imagini în care apare alături de Abloh într-unul din cele mai importante momente din viața sa.

Reclamă

”Virgil mi-a schimbat complet modul în care arătam și m-a învățat ce înseamnă moda. Felul în care el privea lucrurile m-a inspirat profund întotdeauna. Nu voi putea niciodată să exprim cât sunt de recunoscătoare că l-am cunoscut, că am lucrat alături de el.”

”De la hainele pe care le-am purtat la prezentările sale de modă, până la crearea rochiei mele de mireasă. Mă simt legat pentru totdeauna de el. Era o persoană care aducea întotdeauna bucurie, viață și veselie în orice situație și lumina fiecare încăpere în care intra. Un om cu o creativitate deosebită cum rareori întâlnești. Nu voi uita niciodată impactul său asupra lumii. Te iubim, Virgil.”

Hailey Bieber a vorbit despre pierderea lui Virgil Abloh cu multă emoție în suflet. Mesajul acesteia a strâns sute de reacții.

Reclamă

Recent vedeta mai postase câteva imagini de la nuntă cu ocazia aniversării celor trei ani de mariaj cu Justin Bieber. În cadrul unui interviu pe care îl oferise recent, a vorbit despre colaborarea pe care a avut-o cu Virgil și i-a mulțumit acestuia pentru rochia pe care ia creat-o.

Ce au declarat apropiații lui Virgil Abloh

Nu doar Hailey Bieber a vorbit despre pierderea lui Virgil Abloh. Apropiații designerului au postat zeci de mesaje pentru a omagia memoria acestuia. Printre aceștia s-au numărat și modelele celebre cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Gigi Hadid a postat pe contul său personal de Instagram mai multe fotografii alături deVirgil. În imagini cei doi se îmbrățișau sau creaza împreună diferite haine. Gigi și-a surprins fanii cu rândurile pline de emoție pe care le-a scris.

”Am inima frântă pentru că mi-am pierdut unul din prietenii apropiați. Energia și bunătatea lui, modul în care făcea orice persoană să se simtă specială. Sunt extrem de norocoasă că am avut șansa să-l întâlnesc. Ne vom aminti de el pentru totdeauna, însă fără el lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Trimit condoleanțele mele întregii sale familii.”

Virgil a avut o relație foarte apropiată cu oamenii cu care a lucrat de-a lungul timpului. Cântărețul Justin Timberlake a postat și el o imagine cu Virgil pe contul său de Instagram alături de condoleanțele aduse familiei designerului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×