Reclamă

Bradley Cooper a vorbit despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga. Ce declarații a făcut actorul

Bradley Cooper a vorbit despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga. Actorul a oferit recent un interviu în care a explicat ce s-a întâmplat de fapt între ei pe platourile de filmare ale producției A Star is Born. Gaga și-a exprimat și ea opinia cu privire la știrile care au început să circule pe internet.

Publicat: 22 noiembrie 2021, 7:20

Actorul în vârstă de 49 de ani a explicat în detaliu dinamica relației pe care o are cu Gaga. Zvonurile privind o poveste de dragoste între cei doi au început să circule încă din 2019. Acest lucru s-a întâmplat după ce au interpretat melodia Shallow la Gala Premiilor Oscar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper a vorbit despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga

Bradley Cooper și Lady Gaga au jucat împreună în producția A Star is Born. În timp ce actorul l-a interpretat pe Jackson, Gaga s-a regăsit în personajul artistei Ally. Fanii adevărați ai filmului știu că cele două personaje au fost complet îndrăgostite una de cealaltă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradley Cooper la costum albastru a vorbit despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga
Bradley Cooper și Lady Gaga au jucat împreună în producția A Star is Born / Getty Images

Zvonurile privind o relație amoroasă între Gaga și Cooper au început să circule încă din anul 2018, atunci când filmul a început să fie rulat în cinematografe. Din acel moment a fost clar pentru toată lumea că cei doi actori au o relație foarte apropiată.

Reclamă

La acel moment, Gaga declara că a avut o ”conexiune imediată” care a venit ”din secunda în care l-a văzut pe actor”. În ciuda tuturor știrilor care au început să circule pe internet, artista internațională a negat întotdeauna o relație amoroasă cu Bradley Cooper.

”Cred că oamenii au văzut dragostea în film, cred că asta am și încercat să le arătăm.”

Bradley Cooper a vorbit și el despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga. Actorul a declarat că tot momentul de pe scena Premiilor Oscar a fost special regizat.

Reclamă

Totodată, actorul i-a convins pe ceilalți să-l lase să orchestreze momentul astfel încât să pară o scenă desprinsă din film. Actorul și-a dorit să recreeze momentul în care cele două personaje din film s-au îndrăgostit pe scenă în fața a milioane de oameni.

Cum a comentat Lady Gaga zvonurile din presă

Bradley Cooper a recunoscut în mai mult interviuri faptul că momentul de pe scena Premiilor Oscar a fost o interpretare artistică și nimic mai mult. Totuși, fanii entuziasmați ai filmului și-au dorit ca povestea de dragoste dintre Copper și Gaga să fie reală. Astfel de zvonuri au circulat mult timp pe internet, mai ales după momentul de la Gala Oscar.

”Cred că presa nu a înțeles așa cum trebuia momentul. Am inventat o poveste de dragoste. Sunt o cântăreață și o actriță, normal că amândoi ne-am dorit ca oamenii să creadă că momentul e real. Ne-am dorit ca spectatorii să simtă dragostea la Gala Oscar. Ne-am dorit ca acel moment să treacă dincolo de camerele televiziunilor care transmiteau în întreaga lume.”

De altfel, declarațiile vedetei din House of Gucci dovedesc că relația lor nu a fost una reală. Când filmul a fost lansat, Cooper avea o relație cu actrița Irina Shayk. Gaga era într-o relație cu Christian Carino, dar cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar vedeta l-a cunoscut ulterior pe Michael Polansky, actualul său iubt.

Deși Gaga și Cooper se respectă și admiră reciproc, cei doi nu au avut niciodată o relație amoroasă. Cei doi s-au înțeles bine încă de la început, iar filmul A Star is Born a fost un real succes datorită chimiei pe care actorii principali au avut-o. În ciuda dorințelor fanilor de a avea o relație și în viața de zi cu zi, amândoi au declarată că sunt doar prieteni foarte buni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×