Reclamă

Povestea lui Pattie Mallette, mama lui Justin Bieber. La numai 18 ani l-a născut pe artist

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume. Oricine îl cunoaște știe că acum ceva timp a avut o maimuță drept animal de companie, s-a căsătorit cu Hailey, un model de renume și are o relație foarte apropiată cu mama sa. Hai să aflăm împreună povestea lui Pattie Mallette, mama artistului.

Publicat: 25 august 2021, 7:09 / Actualizat: 25 august 2021, 12:01

Pattie este un accesoriu nelipsit în viața lui Justin Bieber, dar și ea la rândul său are o poveste de viață tumultoasă, scrie Cosmopolitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea lui Pattie Mallette, mama lui Justin Bieber

Pattie Mallette a vorbit deschis despre faptul că a fost abuzată sexual în copilărie. Aceasta a dat vina pe babysitter și pe prietenul bunicului său: „Am fost abuzată de atât de multe ori încât la un moment dat devenise ceva normal”, a scris Pattie în cartea sa Nowhere but Up: the story of Justin Bieber’s Mom.

După ce a fost supusă la asemenea traume, Mallette a spus că a ajuns să fie dependentă de substanțele interzise la o vârstă fragedă: „Am învățat că este normal și firesc ca oricine a suferit abuzuri sexuale să poarte acea rușine și acea vina și să simtă că e ceva în neregulă cu el”, a spus ea la emisiunea Today.

Patricia Mallette este cunoscută drept autor canadian, producător de film și mama lui Justin Bieber. De asemenea, ea este cea care s-a ocupat și de cariera timpurie a fiului ei.

Toate experiențele prin care a trecut au dus-o către sinucidere. La numai 17 ani a încercat să-și ia viața. Din fericire a reușit să scape cu viață. Mai apoi s-a îndreptat către religie: „A fost un punct culminant acumulat de-a lungul anilor de abuz și durere. La vremea respectivă, am fost totul era despre substanțe interzise, alcool și depresie.” Pattie Mallette a întâlnit mai apoi un consilier creștin. Acesta a reușit să o aducă pe drumul cel bun. Și-a îndreptat fața către religie și a scăpat puțin de problemele pe care le avea, îndreptându-și atenția către altceva.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Detalii din viața lui Pattie Mallette

Reclamă

Mallette și Jeremy Bieber s-au întâlnit la vârsta de 15 ani. După o relație cu suișuri și coborâșuri a rămas însărcinată la 17 ani, după încercarea de sinucidere. Unii au presupus că va avorta copilul, ea știa că nu își dorea să facă acest lucru: „Știam doar că nu pot. Știam doar că trebuie să-l țin. Trebuia să fac tot posibilul și eram hotărâtă să fac tot ce trebuia”.

Mallette nu a mai avut relații sexuale de când avea 21 de ani. Nu intenționează să o facă până nu se va căsători din nou: „Îmi iau în serios acest jurământ”, i-a spus ea lui Ellen DeGeneres în 2013. „Îmi amintesc când l-am realizat, l-am notat pe o bucată de hârtie și am avut pe cineva alături ca martor. Înseamnă multe. Am făcut-o până aici, nu mă opresc acum”.

Mallette a început să apară la televizor încă de la nouă ani. A iubit lumina reflectoarelor: „A fost o evadare din realitate pentru mine”, i-a spus ea lui George Stroumboulopoulos. „Fiind pe scenă, devii altcineva. Viața mea a fost foarte dureroasă în copilărie. Am avut o dragoste pentru artă pe care am împărtășit-o cu Justin și ne cam legăm de asta.”

Declarațiile lui Justin Bieber despre mama lui

În ultimul timp relație dintre Pattie și Justin a fost mai distantă. Deși faima la nivel mondial ar fi putut fi un vis devenit realitate pentru cei doi la început, derapajele din public ale lui Justin au dovedit că nu totul era un vis frumos. La scurt timp după ce a fost arestat pentru că a condus sub influența și a aruncat ouă la casa unui vecin, Justin Bieber a vorbit despre modul în care relația sa cu mama sa s-a deteriorat. Într-un interviu din 2015 pentru Billboard, cântăreațul a spus că el și Pattie au avut practic o relație inexistentă în ultimii ani.

„M-am îndepărtat pentru că îmi era rușine. Nu am vrut niciodată ca mama mea să fie dezamăgită de mine și am știut că este. Am petrecut ceva timp fără să vorbim, așa că este nevoie de timp pentru a reconstrui această încredere. Acum locuiește în Hawaii, deci este greu, dar se îmbunătățește relația dintre noi. Este o femeie uimitoare și o iubesc”, a declarat atunci Justin Bieber, scrie Goalcast.com.

Cum s-a schimbat relația cu mama sa în ultimul an

Într-o postare pe contul de Instagram, Justin a vorbit despre cum s-a îndepărtat vizibil de calea sa și a început să ia niște decizii proaste. El a recunoscut că, în copilărie, nu-i păsa de bani sau faimă. Muzica a fost singurul lucru de care îi păsa. Undeva pe parcurs, viața sa s-a schimbat și a lăsat motivațiile nesănătoase să-i călăuzească drumul. El a spus: „Când am devenit adolescent, mi-am lăsat nesiguranțele și frustrările să dicteze ceea ce am pus în valoare. Valorile mele au început să se schimbe încet. Am lăsat ego-ul și puterea să preia tot, iar relațiile mele au suferit din cauza asta. Îmi doresc cu adevărat relații sănătoase”.

El a continuat să spună că vrea să fie condus de adevăr și dragoste. Mai presus de toate, vrea să ducă o viață fără „dorințe egoiste”. El vrea să poată fi un soț mai bun pentru Hailey și un „viitor tată” mai bun pentru copilul lor. Nu vrea să-și ducă viața cu aceleași nesiguranțe și frustrări care i-au distrus relațiile anterioare.

Este clar că realizările lui Justin au putut să aibă loc numai după ce a reușit să-și restabilească legătura cu mama sa. Abia după ce a putut învăța să răspundă pentru acțiunile sale, a reușit să înțeleagă ce înseamnă să fii un soț bun. El a ajuns la concluzia că a fi un fiu responsabil și a fi un soț responsabil au multe în comun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×