Reclamă

Lady Gaga a surprins publicul din Las Vegas. Cum a apărut cântăreața pe scenă

Lady Gaga a surprins complet publicul din Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 35 de ani s-a întors pe scenă după o pauză de mai bine de 20 de luni, scrie Yahoo!Life. Vedeta internațională susține mai multe show-uri cu ținute inspirate din anii 1920. Piesele sunt reinterpretate, iar cele mai multe sunt cântate în stilul jazz.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:05

Ținutele artistei i-au pes perfect în evidență silueta de invidiat. Se pare că Gaga a dus dorul scenei, motiv pentru care vrea să le ofere fanilor săi spectacole de neuitat. Vedeta documentează pas cu pas fiecare show pe care îl susține pe contul personal de Instagram și nu ratează nicio ocazie pentru a le mulțumi fanilor săi pentru susținerea acordată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a surprins publicul din Las Vegas

Lady Gaga a avut un program destul de aglomerat în ultima perioadă. Vedeta internațională a fost nevoită să ia o pauză de la lumea muzicii pentru a se concentra asupra carierei de actriță. Gaga a filmat pentru mai multe luni consecutiv la filmul House of Gucci în care interpretează un rol principal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta va putea fi văzută interpretând-o pe Patrizia Regianni, soția designerului celebru, Maurizio Gucci. Fanii spun că Gaga este complet schimbată și de nerecunoscut. De când s-au terminat filmările pentru peliculă, artista a atras atenția tuturor. Lady Gaga și-a surprins plăcut publicul din Las Vegas cu spectacolele pe care le-a organizat.

Reclamă

În cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Seria de fotografii o prezintă pe Gaga într-o lumină cu totul nou. Vedeta a renunțat la ținutele excentrice din carne care au consacrat-o și a adoptat un stil plin de glamour.

Ținutele sale i-au pus perfect în evidență silueta de invidiat. Cântăreața și-a adaptat melodiile pentru a le interpreta pe ritmuri de jazz.

Mai mult, artista a colaborat cu celebrul Tony Bennett în vârstă de 95 de ani pentru a promova cele mai iubite melodii pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Pe lângă acestea, Gaga va interpreta în concertele sale și hit-uri precum Poker Face, Bad Romance și Born This Way, toate rescrise în stilul muzical jazz. 

Reclamă

Lady Gaga va susține mai multe spectacole în Vegas

Lady Gaga a surprins publicul din Las Vegas într-un fel măreț. Artista internațională s-a întors în orașul său preferat purtând o rochie mulată și o eșarfă confecționată din bancnote uriașe de 100 de dolari. Fanii au fost complet impresionați de look-ul artistei.

După ce a luat o pauză de la muzică pentru a-și pune la punct cariera de actriță, Gaga vrea să le ofere fanilor cele mai frumoase spectacole la care au luat parte în ultima vreme. Artista își va promova piesele de succes pe care le va interpreta în stilul jazz.

Pentru spectacolele organizate, Gaga repetă zilnic alături de echipa sa. Artista documentează procesul repetițiilor deseori pe contul său personal de Instagram.

Conform publicației Daily Mail, Lady Gaga va câștiga suma de 1.3 milioane de dolari pe noapte. Pentru show-urile pe care le susține în Las Vegas, Gaga va schimba aproximativ șase ținute pe seară. Garderoba artistei a fost aproximată la suma de 9.6 milioane de dolari. Fanii au fost foarte încântați de această întoarcere a artistei.

Mă întorc pe scenă după 654 de zile de când am văzut ultima oară această audiență. Nu vă pot explica ce mult însemnați pentru mine. Mă simt binecuvântată în fiecare zi pentru că am șansa să fac ceea ce iubesc cel mai mult, să fac oamenii fericiți cu ajutorul artei. Să aduc zâmbete și bunătate comunității mele. Vă mulțumesc pentru că ați crezut în mine în toți acești ani.

– Lady Gaga

Gaga a ținut să le mulțumească fanilor săi cu un mesaj emoționant. Artista nu și-a putut ascunde bucuria de a se întoarce pe scenă și de a putea face ceea ce iubește cel mai mult. În ciuda pandemiei de COVID-19, Gaga continuă să-și susțină spectacolele, având în spate o echipă întreagă care se ocupă de toate măsurile necesare de protecție împotriva virusului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×