Reclamă

Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat. Cum arată Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani

Noul trailer al filmului house of Gucci a fost lansat. Producția regizată de Ridley Scott reunește nume mari de la Hollywood. Lady Gaga va interpreta rolul personajului principal, Patrizia Reggiani, soția cunoscutului Maurizio Gucci interpretat de Adam Driver.

Publicat: 29 octombrie 2021, 12:03

Alături de cei doi actori se vor afla vedete precum Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Jeremy Irons și românca Mădălina Ghenea. Producția urmează să fie lansată pe data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii. Filmul este așteptat cu nerăbdare și de fanii de la noi din țară.

Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii noiembrie și-a lansat cel de-al doilea trailer. Pelicula reunește unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Cea mai așteptată interpretare este a actriței Lady Gaga. Colega sa de platou, Salma Hayek i-a adus doar cuvinte de laudă cântăreței în urma unui interviu pe care l-a oferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gaga va interpreta rolul Patriziei Reggiani, femeia care a aranjat uciderea soțului său, Maurizio Gucci. Moștenitorul imperiului Gucci își va găsi sfârșitul plănuit chiar de femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Noul trailer al filmului House of Gucci debutează cu Gaga în prim-plan.

Reclamă
Reclamă

Vedeta a muncit foarte mult pentru rolul pe care îl are de interpretat. Chiar și vocea și accentul cântăreței sunt diferite pentru a avea o interpretare autentică. Filmul care va aduce în lumină o crimă săvârșită în imperiul modei va fi regizat de Ridley Scott.

Eforturile întregii echipe vor aduce pe marile ecrane un film excepțional. Nu doar Lady Gaga este de nerecunoscut în noul trailer al filmului House of Gucci. Jared Leto și Mădălina Ghenea sunt alte două nume care au surprins complet cu transformarea pe care au suferit-o.

Dacă primul trailer oferă o imagine de ansamblu asupra firului narativ, cel de-al doilea aduce mai multe detalii despre modul de desfășurare al acțiunii și implicit despre interpretarea artistei Lady Gaga.

Trailerul debutează cu ea atunci când este introdusă în familia Gucci. Costumele și coloana sonoră au fost atent orchestrate pentru a avea un efect uimitor pe marile ecrane. Pelicula a intrat deja în atenția fanilor nerăbdători care au început să numere zilele până la lansare. 

Reacția familiei Gucci la filmul care urmează să fie lansat

Noul trailer al filmului House of Gucci aduce în prim plan câteva aspecte mai puțin cunoscute despre celebra casă de modă. Moștenitorii imperiului de modă au reacționat rapid atunci când au aflat despre producția care urma să se filmeze.

În timp ce fanii își exprimă încântarea pe rețelele sociale, membrii familie Gucci manifestă nemulțumire față de profesionalismul regizorului.

Sursele externe spun că aceștia au încercat să ia legătura cu producătorul filmului însă întâlnirea nu a avut loc. Membrul executiv al casei de modă, Patrizia Gucci a fost prima care a făcut declarațiile publice.

Întreaga mea familie este dezamăgită. Acești oameni ne fură identitatea pentru a face profit. Vor să-și crească veniturile fără a ține cont de alte aspecte etice. Familia noastră are o identitate și o imagine pe care vrea să o păstreze privată. Putem discuta despre orice însă întotdeauna va exista o linie pe care ceilalți nu trebuie să o treacă

– Patrizia Gucci

Patrizia a declarat că a încercat să ia legătura cu soția producătorului pentru a stabili o întâlnire privată. Deși a vrut să primească lămuriri, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Patrizia a declarat că va acționa în funcție de gravitatea situației. Aceasta nu a primit niciodată o copie a scenariului filmului și nu a avut posibilitatea e a vedea ce urmează să se prezinte în cadrul acestuia. Premiera a fost programată pentru data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×