Reclamă

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre la un meci de baschet din Los Angeles. Alături de cei doi îndrăgostiți s-au aflat și Kendall Jenner împreună cu iubitul său, Devin Booker. Se pare că grupul de prieteni s-a reunit la meciul dintre LA Lakers și Phoenix Suns. Meciul a fost strâns însă câștigătoare a fost echipa Phoenix Suns cu un scor de 115 la 105.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:24

Justin Bieber și-a scos soția la o întâlnire inedită. Artistul a fost surprins în timp ce își conducea iubita la un meci de baschet din Los Angeles. În tribune, cei doi au fost văzuți în timp ce țineau în brațe și împărțeau zâmbete cu prietenii lor, Kendall Jenner și Devin Booker.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre

Justin și Hailey au demonstrat fanilor că iubirea lor nu are limite. Deși recent au aniversat trei ani de la căsătorie, Justin și Hailey Bieber par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fost zăriți de către fotografi la meciul de baschet dintre LA Lakers și Phoenix Suns. Justin a optat pentru o ținută lejeră care să se asorteze cu look-ul iubitei sale. Artistul a purtat o pereche de blugi largi, un tricoul ab și o geacă neagră.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre la un meci de baschet
Hailey și Justin Bieber au mers împreună la un meci de baschet din Los Angeles / Profimedia Images

La întreaga ținută a asortat un fes roz care a completat imaginea modelului Hailey Bieber. Soția artistului a optat pentru o pereche de pantaloni de piele și un hanorac oversized verde care s-a potrivit perfect cu căciula artistului. Kendall și Devin au păstrat lucrurile mult mai simple.

Reclamă

Modelul a purtat o pereche de pantaloni negri la care a asortat o pereche de tocuri verzi, în timp ce iubitul său, Devin Booker a ales un hanorac gri și o pereche de pantaloni în carouri. Kendall Jenner și Devin Booker sunt împreună de peste un an, scrie Elle.com.

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși tot timpul în ipostaze tandre. Cei doi s-au ținut în brațe, și și-au zâmbit în timpul meciului de baschet. Justin Bieber a demonstrat că este extrem de protector cu soția sa. Cântărețul a fost pozat în timp ce o conducea pe Hailey la mașină.

Justin a ținut-o tot timpul pe Hailey după umăr și nu a scăpat-o o clipă din priviri. Dacă în trecut s-a spus că artistul este violent cu soția sa, se pare că acum vrea cu orice preț să-și repare imaginea în fața fanilor săi. 

Reclamă

Hailey Bieber a vorbit despre incidentul produs de unchiul său, actorul Alec Baldwin

Deși Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre, modelul internațional nu a uitat prin ce situație dificilă trece în prezent familia sa. Hailey Bieber a postat un mesaj de încurajare pe contul personal de Instagram.

În postarea de tip story, vedeta și-a exprimat susținerea față de unchiul său, Alec Baldwin și față de familia victimei. Actorul Alec Baldwin trece prin momente dificile după ce a împușcat-o și ucis-o accidental pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale filmului Rust.

Trimit toată iubirea familiei lui Halyna Hutchins. Este o tragedie devastatoare ceea ce s-a întâmplat. Gândurile mele se îndreaptă și către Joel Souza care se află la spital. Am inima frântă și mă gândesc la toți cei implicați în acest incident.

– Hailey Bieber

Hailey a postat mesajul pe contul personal. Unchiul său, actorul Alec Baldwin a fost implicat într-un accident pe platourile producției Rust.

Acesta exersa una din mișcările din film cu o armă din recuzită care s-a descărcat accidental. Actorul a fost surprin fiind devastat de durere imediat după întâmplarea incidentului. Presa și poliția încă investighează acest incident tragic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×