Reclamă

Janet Jackson a participat la Billboard Music Awards 2022. Vedeta i-a acordat Premiul Icon lui Mary J. Blidge

Janet Jackson a participat la Billboard Music Awards 2022 și a fost o apariție surpriză pentru toată lumea. Aceasta i-a înmânat Premiul Icon lui Mary J. Blidge. Vedeta a atras toate privirile, mai ales că în ultimii ani a stat destul de retrasă, departe de lumina reflectoarelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 mai 2022, 14:41

Janet Jackson a prezentat-o pe Blidge după ce a făcut referire la hit-urile ei "Just Fine" și "No More Drama", scrie PageSix. Legătura dintre cele două parte una puternică, iar acest lucru se vede din felul în care vorbesc una despre cealaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Janet Jackson a participat la Billboard Music Awards 2022

„Munca ei ne-a oferit întotdeauna confort pentru că ea mă cântă pe mine, ea te cântă pe tine. Îmi amintesc, dar nu am de gând să plâng pentru că, deși uneori se simte ca și cum plouă în fiecare zi, nu mai am nicio dramă. Sunt bine cu viața mea, viața mea, viața mea, viața mea în lumina soarelui”, a spus Jackson, în vârstă de 56 de ani.

Mary J. Blidge care are acum 51 de ani a spus un discurs emoționant pe scenă. Aceasta a avut lacrimi în ochi atunci când a mulțumit familiei și amicilor ei. Artista a amintit și despre momentul ei spectaculos de la Super Bowl de anul acesta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mary J. Blidge ține un discurs la Billboard Music Awards 2022
Janet Jackson a prezentat-o pe Blidge după ce a făcut referire la hit-urile ei „Just Fine” și „No More Drama” / Profimedia Images
Reclamă

„Sunt atât de recunoscătoare că vă am”, le-a spus Mary J. Blidge fanilor ei la sfârșitul discursului ei.

Jackson a dus o viață discretă în ultimii ani, lansând numeroase turnee doar pentru a anula datele. Ea a reapărut în lumina reflectoarelor la începutul acestui an, când a lansat un documentar „Lifetime/A&E”. Janet Jackson a fost și ea prezentă pe scena Super Bowl în 2004 alături de Justin Timberlake. Din păcate, în timpul reprezentației, aceasta a avut parte de un moment stânjenitor din cauza ținutei. Acest lucru a fost explicat de asemenea în documentar, pentru a se explica ce s-a întâmplat de fapt în acea noapte.

Află de aici ce mai fac și cum arată copiii lui Michael Jackson. Vezi aici cele mai recente imagini cu ei. Și aceștia au o viață discretă, departe de ochii presei.

Reclamă

Ce s-a întâmplat la Super Bowl în 2004

„Sincer, toată chestia asta a fost disproporționată”, a spus cântăreața despre incident în timpul documentarului ei Lifetime/A&E.

Super Bowl 38 a avut loc la Houston, Texas, în 2004. Beyoncé a cântat imnul național. Janet Jackson, Diddy, Nelly și Kid Rock au cântat în spectacolul din pauză, potrivit The Guardian.

Justin Timberlake a fost un invitat surpriză. Dar el a ajuns să apară pe prima pagină a tabloidelor când i-a rupt o parte din bluză lui Janet, expunându-i sânul la televiziunea națională timp de câteva secunde. Telespectatorii au fost șocați, cariera lui Janet a crescut în spirală și a urmat imediat un scandal.

Aparent, Salli Frattini, directorul MTV responsabil de emisiunea din pauză, și-a dorit un impuls pentru ca show-ul să fie plin de sex-appeal. Justin trebuia să-i rupă fusta lui Jackson pentru a dezvălui o salopetă pe care o purta pe dedesubt. Nu topul ei, dar planul a fost anulat în ultimul moment, conform The Guardian.

În schimb, Janet s-a alăturat lui Justin într-un duet al piesei sale „Rock Your Body”. Iar când a ajuns la versurile „Te voi dezbrăca până la sfârșitul cântecului”, Justin i-a rupt corsetul lui Jackson. I-a dezvăluit unul dintre sâni, acoperit doar de o bijuterie pentru mamelon. Janet a fost șocată, iar spectacolul s-a întrerupt brusc cu reclamă.

„Desigur, a fost un accident care nu trebuia să se întâmple. Se caută un țap ispășitor și doar așa se vor opri. Justin și cu mine sunte foarte buni prieteni și vom fi mereu prieteni buni.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×