Reclamă

Poza pe care Instagram i-a sters-o lui Lourdes. Cum s-a pozat fiica Madonnei

Poza pe care Instagram i-a sters-o lui Lourdes este o fotografie dintr-o campanie publicitară. Tânăra a repostat-o însă. Fiica Madonnei nu lasă pe nimeni să-i spună ce să publice și ce nu pe contul de Instagram. Cea mai recentă întâmplare e dovada clară, scrie Hello.

Publicat: 12 august 2021, 8:31

Lourdes și-a pus perucă, a îmbrăcat o rochie sexy, și-a pus tocuri cu platforme și a pozat într-o poziție extrem de provocatoare pe un pat, la lumina veiozei. Se pare că fotografia face parte dintr-o campanie realizată de fotograful Mayan Toledano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poza pe care Instagram i-a sters-o lui Lourdes

În timp ce imaginea părea destul de inocentă, Lourdes a dezvăluit că era de fapt a doua oară când publica imaginea pe platforma ei: „Instagram a avut îndrăzneala de a elimina această postare pentru încălcarea regulilor comunității”.

Lourdes a repostat această fotografie, în ciuda faptului că Instagram a scos-o anterior de pe site. Fiica Madonnei a mai publicat imagini din această campanie și în luna mai a acestui an. Deși nu obișnuiește să publice în mediul online imagini din viața sa personală, Lourdes postează adesea fotografii din cadrul proiectelor la care ia parte.

Vezi mai multe imagini cu Lourdes în GALERIA FOTO!

Reclamă

Recent, tânăra a publicat o imagine în care apare pe coperta revistei Vogue din luna septembrie. Aceasta a atras toate privirile într-o rochie mini, argintie, care i-a pus în valoare silueta. Lourdes, alintată cu numele de Lola a fost înconjurată de șapte modele. Printre ele s-au numărat fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber și Bella Hadid.

Într-un interviu pentru publicația Vogue, tânăra de 24 de ani a abordat și presupunerile false ale publicului despre ea ca fiică a Madonnei. Ea a spus: „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu sunt”.

Lourdes, apropiată de mama sa celebră

Reclamă

Lourdes Leon este de ceva timp în industria modei. Chiar a participat în campania de lansare a unui brand de haine care îi poartă numele mamei sale. Madonna s-a ocupat intens de educația copiilor ei. Vedeta a înscris-o pe Lola la o școală privată. Lourdes a absolvit La Guardia School of Performing Arts din New York în 2014. Mai apoi a urmat facultatea la Universitatea din Michigan.

În acest moment, Lourdes se află într-o relație cu Jonathan Puglia. Potrivit Ok!Magazine, Madonna este destul de implicată în relația pe care fiica ei o are. Publicația menționată mai sus scrie că arista o sună destul de des pe fiica sa și o întreabă cum funcționează lucrurile între ea și partenerul său.

„Ea vrea să știe când își vor anunța public intențiile. Cântăreața chiar programează întâlniri cu Lourdes, Puglia și actualul partener al său, Ahlamalik Williams, de numai 26 de ani.”

Madonna și Lourdes au iubiți de aceeași vârstă. Iubitul cântăreței este dansator de meserie și de multe ori se pozează în ipostaze tandre alături de ei. Iubitul cântăreței a lucrat cu Cirque du Soleil, iar în ultimul timp a dansat în mai toate show-urile artistei. Ahlamalik Williams lucrează cu Madonna încă din anul 2015, când a luat parte la turneul „Rebel Heart”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×