Reclamă

Addison Rae a adoptat un trend nou. Ce rochie a purtat vedeta la Hollywood

Vedeta internațională Addison Rae a atras privirile tuturor atunci când a adoptat un trend nou și a purtat o rochie mulată din latex. Artista a fost invitată la un show de televiziune celebru în Statele Unite, unde a făcut senzație cu ținuta aleasă. Privirile au fost tot timpul ațintite asupra ei, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile.

Publicat: 15 august 2021, 7:51 / Actualizat: 10 mai 2023, 17:48

Vedeta de pe TikTok, în vârstă de doar 22 de ani a reușit să atragă privirile tuturor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Addison Rae este o vedetă în toată regula. Aceasta a reușit să se facă auzită după ce a încărcat un videoclip care a făcut senzație în lumea internetului. De atunci, tânăra a luat platformele de socializare în serios și s-a decis să-și construiască pas cu pas celebritatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae a adoptat un trend nou

Addison Rae și-a făcut prezența la un show de televiziune extrem de urmărit din Statele Unite ale Americii. Invitația sa a venit ca urmare a rolului pe care îl va juca în pelicula He’s All That. Acesta va fi și debutul oficial al adolescentei în lumea filmului. Lansarea a avut loc pe data de 27 august 2021 pe o platformă de streaming internațională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Addison Rae a adoptat un trend nou și a purtat o rochie roșie mulată din latex în timp ce le făcea cu mâna fotografilor pe străzile din Los Angeles
Addison Rae a avut o apariție surprinzătoare într-o rochie roșie din latex / Profimedia Images

Încă de la sosirea sa pe platourile de filmare, Addison a atras privirile tuturor cu energia sa pozitivă. Aceasta a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fanilor și fotografilor care au stat tot timpul cu ochii pe ea. Addison Rae, vedeta de pe TikTok, a adoptat un trend nou pe care fanii l-au observat recent și la soția lui Justin Bieber.

Reclamă

Într-o postare pe rețelele sociale, Hailey Bieber a ales și ea să poarte o rochie din latex într-o nuanță de albastru deschis. Pe de altă parte, Addison și-a pus frumusețea naturală în evidență printr-o rochie roșie.

Ținuta i-a fost accesorizată de o pereche de cercei lungi argintii. În picioare a ales să poarte o pereche de sandale argintii cu un toc mic. Trupul parcă sculptat al vedetei a atras privirile celor din jur. Conform publicației Daily Mail, rochia poate fi achiziționată online și este estimată la valoarea de 1490 de dolari.

Addison a reușit să-și facă un nume în lumea internetului cu ajutorul videoclipurilor scurte în care apărea dansând. Tânăra este pasionată de dans și practică acest sport de mai mult timp. Pentru fanii săi nu a fost deloc o surpriză să-i vadă silueta perfectă.

Reclamă

Cum și-a început Addison Rae cariera

Cariera vedetei Addison Rae a început atunci când aceasta a adoptat un trend nou pe TikTok. Addison a profitat de magia internetului și a filmat câteva videoclipuri în care dansa pe melodii care se aflau în trend. La scurt timp după ce acestea au apărut pe internet, comunitatea sa a început să crească vizibil.

Din 2019 și până în anul 2021, a reușit să obțină peste 81 de milioane de urmăritori pe contul personal de TikTok, devenind a treia cea mai urmărită persoană de pe platformă. În luna august a anului 2020 Forbes a numit-o persoana cu cele mai mari încasări de pe urma platformei.

La scurt timp după succesul înregistrat, Addison Rae a semnat cu o celebră casă de discuri și și-a lansat primul single de debut, Obsessed. În cele mai recente imagini, Addison Rae a fost surprinsă după ce a adoptat un trend nou și a purtat o rochie roșie din latex.

Prezența vedetei la show-ul de televiziune vine ca urmare a debutului său în lumea cinematografiei. Curând va fi lansată prima peliculă în care vedeta va avea un rol central. Fanii sunt cu siguranță nerăbdători să-i vadă talentul. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×