Reclamă

Mădălina Ghenea și Lady Gaga au strălucit pe covorul roșu. Cum s-au îmbrăcat cele două la turneul de promovare House of Gucci din Milano

Mădălina Ghenea și Lady Gaga au strălucit pe covorul roșu. Cele două dive au ales ținute speciale pentru turneul de promovare al dramei House of Gucci din Milano.

Publicat: 16 noiembrie 2021, 8:54

Lady Gaga a continuat să uimească cu ținutele superbe pe covorul roșu în orașele în care are loc turneul de promovare al dramei House of Gucci. Cântăreața a purtat la Milano o rochie roșie personalizată de la Versace. Ținuta a fost formată dintr-un top cu corset, cu un detaliu din șireturi și o fustă cu crăpătură adâncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea și Lady Gaga au strălucit pe covorul roșu

Gaga a purtat o pereche de pantofi roșii cu platformă, bijuterii de la Tiffany & Co., iar coafura a fost una simplă, dar care i-a pus în evidență trăsăturile feței, scrie WWD.com.

Look-ul lui Lady Gaga din Milano a fost stilizat de Sandra Amador și Tom Eerebout. Artista a stat mult la poze pe covorul roșu și a stat de vorbă cu fanii, chiar dacă vremea a fost neprietenoasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lady Gaga a pozat pentru fani pe covorul roșu din Milano
Cântăreața a purtat la Milano o rochie roșie personalizată de la Versace / Profimedia Images
Reclamă

Mădălina Ghenea a fost și ea prezentă pe covorul roșu din Milano. Aceasta a purtat o creație Francesco Sconamiglio. Rochia albă a fost accesorizată cu o capă din pene albe și bijuterii cu perle. Din distribuția dramei House of Gucci mai fac parte Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney și Jack Huston. Filmul va avea premiera în România pe 26 noiembrie.

Mădălina Ghenea, în Milano, cu o umbrelă în mână, care o protejează de ploaie
Mădălina Ghenea a fost și ea prezentă pe covorul roșu din Milano / Profimedia Images

Alături de Lady Gaga joacă Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek și Al Pacino în rolul Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci, Paolo Gucci, Rodolfo Gucci, Giuseppina „Pina” Auriemma și, respectiv, Aldo Gucci. Filmul este regizat de Ridley Scott.

Reclamă

„House of Gucci” descrie evenimentele care au dus la uciderea lui Maurizio Gucci, orchestrată de Reggiani, fosta lui soție, în anul 1995. La acea vreme, Maurizio era șeful celebrei case de modă italiene, care a fost fondată de bunicul său Guccio Gucci.

„House of Gucci” de la MGM Studios va avea premiera în cinematografe pe 24 noiembrie.

Ce spune Lady Gaga despre producția House of Gucci

Lady Gaga a fost adevărata senzație a acestei producții. Aceasta a impresionat publicul la turneul de promovare, dar și cu mărturisirile sale de pe platourile de filmare. Artista a muncit mult pentru rolul din producția de tip dramă regizată de Ridley Scott.

Într-un interviu recent, Gaga a spus că a lucrat mai bine de trei ani pentru a da viață personajului Patrizia Reggiani.

„Sunt deja trei ani de când am început să lucrez la acest proiect. Voi fi complet transparentă și sinceră, am trăit ca Reggiani pentru mai bine de un an și jumătate. Am vorbit cu accentul acestui personaj pentru mai bine de nouă luni. Mi-am schimbat chiar și culoarea părului pentru a intra mai bine în personaj.”

Tot Gaga a spus că s-a confruntat cu multe probleme din cauza acestei rol. Aceasta a spus că trăia și respira prin pielea personajului. Artista a mărturisit că au fost perioade lungi când a mers numai pe platourile de filmare și în camera de hotel. Atunci când ieșea la plimbare făcea atacuri de panică și se simțea stingheră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×