Reclamă

Posterul cu Justin Bieber a atras privirile tuturor. Ce s-a întâmplat cu imaginea cântărețului

Posterul cu Justin Bieber a reușit să atragă privirile tuturor. Acesta a provocat o reacție cât se poate de amuzantă pe internet. Imaginea cu artistul a făcut imediat înconjurul lumii, iar fanii au reacționat în secțiunea de comentarii a platformelor de socializare.

Publicat: 2 septembrie 2021, 7:40 / Actualizat: 2 septembrie 2021, 11:00

Cântărețul Justin Bieber a luat parte la o sesiune foto pentru un brand celebru de haine. Acesta urmează să fie imaginea brand-ului în cea mai recentă campanie pe care aceștia o desfășoară. Totuși, persoanele care s-au ocupat de amplasarea reclamei pe clădire au reușit să producă o reacție cât se poate de amuzantă pe internet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Posterul cu Justin Bieber a atras privirile tuturor

Să pui o reclamă pe un bloc cu zeci de etaje nu este întotdeauna cea mai ușoară misiune. Personalul care s-a ocupat de posterul cu Bieber a reușit să stârnească amuzamentul tuturor atunci când au instalat cea mai recentă reclamă în care acesta apare. Imaginea care a atras privirile tuturor a început să fie amplasată încă de luni, însă muncitorii nu au reușit să-și ducă treaba la bun sfârșit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Posterul cu Justin Bieber care a fost amplasat pe un bloc înalt din Hollywood, având imaginea artistului doar în partea de sus, iar în partea de jos fiind o pereche de picioare goale
Partea de jos a posterului cu Justin Bieber nu a apucat să fie amplasată în aceeași seară / Profimedia Images

În timp ce jumătate din imagine îl înfățișează pe artist având o privire serioasă, cealaltă jumătate lasă loc imaginației privitorilor. Partea de jos a posterului cu Justin Bieber nu a apucat să fie amplasată în aceeași seară, prin urmare muncitorii au lăsat treaba neterminată.

Reclamă

Trecătorii au profitat din plin de această ocazie și au fotografiat posterul cu Justin Bieber care a reușit să-i amuze. Ce-a de-a doua parte a imaginii face parte dintr-un poster vechi care nu apucase să fie dat jos. Așa se face că tânărul artist în vârstă de 27 de ani s-a ales cu o pereche nouă de picioare.

Cele două imagini care fac parte din postere diferite s-au îmbinat perfect și au dus la crearea unei imagini cât se poate de amuzante.

După ce a început să circule pe internet imaginea cu artistul, oamenii au reacționat în secțiunile de comentarii. ”Îmi pare atât de rău că râd la asta, dar este atât de amuzant” a comentat actorul australian, Jacob Elordi pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Justin Bieber este imaginea unui brand celebru de haine

Posterul cu Justin Bieber a reușit să atragă atenția tuturor. Imaginea cântărețului a fost pusă pe un hotel celebru de la Hollywood, însă jumătate din reclamă nu a apucat să fie amplasată. După ce ”accidentul” amuzant a avut loc, oamenii responsabili pentru afișarea posterului s-au ocupat următoare zi și i-au restituit artistului picioarele.

Apariția lui Justin Bieber vine ca urmare a semnării contractului cu un celebru brand de haine. Cântărețul în vârstă de doar 27 de ani a devenit imaginea brandului și reprezintă mândru hainele pe care le poartă. Alături de cântăreț, pentru noua colecție de haine vor fi și alte nume celebre care să le poarte.

Fotografiile oficiale au fost făcute de către artista, Katy Grannan. Fotografa a reușit să-l surprindă pe Justin din cele mai bune unghiuri ale sale.

Una din imaginile pe care Katy le-a făcut a fost folosită pentru realizarea reclamei care a fost atârnată pe hotelul celebru luni seara. Nu este prima dată când fanii artistului se amuză pe imaginea acestuia. În trecut, Justin Bieber a avut parte de un accident vestimentar real care a stârnit reacțiile tuturor pe internet. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×