Reclamă

Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului. Cum va arăta actrița în filmul House of Gucci

Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului pentru filmul în care joacă. Vedeta internațională o va interpreta pe Patrizia Reggiani în pelicula House of Gucci. Noile imagini cu artista au apărut pe internet în urma lansării noului trailer al producției.

Publicat: 30 octombrie 2021, 7:08

Gaga și-a uimit complet fanii cu noul look din House of Gucci. În cele mai recente imagini, admiratorii vedetei au putut să vadă o nouă latură a acesteia. Cântăreața a devenit celebră pentru rolul său în A Star is Born. De data aceasta, Gaga își pune în valoare talentul actoricesc într-o producție care o va scoate din zona de confort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului

Cel de-al doilea trailer al filmului House of Gucci a fost lansat și a reușit să strângă deja sute de vizualizări. Aprecierile nu s-au lăsat nici ele așteptate. Videoclipul de nici trei minute dezvăluie publicului mai multe imagini din cea mai așteptată producție a lunii noiembrie. Gaga va interpreta un rol princial alături de colegul său de platou Adam Driver.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gaga debutează în clip în prim-plan cu un păr superb, dar complet neobișnuit de ceea ce și-a bișnuit fanii să vadă. Actrița este de nerecunoscut în ținutele elegante pe care le poartă. Vedeta a posta chiar ea câteva imagini pe contul personal de Instagram.

Reclamă

Fotografiile apar în contrast cu restul profilului său. Dacă în celelalte imagini Gaga apare cu părul său obișnuit, blond, în House of Gucci aceasta are părul scurt creț și brunet. Fanii deja speculează o posibilă nominalizare a actriței la Premiile Oscar 2022 pentru rolul Patriziei Reggiani.

Lady Gaga nu doar că și-a schimbat culoarea părului pentru această interpretare, dar și- adaptat vocea și accentul pentru a avea o interpretare autentică a personajului său. Salma Hayek, colega de platou a vedetei, a lăudat într-un interviu implicarea vedetei în interpretarea rolului Patriziei.

Filmul este așteptat cu nerăbdare în cinematografele din întreaga lume. Premiera în Statele Unite ale Americii va avea loc pe data de 24 noiembrie 2021. 

Reclamă

Cum va arăta Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani

Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului pentru a interpreta rolul Patriziei Reggiani. Alături de Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino și Mădălina Ghenea, vedeta va aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai așteptate filme. House of Gucci documentează mariajul, divorțul și povestea de substrat a Patriziei.

Aceasta a fost acuzată pentru uciderea fostului său soț, care a fost nepotul fondatorului Guccio Gucci. Patrizia a încercat să orchestreze uciderea acestuia, motiv pentru care a primit 29 de ani în închisoare.

Filmul a fost adaptat după cartea cu același nume scrisă de Sara Gay Forden. Totodată filmul se va concentra pe povestea dinastiei și formării familiei Gucci. Un imperiu al modei care dăinuie și astăzi prin creațiile unice.

Cred că este o poveste în care viața este mult mai ciudată decât ficțiunea. Deseori cred că dacă aș fi încercat să scriu într-o nuvelă tot ce s-a întâmplat în viața lor, nimeni nu m-ar fi crezut. Povestea este pur și simplu foarte tristă.

– Sara Gay Forden

Autoarea cărții House of Gucci are așteptări mari de la filmul care urmează să fie lansat. Totodată, fanii sunt nerăbdători să vadă interpretarea lui Gaga.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×