Reclamă

Irina Shayk se îmbracă în culori puternice în pandemie

Modelul a fost fotografiat într-o haină de blană galbenă zilele trecute. Irina Shayk se îmbracă în culori puternice în această perioadă pentru a trece mai ușor peste restricțiile din pandemie, potrivit spuselor ei pentru publicațiile mondene.

Publicat: 17 februarie 2021, 13:59 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:24

Shayk a fost fotografiată pe străzile din New York în timp ce era alături de fiica sa, Lea. Haina din blană, galbenă, nu avea cum să treacă neobservată. Alegerea vestimentară a supermodelului a atras atenția tuturor. De ce? Pentru că la prima vederea aceasta seamănă foarte mult cu un halat imens de baie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk se îmbracă în culori puternice

Motivul pentru care Irina Shayk a fost surprinsă în ultimul timp în culori puternice e faptul că aceasta spune că doar așa poate trece mai ușor peste restricțiile impuse de autorități pentru a depăși pandemia de coronavirus, scrie DailyMail.

Haina de blană de un galben puternic a fost accesorizată cu o pereche de ghete negre, o șapcă tot neagră, mască în aceeași nuanță. Vedeta a fost camuflată din cap până în picioare, semn că se teme de o posibilă infectare cu noul coronavirus.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Irina Shayk a fost fotografiată pe străzile din New York într-o haină de blană, galbenă
Alegerea vestimentară a supermodelului a atras atenția tuturor / Profimedia Images
Reclamă

Irina Shayk vrea să arate bine în orice moment al zilei. Aceasta atrage toate privirile ori de câte ori își face apariția pe stradă. Dacă de multe ori modelul de origine rusă își lasă formele la vedere, nici atunci când e acoperită din cap până în picioare nu poate trece neobservată.

Modelul a declarat pentru Vogue că a experimentat mult în zona de street style în perioada pandemiei.

„În viața de zi cu zi nu mă îmbrăcam niciodată așa. Din punctul meu de vedere totul se rezumă la confort când vine vorba de haine. Înainte, când mergeam la evenimente, mă pregăteam mult. Acum, pentru că nu mai am parte de acele momente, am decis să mă distrez și să experimentez în zona de street style.”

Reclamă

Lea, fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper, superbă

Micuța Lea, în vârstă de numai 3 anișori, a fost numită de presa din străinătate o „păpușă vie”. Fetița este superbă și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei faimoși. Lea e și ea o divă în miniatură. Mama ei are grijă ca fetița să aibă mereu ținute asortate. De multe ori și fetița suprinde cu alegerile vestimentare sau cu accesoriile specifice vârstei.

Lea a venit pe lume pe data de 21 martie 2017. Micuța poartă numele străbunicii paterne. Părinții ei au grijă ca ea să nu fie în atenția presei, în ciuda fotografilor care sunt mereu pe urmele lor.

Irina Shayk și Bradley Cooper nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, amîndoi sunt extrem de responsabili și se ocupă în egală măsură de creșterea micuței Lea. În timp ce Irina a fost adesea fotografiată alături de micuța Lea în timp ce o ia de la grădiniță, Bradley Cooper a fost și el în atenția paparazzilor în timp ce se juca cu fiica sa.

Pandemia a venit cu o mulțime de provocări chiar și pentru părinți. Iată cum poți ajuta un părinte singur în pandemie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×