Reclamă

Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat. Cum arată Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani

Noul trailer al filmului house of Gucci a fost lansat. Producția regizată de Ridley Scott reunește nume mari de la Hollywood. Lady Gaga va interpreta rolul personajului principal, Patrizia Reggiani, soția cunoscutului Maurizio Gucci interpretat de Adam Driver.

Publicat: 29 octombrie 2021, 12:03

Alături de cei doi actori se vor afla vedete precum Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Jeremy Irons și românca Mădălina Ghenea. Producția urmează să fie lansată pe data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii. Filmul este așteptat cu nerăbdare și de fanii de la noi din țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii noiembrie și-a lansat cel de-al doilea trailer. Pelicula reunește unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Cea mai așteptată interpretare este a actriței Lady Gaga. Colega sa de platou, Salma Hayek i-a adus doar cuvinte de laudă cântăreței în urma unui interviu pe care l-a oferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gaga va interpreta rolul Patriziei Reggiani, femeia care a aranjat uciderea soțului său, Maurizio Gucci. Moștenitorul imperiului Gucci își va găsi sfârșitul plănuit chiar de femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Noul trailer al filmului House of Gucci debutează cu Gaga în prim-plan.

Reclamă

Vedeta a muncit foarte mult pentru rolul pe care îl are de interpretat. Chiar și vocea și accentul cântăreței sunt diferite pentru a avea o interpretare autentică. Filmul care va aduce în lumină o crimă săvârșită în imperiul modei va fi regizat de Ridley Scott.

Eforturile întregii echipe vor aduce pe marile ecrane un film excepțional. Nu doar Lady Gaga este de nerecunoscut în noul trailer al filmului House of Gucci. Jared Leto și Mădălina Ghenea sunt alte două nume care au surprins complet cu transformarea pe care au suferit-o.

Dacă primul trailer oferă o imagine de ansamblu asupra firului narativ, cel de-al doilea aduce mai multe detalii despre modul de desfășurare al acțiunii și implicit despre interpretarea artistei Lady Gaga.

Reclamă

Trailerul debutează cu ea atunci când este introdusă în familia Gucci. Costumele și coloana sonoră au fost atent orchestrate pentru a avea un efect uimitor pe marile ecrane. Pelicula a intrat deja în atenția fanilor nerăbdători care au început să numere zilele până la lansare. 

Reacția familiei Gucci la filmul care urmează să fie lansat

Noul trailer al filmului House of Gucci aduce în prim plan câteva aspecte mai puțin cunoscute despre celebra casă de modă. Moștenitorii imperiului de modă au reacționat rapid atunci când au aflat despre producția care urma să se filmeze.

În timp ce fanii își exprimă încântarea pe rețelele sociale, membrii familie Gucci manifestă nemulțumire față de profesionalismul regizorului.

Sursele externe spun că aceștia au încercat să ia legătura cu producătorul filmului însă întâlnirea nu a avut loc. Membrul executiv al casei de modă, Patrizia Gucci a fost prima care a făcut declarațiile publice.

Întreaga mea familie este dezamăgită. Acești oameni ne fură identitatea pentru a face profit. Vor să-și crească veniturile fără a ține cont de alte aspecte etice. Familia noastră are o identitate și o imagine pe care vrea să o păstreze privată. Putem discuta despre orice însă întotdeauna va exista o linie pe care ceilalți nu trebuie să o treacă

– Patrizia Gucci

Patrizia a declarat că a încercat să ia legătura cu soția producătorului pentru a stabili o întâlnire privată. Deși a vrut să primească lămuriri, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Patrizia a declarat că va acționa în funcție de gravitatea situației. Aceasta nu a primit niciodată o copie a scenariului filmului și nu a avut posibilitatea e a vedea ce urmează să se prezinte în cadrul acestuia. Premiera a fost programată pentru data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×