Reclamă

Kanye West și-a acoperit complet fața la un show de fashion. Cum a fost fotografiat recent rapper-ul

Kanye West și-a acoperit complet fața la cel mai recent eveniment din lumea fashion. Acesta a fost fotografiat venind la show-ul unui brand de lux cu o cagulă pe cap. Toți cei care au văzut imaginile au spus că nu vrea deloc atenția presei în această perioadă.

Publicat: 9 iulie 2021, 7:14 / Actualizat: 9 iulie 2021, 10:23

Artistul în vârstă de 44 de ani a purtat o mască care i-a acoperit complet fața. Acesta a stat în primul rând la colecția de toamnă a unui brand de lux. Rapper-ul a ales un imprimeu cu pisică pentru cagula care nu i-a lăsat fața la vedere, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și-a acoperit complet fața

Se pare că acesta vrea să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, Kanye a mai fost văzut purtând o mască cu imprimeu religios. Acesta a purtat-o în timp ce se afla la plimbare în Los Angeles.

Kanye a purtat la show-ul de fashion una dintre jachetele realizate pentru cea mai recentă colecție a sa de haine. Jacheta a fost asortată cu pantaloni de sport și multe accesorii aurii. Spectacolul foarte așteptat a marcat prima colecție de couture a brand-ului de la directorul de creație Demna Gvasalia. West a fost un susținător de lungă durată al designerului de modă georgian.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West, cu o cagulă pe cap, în timp ce iese din mașină, pentru a intra la show-ul Balenciaga 2021
Kanye a purtat la show-ul de fashion una dintre jachetele realizate pentru cea mai recentă colecție a sa de haine / Profimedia Images
Reclamă

James Harden, Lewis Hamilton și Lil Baby au fost cu toții văzuți în public. Fiica vitregă a vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, modelul Ella Emhoff, a defilat în spectacol. Nume mari din industria modei precum Anna Wintour au fost și ele prezente la eveniment.

Chiar și Bella Hadid a apărut la prezentarea colecției, la doar o zi după ce a mers pe covorul roșu la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes. Noua iubită a lui West, Irina Shayk, a fost totuși absentă din evenimentul de modă.

Kanye West are o relație cu Irina Shayk

Reclamă

La începutul lunii iunie, Kanye West și Irina Shayk au fost fotografiați împreună. Deși rapper-ul se află în plin proces de custodie pentru cei patru copii pe care îi are din relația cu Kim Kardashian, acesta își face timp și pentru viața personală.

După mai bine de 7 ani de când a format un cuplu cu Kim, Kanye și-a găsit acum liniștea în brațele frumosului model. Cei doi au fost fotografiați în Franța, la un hotel de lux din Provence, numit Villa La Coste. Zvonurile despre relația dintre cei doi s-au răspândit rapid.

Potrivit DailyMail, rapper-ul a închiriat în Franța o locație la care nimeni nu a mai avut acces. Franța a fost mereu destinația preferată a artistului. Presa tabloidă a speculat la momentul respectiv că faptul că a dus-o pe Irina într-un loc drag inimi lui nu face decât să confirme că are un loc la ei în sufletul său. Irina Shayk și Kanye se cunosc din anul 2010. Irina a fost atunci în rolul unui model dintr-un videoclip al bărbatului.

Speculațiile despre relația lor au pornit de la faptul că Irina a purtat un tricou din colecția lui Kanye de haine. În acest moment, Kanye este un tată responsabil, iar cât Kim se află în vacanță cu un grup de prietene, el a fost fotografiat alături de cei patru copii pe un aeroport din Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×