Reclamă

Frații și surorile actriței Zendaya. Cum arată cei cinci, de la cel mai mic la cel mai mare

Zendaya este sora mai mică a doi frați și trei surori. A fost mereu în atenția publicului datorită frumuseții și talentului ei, dar puțini îi cunosc pe frații și surorile actriței Zendaya. Cum arată frații vitregi și ce relație există între ei. Celebra actriță are o frumusețe aparte și mulți sunt curioși să vadă care-i sunt rădăcinile.

Publicat: 24 octombrie 2021, 8:29

Zendaya este unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Când vine vorba de viața ei de familie, o ține departe de lumina reflectoarelor. Prin urmare, ar putea fi o surpriză chiar și pentru fani să afle că ea este de fapt cea mai mică dintr-o familie cu șase frați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frații și surorile actriței Zendaya

Tânăra de 25 de ani are trei surori și doi frați mai mari. Toți sunt din căsătoria anterioară a tatălui său, Kazembe Ajamu Coleman, înainte de a forma o relație cu mama ei, Claire Stoermer, scrie hollywoodlife.com.

A fi cel mai mic frate înseamnă, de asemenea, că Zendaya este deja mătușă la cei 25 de ani ai săi. Cum arată frații și surorile actriței și ce relație are cu aceștia.

Zendaya poate fi văzută în producția Dune. Aceasta s-a lansat recent la Festivalul de Film de la Veneția și a primit aplauze în picioare pentru mai bine de 10 minute. Producția este semnată de Denis Villeneuve și promite să aducă pe marile ecrane un film cu totul deosebit. Printre actorii principali se numără și Timothee Chalamet.

Producția are la bază cartea celebră cu același nume. Filmul a fost filmat astfel încât să poată fi proiectat în sălile speciale de cinematograf cu efect IMAX. Acesta va are premiera în România pe data de 22 octombrie 2021.

Reclamă

Austin Stoermer Coleman

Cel mai mare dintre frații frumoasei actrițe Zendaya este Austin Stoermer Colema. Acesta este și el actor, dar nu are conturi publice pe rețelele de social media.

Reclamă

Katianna Stoermer Coleman

Zendaya a dezvăluit anterior cât de mult își admiră surorile mai mari. „Îmi ridic ochii spre sora mea cea mare și îmi dau seama de influența pe care a avut-o asupra mea și că m-a făcut o persoană mai bună, a spus ea într-un interviu în anul 2015.

„Având o familie atât de mare, întemeiată, mi-am dat seama pe măsură ce îmbătrânești cât de important este acest lucru.”

Annabella Stoermer Coleman

Deși nu se știe exact câte nepoate și nepoți are Zendaya, ea a spus în timpul unui interviu pentru Vogue din 2019 că le-a luat de la școală pe una dintre cele două fiice ale surorii sale. Nu numai că ajută acolo unde este nevoie, ci îi învață pe tineri să dezvolte abilități de viață valoroase.

„Micile mele nepoate au părul creț. Și dacă ar trebui ca cineva să spună ceva înjositor despre ceea ce au și despre ceea ce le este drag, atunci aș vrea ca acestea să aibă măcar mândria în ei înșiși pentru a veni cu un răspuns care are sens și de care sunt mândri. Sincer, mă gândesc mai întâi la micile mele nepoate și la micii mei nepoți. Pentru că într-o zi vor avea Twitter și vor avea Instagram și voi spune: „Așa vă descurcați, copii.”

Julien Stoermer Coleman

Zendaya are și un frate pe nume Julien. La fel ca ceilalți frați ai săi, el nu are o pagină publică de Instagram, așa că se știu puține lucruri despre el.

Kaylee Stoermer Coleman

Cel mai tânăr din familie este Kaylee. Deși a apărut de câteva ori pe covorul roșu alături de actriță, nu se știe cât de apropiat este de Zendaya.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×