Reclamă

Bradley Cooper a fost atacat cu un cuțit la metroul din New York: „Obișnuiam să mă plimb prin New York cu căștile pe urechi”

Bradley Cooper a fost atacat cu un cuțit în timp ce era în drum spre școala fiicei sale. Această informație a fost dezvăluită chiar de celebrul actor. Actorul are o fiică de numai 4 ani, Lea, din relația cu modelul Irina Shayk.

Publicat: 1 decembrie 2021, 11:59

Actorul a vorbit abia acum despre o experiență dramatică de care a avut parte în urmă cu câțiva ani în New York City. De curând, actorul a fost prezent la podcastul "Armchair Expert" al actorului Dax Shepard. Acesta a spus că a fost atacat cu un cuțit în luna octombrie a anului 2019. Acesta era în drum spre școala fiicei sale, Lea, acum în vârstă de 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper a fost atacat cu un cuțit

„Obișnuiam să mă plimb tot timpul prin New York cu căștile pe urechi, acest lucru se întâmpla înainte de pandemie. Eram în metrou, la 11:45, să o iau pe Lea din centrul orașului. De la școala rusă și am fost atacat cu cuțitul”, a spus Bradley Copper.

Lea, fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper, fotografiată în căruț, în timp ce e plimbată de mama sa
Shayk a fost fotografiată pe străzile din New York în timp ce era alături de fiica sa, Lea / Profimedia Images

Actorul a numit acest lucru „un incident nebun”. A spus că „era mult, mult prea relaxat când se plimba prin oraș”, înainte de incident. „Aveam garda jos”, a mai subliniat el.

Cooper a spus că a încercat să fie „incognito”, deoarece purta și ochelari de soare și o șapcă, pe lângă căști, când „a simțit pe cineva venind” la capătul vagonului de metrou unde stătea de obicei. „Și m-am gândit, oh, ei vor să facă o fotografie sau ceva”, a detaliat el, scrie Independent.co.uk.

Reclamă

Actorul a spus că își amintește foarte clar că a văzut ochii persoanei respective și că a fost extrem de impresionat de cât de tânăr era. Pentru că a purtat tot timpul căști, nu a putut auzi ce se discuta în jurul lui. Bărbatul îl amenința cu un cuțit cu lama de 8 cm și cu mâner din lemn.

Acela a fost momentul în care actorul a sărit peste un turnichet și a luat-o la fugă. Bradley a mai povestit cum a suspectul a luat-o și el la fugă și abia a reușit să-i facă o fotografie.

Despre Bradley Copper s-a spus că are o relație cu Lady Gaga

Reclamă

Cooper a raportat apoi incidentul unui agent de poliție din apropiere. Mai apoi și-a continuat drumul și a mers să o ia pe fiica sa de la școală.

Bradley Cooper, 46 de ani, și Irina Shayk, 35 de ani, au împreună o fiică, Lea De Seine, care a venit pe lume în martie 2017. Cei doi s-au despărțit în 2019. În aceeași perioadă, despre actor s-a spus că ar avea o relație cu Lady Gaga, în urma interpretării celor doi a piesei „A Star Is Born”.

Bradley Cooper și Lady Gaga au jucat împreună în producția A Star is Born. În timp ce actorul l-a interpretat pe Jackson, Gaga s-a regăsit în personajul artistei Ally. Fanii adevărați ai filmului știu că cele două personaje au fost complet îndrăgostite una de cealaltă. Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut încă din 2018, atunci când filmul a început să ruleze în cinematografe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×