Reclamă

Irina Shayk are un fizic perfect. Cum a fost fotografiat fotomodelul distrându-se la plajă

Irina Shayk a demonstrat tuturor că are un fizic perfect. Fotomodelul a mers la plajă în Ibiza și a fost fotografiat din toate unghiurile. Shayk și-a făcut apariția într-un costum de baie maroniu care i-a pus în evidență trupul sculptat. Aceasta nu a ținut cont de camerele de fotografiat și s-a bucurat din plin de valurile din Marea Mediterană.

Publicat: 12 august 2021, 7:40

În ultima vreme Irina Shayk a fost ținta mai multor zvonuri privind o presupusă relație cu artistul Kanye West. Deși rapperul ar fi invitat-o în Franța, aceasta a refuzat și a preferat să se distreze singură. Irnia a optat pentru un look natural și a mers la plajă să se bucure de soarele puternic într-o vacanță binemeritată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk are un fizic perfect

Fotomodelul din Rusia a decis să profite de vremea frumoasă și să plece în vacanță. Destinația aleasă a fost chiar Ibiza, unde Irina a demonstrat tuturor că are un fizic perfect. Fotomodelul s-a bucurat din plin de valurile agitate din Marea Mediteraneană.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Irina Shayk a demonstrat că are un fizic perfect, într-un costum de baie maro în timp ce se află în apă
Irina Shayk a mers în vacanță în Ibiza alături de prietenii săi / Profimedia Images

De altfel, fotografii au urmărit-o la fiecare pas. Aceștia au surprins imagini inedite cu Irina în timp ce încerca să-și așeze costumul de baie minuscul. Se pare că piesa vestimentară i-a dat câteva bătăi de cap brunetei focoase. În vârstă de 35 de ani, Irina Shayk și-a expus trupul perfect la plajă.

Reclamă

Aceasta a purtat un costum de baie din două piese care a lăsat la vedere trupul armonios al fotomodelului. Irina nu a ținut cont de nimic și s-a bucurat de vacanța sa. Se pare că alături de ea s-a aflat și unul dintre prietenii acesteia. Bruneta a fost surprinsă în apă alături de Riccardo Tisci, unul din prietenii săi apropiați.

Irina Shayk a arătat tuturor că are un fizic perfect și s-a distrat în apa mării întreaga zi. Fotomodelul nu a purtat deloc produse cosmetice, în schimb a optat pentru o pereche de ochelari negri care să o protejeze de razele solare. Costumul de baie a lăsat totul la vedere, însă Shayk nu a părut o clipă deranjată de acest lucru.

Ce s-a întâmplat cu relația fotomodelului cu Kanye West

Reclamă

De data aceasta Irina Shayk a demonstrat că are un fizic perfect în afara unui show de modeling. Fotomodelul a mers la plajă în Ibiza unde s-a bucurat de soarele puternic. Deși mulți s-au așteptat să fie în preajma artistului Kanye West, Shayk s-a distrat alături de alt bărbat.

Bruneta superbă a mers în vacanță alături de prietenii săi, printre care și Riccardo Tisci. Presa internațională a scris de mai multe ori faptul că între Irina și Kanye ar exista o relație. Cu toate acestea, sursele apropiate ale fotomodelului infirmă aceste declarații.

Conform acestora, cei doi au doar o relație frumoasă de prietenie și nimic mai mult. Aceasta se bucură sp fie singură și nu caută să între într-o relație. Irina s-a cunoscut cu artistul în urmă cu mai mulți ani.

Irina Shayk a demonstrat de multe ori că are un fizic perfect în cadrul prezentărilor de modă pe care le-a susținut pentru hainele produse de Kanye West. Deși fanii pare încântați de o relație, între cei doi, Shayk își dorește să se distreze în această perioadă alături de prietenii săi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×