Reclamă

Frații și surorile actriței Zendaya. Cum arată cei cinci, de la cel mai mic la cel mai mare

Zendaya este sora mai mică a doi frați și trei surori. A fost mereu în atenția publicului datorită frumuseții și talentului ei, dar puțini îi cunosc pe frații și surorile actriței Zendaya. Cum arată frații vitregi și ce relație există între ei. Celebra actriță are o frumusețe aparte și mulți sunt curioși să vadă care-i sunt rădăcinile.

Publicat: 24 octombrie 2021, 8:29

Zendaya este unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Când vine vorba de viața ei de familie, o ține departe de lumina reflectoarelor. Prin urmare, ar putea fi o surpriză chiar și pentru fani să afle că ea este de fapt cea mai mică dintr-o familie cu șase frați.

Frații și surorile actriței Zendaya

Tânăra de 25 de ani are trei surori și doi frați mai mari. Toți sunt din căsătoria anterioară a tatălui său, Kazembe Ajamu Coleman, înainte de a forma o relație cu mama ei, Claire Stoermer, scrie hollywoodlife.com.

A fi cel mai mic frate înseamnă, de asemenea, că Zendaya este deja mătușă la cei 25 de ani ai săi. Cum arată frații și surorile actriței și ce relație are cu aceștia.

Zendaya poate fi văzută în producția Dune. Aceasta s-a lansat recent la Festivalul de Film de la Veneția și a primit aplauze în picioare pentru mai bine de 10 minute. Producția este semnată de Denis Villeneuve și promite să aducă pe marile ecrane un film cu totul deosebit. Printre actorii principali se numără și Timothee Chalamet.

Producția are la bază cartea celebră cu același nume. Filmul a fost filmat astfel încât să poată fi proiectat în sălile speciale de cinematograf cu efect IMAX. Acesta va are premiera în România pe data de 22 octombrie 2021.

Reclamă
Reclamă

Austin Stoermer Coleman

Cel mai mare dintre frații frumoasei actrițe Zendaya este Austin Stoermer Colema. Acesta este și el actor, dar nu are conturi publice pe rețelele de social media.

Katianna Stoermer Coleman

Zendaya a dezvăluit anterior cât de mult își admiră surorile mai mari. „Îmi ridic ochii spre sora mea cea mare și îmi dau seama de influența pe care a avut-o asupra mea și că m-a făcut o persoană mai bună, a spus ea într-un interviu în anul 2015.

„Având o familie atât de mare, întemeiată, mi-am dat seama pe măsură ce îmbătrânești cât de important este acest lucru.”

Annabella Stoermer Coleman

Deși nu se știe exact câte nepoate și nepoți are Zendaya, ea a spus în timpul unui interviu pentru Vogue din 2019 că le-a luat de la școală pe una dintre cele două fiice ale surorii sale. Nu numai că ajută acolo unde este nevoie, ci îi învață pe tineri să dezvolte abilități de viață valoroase.

„Micile mele nepoate au părul creț. Și dacă ar trebui ca cineva să spună ceva înjositor despre ceea ce au și despre ceea ce le este drag, atunci aș vrea ca acestea să aibă măcar mândria în ei înșiși pentru a veni cu un răspuns care are sens și de care sunt mândri. Sincer, mă gândesc mai întâi la micile mele nepoate și la micii mei nepoți. Pentru că într-o zi vor avea Twitter și vor avea Instagram și voi spune: „Așa vă descurcați, copii.”

Julien Stoermer Coleman

Zendaya are și un frate pe nume Julien. La fel ca ceilalți frați ai săi, el nu are o pagină publică de Instagram, așa că se știu puține lucruri despre el.

Kaylee Stoermer Coleman

Cel mai tânăr din familie este Kaylee. Deși a apărut de câteva ori pe covorul roșu alături de actriță, nu se știe cât de apropiat este de Zendaya.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×