Reclamă

Fiul lui Michael Jackson a vorbit despre familia sa. Ce relație are Prince cu Blanket și Paris Jackson

Fiul lui Michael Jackson a vorbit într-un interviu recent despre familia sa. Pince și-a deschis sufletul în fața publicului. Acesta a adus în lumină mai multe amănunte din viața sa privată, dar și din viața fraților săi. Prince are o soră și un frate mai mic, Paris și Blanket. În vârstă de 24 de ani, Prince spune că are o relație foarte strânsă cu familia sa.

Publicat: 31 octombrie 2021, 7:29

Artistul Michael Jackson și-a iubit enorm copiii și i-a învățat încă de mici cât de important este să se poată baza unul pe celălalt. După moartea artistului, copiii săi au devenit rapid ținta mediei și a fotografilor. Cei trei au rămas întotdeauna uniți și și-au fost alături chiar și în cele mai dificile momente.

Fiul lui Michael Jackson a vorbit despre familia sa

Moartea artistului Michael Jackson a sudat și mai mult relațiile dintre cei frați. Prince și-a deschis sufletul și a povestit detalii neștiute despre viața sa și a fraților săi. Acesta are o soră mai mică, Paris în vârstă de 23 de ani și Blanket în vârstă de 19 ani. Fiul lui Michael Jackson a mărturisit că tatăl său a avut o influență foarte mare asupra relației pe care a construit-o cu frații săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fiul lui Michael Jackson, Prince, alături de sora sa, Paris și de fratele său Blanket
După moartea artistului, copiii săi au devenit rapid ținta mediei și a fotografilor / Getty Images

Când eram mici, tata îmi spunea în felul următor: am putea să nu avem nimic, dar dacă te uiți în jurul tău, în încăperea asta, fratele, sora ta și eu suntem tot ceea ce vei avea vreodată nevoie.

– Prince Jackson

Reclamă
Reclamă

Prince spune că i-au rămas întotdeauna în suflet cuvintele tatălui său, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul fraților săi. Tânărul spune că are o relație foarte puternică și sinceră cu familia sa.

Pentru că sunt cel mai mare, tata îmi spunea mereu că trebuie să am grijă de frații mei i să fiu un exemplu pentru ei. Însă după ce l-am pierdut pe tata și am fost aruncați în lumea reală, frații mei au fost cei care au reușit să mă ajute să trec peste acele momente de slăbiciune.

– Prince Jackson

Fiul lui Michael Jackson nu s-a sfiit să recunoască momentele grele prin care a trecut și ajutorul pe care l-a primit de la Paris și Blanket. Când și-au pierdut tatăl s-au avut unul pe altul în cele mai dificile momente. Prince spune că Paris și Blanket au completat întotdeauna golurile din sufletul său. 

Cum s-a schimbat viața copiilor lui Michael Jackson

Viața copiilor lui Michael Jackson s-a schimbat radical după moartea artistului în 2009. Prince avea doar 12 ani când artistul s-a stins din viață. Acesta a trebui să fie un exemplu pentru frații săi și să încerce să le ofere puterea de a merge mai departe. Însă lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ei. Presa a fost tot timpul pe urmele copiilor lui Michael Jackson, iar aceștia au fost nevoiți să se descurce singuri într-un fel sau altul.

Deși au avut alături familia artistului, cei trei au simțit considerabil lipsa tatălui lor. Cu toate acestea, fiecare a încercat să-și urmeze propriul drum în viață. Prince și-a concentrat timpul asupra studiilor și a obținut o licență în business. Acesta este pasionat de motociclete și postează deseori imagini alături de prietenii săi pe rețelele sociale.

Prince crede că nu a moștenit talentul tatălui său pentru muzică și dans. Paris Jackson, fiica artistului în vârstă de 23 de an, a ales o viață în lumina reflectoarelor. Aceasta și-a lansat câteva melodii și are deja o carieră de succes ca model. Recent, Paris și-a încercat norocul și în lumea filmului.

Tânăra este o artistă completă și are deja milioane de fani care o susțin. Fiul lui Michael Jackson, Blanket, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânărul în vârstă de 19 ani și-a luat numele de Bigi, după ce fanii tatălui său făceau glume pe seama numelui pe care îl avea.

Conform surselor, Tito Jackson, unchiul său, este cel care are grijă în prezent de Bigi. Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson este pasionat de artele marțiale și încearcă să nu iasă foarte mult în evidență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×