Reclamă

Lady Gaga a vorbit despre filmul House of Gucci. Ce dificultăți a întâmpinat actrița în rolul Patriziei Reggiani

Lady Gaga a vorbit într-un interviu sincer despre filmul House of Gucci. Actrița a dezvăluit mai multe amănunte despre personajul pe care îl interpretează, Patrizia Reggiani. Vedeta s-a transformat complet producția așteptată pe marile ecrane pe data de 24 noiembrie 2021.

Publicat: 5 noiembrie 2021, 7:51

Artista o va portretiza pe soția lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului imperiului Gucci. În filmul care urmează să se lanseze, aceasta va fi acuzată de uciderea fostului său soț. Patrizia va încerca să orchestreze uciderea nemiloasă a lui Maurizio, interpretat de actorul Adam Driver. Alături de protagoniști, pe marile ecrane se vor alătura și alte nume celebre de la Hollywood.

Lady Gaga a vorbit despre filmul House of Gucci

Lady Gaga și-a bucurat fanii cu un interviu sincer în care a povestit mai multe amănunte din culisele filmului House of Gucci. Artista s-a transformat complet pentru rolul pe care l-a avut de interpretat. Pe lângă eforturile depuse pentru a intra în pielea Patrizie, Gaga și-a schimbat și culoarea părului.

Din blonda superbă aceasta a devenit bruneta care atrage privirile oricărui bărbat. Cum filmările au luat sfârșit, iar pelicula urmează să fie lansată, Gaga le-a oferit fanilor săi o imagine de ansamblu asupra muncii pe care a depus-o pe platoul de filmare în ultimele luni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Reclamă

De altfel, colega sa de platou, Salma Hayek, i-a apreciat în repetate rânduri dăruirea față de eforturile pe care le-a depus. Conform celor mai recente declarații ale lui Gaga, aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme din cauza rolului Patriziei.

Am avut câteva dificultăți la terminarea filmărilor. Ori mă afla în camera mea de hotel trăind și vorbind ca Reggiani, ori eram pe platourile de filmare făcând același lucru. Îmi amintesc că am fost într-o zi să mă plimb pe străzile Italiei. Nu mă mai plimbasem de două luni. M-am panicat pur și simplu. Pentru o clipă am crezut că sunt iar pe platourile de filmare.

– Lady Gaga

Lady Gaga a vorbit detaliat despre filmul House of Gucci. Vedetei i-a fost foarte greu să iasă din pielea personajului pe care l-a interpretat.

Gaga spune că pentru ea nu a fost doar un rol. Actrița a declarat că a devenit personajul pe care l-a avut de interpretat, iar acest lucru a fost foarte dificil la sfârșitul filmărilor.

Ce spune Lady Gaga despre cariera de actriță

Nu este prima dată când artista face dezvăluiri despre noua sa carieră. Deși Lady Gaga a povestit recent despre filmul House of Gucci, vedeta a mai povestit în trecut despre abordarea sa asupra filmelor în care joacă.

Actrița este o profesionistă și abordează totul cu răbdare și precizie. Gaga a detaliat acest proces într-un interviu pentru Vogue UK.

Sfârșești, de cele mai multe ori, arătând ca personajul pe care îl interpretezi. Nu este o imitație a acelei persoane, ci transformarea întrutotul în acea persoană. Îmi amintesc când am început filmările pentru Gucci. Știam ce am devenit și știam că va fi o provocare să redevin propria persoană.

– Lady Gaga

Lady Gaga a vorbit în detaliu despre filmul house of Gucci și procesul său de transformare. Vedeta spune că modul său de transformare este o călătorie artistică pe care și-o asumă de la început.

Deși recunoaște că nu este cea mai potrivită abordare, deoarece poate duce la multe conflicte interioare, Gaga spune că nu cunoaște altfel de a interpreta și de a fi un artist complet.

Eforturile sale au fost deseori apreciate de colegii de pe platourile de filmare. Fanii care au văzut deja primul trailer al filmului spun că artista ar putea fi nominalizat la Premiile Oscar 2022 pentru rolul Patriziei Reggiani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×