Reclamă

Irina Shayk și Jason Sudeikis s-au întâlnit în oraș. Cum au fost fotografiați cei doi

Irina Shayk și Jason Sudeikis s-au întâlnit în oraș. Cei doi au fost fotografiați la o cină la Hunt & Fish Club din Midtown. Modelul și actorul chiar s-au îmbrățișat la final, la ieșirea din restaurantul elegant, în fața tuturor celor prezenți. Nici fotografii nu au ratat momentul.

Publicat: 25 iulie 2021, 7:46

Vedeta „Ted Lasso”, care joacă rolul unui antrenor de fotbal american pentru a conduce o echipă de fotbal britanică s-a alăturat modelului și altor zeci de persoane pentru o cină festivă dată de editorul-șef britanic Vogue, Edward Enninful, au declarat mai multe surse pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk și Jason Sudeikis s-au întâlnit în oraș

Sudeikis a fost fotografiat într-o stare foarte bună, a fost mereu vesel. Publicația menționată mai sus spune că în acest moment actorul este singur și nu se mai întâlnește cu Keeley Hazell. Se pare că relația celor doi nu a fost serioasă de la început. Întâlnirea lor erau din ce în ce mai rare.

„El nu are nicio relație. Nu se vede cu nimeni. Cu siguranță nu este cu Keeley. Este doar cu copiii săi și se concentrează pe proiectele sale.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Irina Shayk, fotografiată în timp ce-l îmbrățișează pe actorul britanic Jason Sudeikis, la o cină organizată de un editor Vogue
Sudeikis, în vârstă de 45 de ani, a fost la New York pentru a promova sezonul 2 din „Ted Lasso” / Profimedia Images
Reclamă

Sudeikis, în vârstă de 45 de ani, a fost la New York pentru a promova sezonul 2 din „Ted Lasso”. Cu puțin timp înainte să fie fotografiat la evenimentul organizat de editorul Vogue, actorul fusese în emisiunea „The Late Show With Stephen Colbert”, care s-a înregistrat la Ed Sullivan Theatre, ce este la aproximativ 10 minute de mers pe jos de restaurant. Actorul a fost chiar fotografiat purtând același pulover multicolor pe care l-a purtat la talk-show. I s-au alăturat și colegii săi Hannah Waddingham și Brett Goldstein.

Hazell, în vârstă de 34 de ani, nu a fost prezentă la cină. Oaspeții s-au sărbătorit, printre altele, cu turnuri cu fructe de mare și platouri de deserturi. În ceea ce o privește pe Irina Shayk, nu este clar dacă a mers acolo pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a se relaxa. Sursele au declarat că modelul a ajuns la eveniment târziu după ora de începere și că a venit însoțită de managerul său.

Ce s-a întâmplat recent cu Irina Shayk

Reclamă

În afara restaurantului, Shayk, care purta o rochie neagră și ghete în aceeași culoare, a fost fotografiată zâmbind larg înainte de a-l îmbrățișa pe comediant. O sursă a PageSix a spus că modelul i-a îmbrățișat și pe ceilalți, în timp ce le-a spus la revedere.

Shayk, a cărui interacțiune cu Sudeikis părea a fi doar una prietenoasă, se pare că s-a întors la viața publică după povestea care a creat vâlvă în presă, legătura cu Kanye West. Recent au apărut informații că lucrurile s-au răcit rapid între cei doi și că modelul rus îl place doar ca prieten pe celebrul rapper.

„Nu vrea să fie legată de nimeni acum. Este fericită că este singură.”

Shayk și West sunt prieteni de ani de zile. Modelul a defilat de mai multe ori în colecțiile lansate de rapper și chiar a apărut într-un videoclip al său în anul 2010 pentru melodia Power. PageSix a mai scris de-a lungul timpului că West și Shayk se întâlnesc de câteva luni bune. Publicația a menționat că relația dintre ei nu este încă foarte consolidată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×