Reclamă

Loni Willison a fost fotografiată desculță pe stradă. Fosta soție a lui Jeremy Jackson e de nerecunoscut

Loni Willison a fost fotografiată desculță pe stradă. Fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul Baywatch, a fost văzută scotocind prin gunoi pe străzile din Los Angeles. Fostul model a rămas fără adăpost de peste 6 ani și este prima ei apariție din primăvara trecută.

Publicat: 4 martie 2022, 12:22

Willison a fost fotografiată împingând un cărucior de cumpărături în care avea o mulțime de lucruri. Aceasta se oprea la coșurile de gunoi de pe stradă și căuta mâncare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loni Willison a fost fotografiată desculță pe stradă

Femeia de 38 de ani, care poza cândva pe coperta revistelor de modă, a fost de nerecunoscut de acestă dată. Ea purta mai multe haine pe ea și nu avea deloc pantofi în picioare. Willison a fost văzută în timp ce bea dintr-un pahar de suc găsit în gunoi. Ulterior, ea a mai căutat mâncare și în alte tomberoane publice de pe stradă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Loni Willison caută într-un tomberon de pe stradă
Loni a fost căsătorită cu Jeremy din 2012 până la divorțul lor tumultuos din 2014 / Profimedia Images

În fotografiile care au fost făcute acum publice se poate vedea cum Willison de acum este în contrast puternic cu femeia fermecătoare de altă dată. Cu doar șapte ani în urmă, ea trăia visul de la Hollywood, modelând și apărând pe covorul roșu la evenimente strălucitoare, alături de Jeremy Jackson, cu care s-a căsătorit în 2012.

Reclamă

Însă, după ce a dezvoltat o dependență de substanțe interzise, cariera ei a apus. Willison a fost găsit în stradă pentru prima dată în urmă cu doi ani în octombrie 2020, fiind fără adăpost din anul 2016. Din cauza excesului de droguri, Willison se confruntă acum și cu probleme de sănătate mintală, scrie DailyMail.

Ce spune Loni despre situația ei actuală

La scurt timp după ce a fost găsită pe stradă, ea a spus pentru The Sun că „se descurcă bine” și că nu a avut niciun contact cu Jackson în ultimii ani.

Reclamă

„Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni.”

Loni a fost căsătorită cu Jeremy din 2012 până la divorțul lor tumultuos din 2014. Aceasta l-a acuzat pe actor că a încercat să o sugrume cu o furie violentă. Willison a mai declarat pentru The Sun că „poate trăi pe cont propriu” și că are „tot ce are nevoie chiar aici” în Veneția, datorită naturii bogate a zonei.

„Nu am un telefon mobil. Am mâncare și am unde să dorm. Primesc bani ici și colo și sunt alimente în pubele și lângă magazine. Sunt multe aici”, a spus ea.

Loni, care a apărut o dată pe coperta revistei Glam Fit din Australia, se confruntă cu probleme la nivelul danturii și acum adoptă o tunsoare pixie. Înainte de a dispărea în octombrie 2018, Loni a vorbit despre căderea ei tragică într-un interviu acordat DailyMail.

O altă vedetă care s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise este Demi Lovato. Din fericire, acesta a primit tratament specializat și acum este bine.

Loni Willison și Jeremy Jackson, pe vremea când erau căsătoriți, la un eveniment monden
Willison a fost fotografiată împingând un cărucior de cumpărături în care avea o mulțime de lucruri / Getty Images

Loni Willison a refuzat ajutorul care i s-a oferit de-a lungul timpului

Atunci, reporterii DailyMailTV au reușit să o localizeze pe Loni pe o porțiune aglomerată a Melrose Avenue din West Hollywood. Loni a explicat la vremea respectivă că drumul ei nefericit a început în 2016. Atunci și-a pierdut slujba ca asistentă la un centru de chirurgie estetică din LA.

Ea a susținut apoi că a lucrat pentru o perioadă scurtă de timp pentru un agent imobiliar care a refuzat să o plătească, ceea ce nu a făcut decât să crească problemele financiare, mentale și emoționale. De asemenea, Willison a început să sufere de o boală mintală din ce în ce mai gravă.

În imposibilitatea de a-și plăti facturile sau de a-și păstra un loc de muncă, Loni, în cele din urmă, a fost evacuată din apartamentul ei de la West Hollywood. A fost forțată să locuiască pe străzi: „Am pierdut două locuri de muncă și totul s-a prăbușit. Au trecut doi ani, de atunci am fost în stradă”, a dezvăluit ea.

Toate greutățile ei au apărut la câțiva ani după divorțul ei de Jeremy, care a fost finalizat în 2014.

„M-am despărțit de Jeremy la vremea aceea. Nu am avut niciun contact cu el. Toate prostiile care mi s-au întâmplat au fost atât de nebunești.”

La acea vreme, DailyMail TV a apelat la expertiza specialistului în dezintoxicare Larry Marinelli. Acesta deține un centru ce ajută oamenii în lupta cu abuzul de substanțe și care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Larry s-a oferit să o ajute pe Loni gratuit și chiar a stabilit un plan detaliat de tratament pentru ea, astfel încât să poată lupta în siguranță și să-și recapete viața. Din păcate, Loni a negat tratamentul și a ieșit din nou pe străzi în mai puțin de 24 de ore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×