Reclamă

Fiul lui Michael Jackson a vorbit despre familia sa. Ce relație are Prince cu Blanket și Paris Jackson

Fiul lui Michael Jackson a vorbit într-un interviu recent despre familia sa. Pince și-a deschis sufletul în fața publicului. Acesta a adus în lumină mai multe amănunte din viața sa privată, dar și din viața fraților săi. Prince are o soră și un frate mai mic, Paris și Blanket. În vârstă de 24 de ani, Prince spune că are o relație foarte strânsă cu familia sa.

Publicat: 31 octombrie 2021, 7:29

Artistul Michael Jackson și-a iubit enorm copiii și i-a învățat încă de mici cât de important este să se poată baza unul pe celălalt. După moartea artistului, copiii săi au devenit rapid ținta mediei și a fotografilor. Cei trei au rămas întotdeauna uniți și și-au fost alături chiar și în cele mai dificile momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Michael Jackson a vorbit despre familia sa

Moartea artistului Michael Jackson a sudat și mai mult relațiile dintre cei frați. Prince și-a deschis sufletul și a povestit detalii neștiute despre viața sa și a fraților săi. Acesta are o soră mai mică, Paris în vârstă de 23 de ani și Blanket în vârstă de 19 ani. Fiul lui Michael Jackson a mărturisit că tatăl său a avut o influență foarte mare asupra relației pe care a construit-o cu frații săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fiul lui Michael Jackson, Prince, alături de sora sa, Paris și de fratele său Blanket
După moartea artistului, copiii săi au devenit rapid ținta mediei și a fotografilor / Getty Images

Când eram mici, tata îmi spunea în felul următor: am putea să nu avem nimic, dar dacă te uiți în jurul tău, în încăperea asta, fratele, sora ta și eu suntem tot ceea ce vei avea vreodată nevoie.

– Prince Jackson

Reclamă

Prince spune că i-au rămas întotdeauna în suflet cuvintele tatălui său, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul fraților săi. Tânărul spune că are o relație foarte puternică și sinceră cu familia sa.

Pentru că sunt cel mai mare, tata îmi spunea mereu că trebuie să am grijă de frații mei i să fiu un exemplu pentru ei. Însă după ce l-am pierdut pe tata și am fost aruncați în lumea reală, frații mei au fost cei care au reușit să mă ajute să trec peste acele momente de slăbiciune.

– Prince Jackson

Fiul lui Michael Jackson nu s-a sfiit să recunoască momentele grele prin care a trecut și ajutorul pe care l-a primit de la Paris și Blanket. Când și-au pierdut tatăl s-au avut unul pe altul în cele mai dificile momente. Prince spune că Paris și Blanket au completat întotdeauna golurile din sufletul său. 

Reclamă

Cum s-a schimbat viața copiilor lui Michael Jackson

Viața copiilor lui Michael Jackson s-a schimbat radical după moartea artistului în 2009. Prince avea doar 12 ani când artistul s-a stins din viață. Acesta a trebui să fie un exemplu pentru frații săi și să încerce să le ofere puterea de a merge mai departe. Însă lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ei. Presa a fost tot timpul pe urmele copiilor lui Michael Jackson, iar aceștia au fost nevoiți să se descurce singuri într-un fel sau altul.

Deși au avut alături familia artistului, cei trei au simțit considerabil lipsa tatălui lor. Cu toate acestea, fiecare a încercat să-și urmeze propriul drum în viață. Prince și-a concentrat timpul asupra studiilor și a obținut o licență în business. Acesta este pasionat de motociclete și postează deseori imagini alături de prietenii săi pe rețelele sociale.

Prince crede că nu a moștenit talentul tatălui său pentru muzică și dans. Paris Jackson, fiica artistului în vârstă de 23 de an, a ales o viață în lumina reflectoarelor. Aceasta și-a lansat câteva melodii și are deja o carieră de succes ca model. Recent, Paris și-a încercat norocul și în lumea filmului.

Tânăra este o artistă completă și are deja milioane de fani care o susțin. Fiul lui Michael Jackson, Blanket, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânărul în vârstă de 19 ani și-a luat numele de Bigi, după ce fanii tatălui său făceau glume pe seama numelui pe care îl avea.

Conform surselor, Tito Jackson, unchiul său, este cel care are grijă în prezent de Bigi. Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson este pasionat de artele marțiale și încearcă să nu iasă foarte mult în evidență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×