Reclamă

Chantel Jeffries, apariție rară în public. Ce a purtat fosta iubită a lui Justin Bieber la cumpărături

Chantel Jeffries a avut recent o apariție rară în public. Vedeta internațională este recunoscută pentru ținutele sale care îi lasă fizicul de invidiat la vedere. Fotografii au fost tot timpul cu ochii pe ea și au pozat-o din toate unghiurile. Cu toate acestea, Chantel nu a părut deloc deranjată de prezența acestora și s-a bucurat în continuare de soare și de compania prietenei sale.

Publicat: 1 septembrie 2021, 7:44

Chantel Jeffries nu a fost niciodată timidă când vine vorba de a arăta fizicul său perfect. Cu un trup foarte bine tonifiat, Chantel a mers însoțită de una din prietenele sale la câteva cumpărături rapide. Cele două au oprit la un magazin din vestul Hollywood-ului unde și-au luat o băutură. Căldura nu i-a stat în cale, iar Chantel a lăsat la vedere  fizicul cu care se mândrește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries, apariție rară în public

Chantel Jeffries s-a făcut prima dată cunoscută datorită talentului său în muzică. Aceasta are o frumoasă carieră ca DJ și se bucură de susținerea și aprecierea fanilor săi. Ce conturile personale de pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele la care participă, Chantel este întotdeauna admirată de cei din jur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chantel Jeffries purtând o bustieră albă și o pereche de pantaloni scurți albi cu imprimeu floral în timp ce ține în mână un pahar cu o băutură răcoritoare și are o apariție rară în public
Fotografii au fost tot timpul cu ochii pe ea și au pozat-o din toate unghiurile / Profimedia Images

Comunitatea sa o încurajează întotdeauna și îi este alături în tot ceea ce face. Chantel Jeffries a știut întotdeauna să se facă remarcată, iar de data aceasta a avut o apariție rară într-o ținută care i-a pus în evidență fizicul de invidiat. Tânăra în vârstă de doar 28 de ani, a reușit să întoarcă privirile tuturor atunci când a mers la cumpărături alături de una din prietenele sale.

Reclamă

Obișnuită cu temperaturile ridicate din California, Chantel a optat pentru o ținută care să nu o încurce la cumpărături. Vedeta internațională a purtat o bustieră albă la care a asortat o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu floral și un cardigan în nuanța roz pudrat.

Ochelarii de soare nu au lipsit nici ei, fiind accesoriile preferate ale vedetei. Chantel Jeffries nu s-a ferit de privirile curioșilor. Din contră, aceasta și-a lăsat fizicul la vedere și s-a bucurat din plin de timpul său liber.

Fosta iubită a lui Justin Bieber s-a distrat alături de prietena sa, apoi a făcut o postare pe contul personal de Instagram prin care le-a împărtășit fanilor cum își petrece timpul liber.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Chantel Jeffries

Chantel Jeffries a avut o apariție rară în public. Tânăra în vârstă de 28 de ani a atras privirile tuturor atunci când a mers la cumpărături alături de una din prietenele sale. Chantel este un model recunoscut, dar și o strălucită producătoare muzicală.

Aceasta și-a lansat primul single în luna mai a anului 2018. Wait a înregistrat un succes incredibil și i-a propulsat cariera în lumea muzicii. Vedeta internațională s-a făcut remarcată de-a lungul timpului printre DJ de top. Aceasta a lansat mai multe melodii în colaborare cu nume importante precum BlocBoy JB și Vory.

În trecut, aceasta a trăit și o poveste de iubire cu Justin Bieber. Cei doi au fost implicați în mai multe scandaluri și au fost nevoiți să se despartă. Ea și Justin Bieber s-au întâlnit la începutul anului 2014, iar Chantel Jeffries a fost alături de artist atunci când a fost arestat în Miami deoarece a condus aflându-se sub influența substanțelor interzise.

Ceejay the DJ, așa cum îi place vedetei să fie numită pare că a trecut rapid peste despărțirea de atunci și își vede de viață în continuare. Vedeta se bucură de toată susținerea din partea fanilor săi. Pe lângă cariera pe care o are în industria muzicală, Chantel se face remarcată și în lumea modelingului.

Nu este prima dată când Chantel Jeffries are o apariție rară în public. Tânăra cu fizicul de invidiat este surprinsă deseori la plajă alături de prietenii săi, având un trup de model. Pe rețelele de socializare este la fel de activă și postează deseori imagini cu ținutele sale care îi pun fizicul în evidență. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×