Reclamă

Turneul de promovare House of Gucci a avut loc la Londra. Cum s-au îmbrăcat actorii pe covorul roșu

Turneul de promovare House of Gucci a avut loc la Londra. Pentru că filmul se va lansa pe data de 24 noiembrie în cinematografe, actorii au început să-și promoveze filmul în marile orașe. Presa tabloidă spune că este cel puțin un Super Bowl al modei.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 11:55

Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto, Mădălina Ghenea și alți actori care au făcut parte din distribuție au mers la premiera britanică de la Odeon Luxe Leicester Square din Londra. Lady Gaga a atras din nou toate privirile. Vedeta joacă rolul Patriziei Reggiani în filmul regizat de Ridley Scott.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de promovare House of Gucci a avut loc la Londra

Cântăreața a dat viață soției lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, și angajează un asasin pentru a-și omorî partenerul. Artista a purtat la premiera House of Gucci din Londra o ținută care a fost prezentată recent la Gucci Love Parade. Lady Gaga a asortat rochia mov din mătase cu ciorapi din plasă și mănuși cu cristale. Vedeta nu a uitat nici de cizmele sale cu platformă și a purtat o nuanță de fard de pleoape intensă.

Am avut câteva dificultăți la terminarea filmărilor. Ori mă afla în camera mea de hotel trăind și vorbind ca Reggiani, ori eram pe platourile de filmare făcând același lucru. Îmi amintesc că am fost într-o zi să mă plimb pe străzile Italiei. Nu mă mai plimbasem de două luni. M-am panicat pur și simplu. Pentru o clipă am crezut că sunt iar pe platourile de filmare.

– Lady Gaga

Mădălina Ghenea a atras și ea din nou toate privirile asupra sa. Românca a purtat o rochie lungă, neagră, elegantă, care i-a pus silueta în evidență. Ghenea a ales câteva accesorii delicate, dar detaliul care a ieșit în evidență este faptul că s-a vopsit blondă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Salma Hayek a strălucit tot într-o creație Gucci, aurie, la care a asortat un colier cu pietre masive. Nici ceilalți actori din distribuție nu au dezamăgit la capitolul ținute. Jared Leto, care a participat și la prezentarea de modă Gucci Love Parade, alături de Phoebe Bridgers, Macaulay Culkin, a ales pentru acest eveniment un costum din catifea albastră cu detalii din satin. El și-a completat look-ul cu cizme albe și un colier cu diamante.

Premiera House of Gucci, îndelung așteptată

Reclamă

Adam Driver a purtat un costum și cravată Burberry. În House of Gucci mai joacă nume precum Al Pacino, Jeremy Irons, Reeve Carney și Jack Huston. Filmul este regizat de Ridley Scott și se bazează pe cartea Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, scrie People.

Viitorul thriller marchează al doilea rol principal al lui Gaga. Anterior, ea a jucat alături de Bradley Cooper în remake-ul din 2018 a filmului A Star Is Born, rol care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță.

Într-un interviu acordat Variety, Hayek, în vârstă de 55 de ani, a vorbit despre interpretarea „extraordinară” a lui Gaga în House of Gucci. Aceasta a spus pentru presa: „Vorbeam la telefon și era deja Patrizia. Accentul ei era perfect. Cred că ne-am distrat foarte mult retrăind scene care nici măcar nu sunt în film. Ea este cea mai profesionistă și abia așteptam să ajung din nou pe platoul de filmare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×