Reclamă

Tunsoarea pixie lung. Imagini cu vedetele care au abordat acest trend

Multe celebrități știu că puterea se poate ascunde într-un look bine pus la punct. De altfel, tunsoarea potrivită ar putea să le schimbe complet cariera. Când vine vorba de a stiliza părul scurt, nimic nu se potrivește mai bine ca tunsoarea pixie. O tunsoare versatilă care poate fi purtată indiferent de forma feței.

Publicat: 24 septembrie 2021, 7:10 / Actualizat: 25 septembrie 2021, 21:38

Cu o astfel de tunsoare, nu te poți ascunde. Trebuie să fii încrezătoare și puternică pentru a putea purta cu stil imaginea unei tunsori pixie. Este o tunsoare ușor de stilizat care a ajuns să fie foarte apreciată printre vedetele de la Hollywood. De la părul lung la părul scurt, aceste vedete au știut cum să-și asume deciziile.

Tunsoarea pixie lung

Dacă te gândești la o schimbare de look și nu ești încă decisă, atunci te poți inspira din alegerile curajoase ale acestor actrițe. Ele și-au asumat riscul și au renunțat la părul lung și bogat pentru o tunsoare care să le ofere mai multă libertate. Deși pare greu de crezut, cele mai multe dintre aceste celebrități s-au simțit mult mai puternice și încrezătoare după ce au adoptat tunsoarea pixie. De altfel, actrița Anna Hathaway a reușit chiar să obțină un premiu Oscar după ce și-a tuns părul într-una din scenele filmului Les Miserables. 

Kristen Stewart 

Kristen Stewart se numără printre actrițele celebre care au renunțat la părul lung și bogat pentru a purta tunsoarea pixie. Kristen Stewart s-a făcut remarcată în lumea filmului mai ales pentru rolul pe care l-a jucat în filmul Twilight. În anul 2012, aceasta se lăuda cu un păr lung, bogat și ondulat.

colaj cu actrița Kristen Stewart având în prima imagine părul lung și blond, iar în cea de-a doua, tunsoarea pixie lung
Kristen Stewart se numără printre actrițele celebre care au renunțat la părul lung și bogat pentru a purta tunsoarea pixie / Getty Images
Reclamă

În 2019 și-a surprins fanii cu o alegere îndrăzneață. Aceasta a renunțat la părul șaten și a trecut la blond. Ba mai mult, tunsoarea pixie s-a aflat pe agenda sa. Kristen a atras privirile tuturor cu schimbarea sa de look. În prezent actrița are părul tuns într-un bob lung. Aceasta poate fi urmărită în filmul care va apărea în noiembrie, Spencer, unde o va interpreta pe Prințesa Diana.

Natalie Portman

Nici Natalie Portman nu s-a ferit de o schimbare radicală. Vedeta este recunoscută la Hollywood pentru faptul că își ia foarte în serios meseria de actriță. În anul 2005 s-a lansat filmul V for Vendetta în care Natalie a jucat rolul lui Evey. Într-una din scene, aceasta a fost filmată în timp ce a fost rasă pe cap.

Reclamă
colaj al actriței Natalie Portman având în prima imagine părul lung până la umeri, iar în cea de-a doua fiind tunsă pixie lung
Nici Natalie Portman nu s-a ferit de o schimbare radicală. Vedeta este recunoscută la Hollywood pentru faptul că își ia foarte în serios meseria de actriță / Getty Images

Actrița nu a filmat cu o perucă, astfel scena a trebuit obținută dintr-o singură încercare. Rezultatele au fost pe placul lui Natalie.

Într-un interviu pe care l-a oferit la scurt timp după lansarea filmului, aceasta a mărturisit că își dorea de foarte mult timp să se radă pe cap. Rolul din film a fost șansa sa. Un an mai târziu, în 2006, Natalie Portman a adoptat complet tunsoarea pixie.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o altă actriță care a demonstrat de-a lungul timpului că poate să se transforme complet. Într-un singur an, aceasta a trecut de la un păr lung la tunsoarea pixie. Imaginea actriței i-a lăsat pe cei mai mulți impresionați.

colaj cu Jennifer Lawrence care are părul lung într-una din imagini, iar în cealaltă are părul cu tunsoarea pixie lung
Jennifer Lawrence este o altă actriță care a demonstrat de-a lungul timpului că poate să se transforme complet / Getty Images

Anul 2013 le-a adus fanilor o nouă imagine a actriței care a purtat cu mândrie tunsoare pixie. Deseori aceasta și-a completat imaginea cu ținute feminine care să contrasteze cu părul pe care îl lăsa ciufulit. Actrița are o formă a feței ovală care îi permite să experimenteze cu tot felul de tunsori care să o avantajeze.

Miley Cyrus

Miley Cyrus și-a dorit foarte mult să se desprindă de rolul care a făcut-o celebră, Hannah Montana. Aceasta și-a surprins complet admiratorii atunci când în anul 2012 a apărut cu o tunsoare pixie și cu o culoare nouă a părului. De la un păr lung, ciocolatiu, aceasta a trecut la un păr scurt și blond.

colaj cu cântăreața Miley Cyrus, având în prima poză părul lung și blond, iar în cea de-a doua urtând tunosoare pixie lung
Miley Cyrus și-a dorit foarte mult să se desprindă de rolul care a făcut-o celebră, Hannah Montana / Getty Images

De când a făcut această trecere, Miley a preferat să poarte mult mai des tunsoarea pixie decât să-și lase părul lung din nou. Artista a recunoscut că după ce și-a tuns complet părul lung a simțit că se simte eliberată și poate să adopte o atitudine care se ascundea în sufletul ei de mai multă vreme.

Emma Watson

La fel ca Miley Cyrus, Emma Watson a trebuit să lase o parte din trecutul său în spate atunci când și-a tăiat coplet podoaba capilară. Emma a renunțat la personajul care a consacrat-o, Hermione Granger din seria Harry Potter și a început un nou capitol în viața sa.

colaj cu actrița Emma Watson în timp ce în prima imegine este blondă și are părul lung, iar în cea de-a doua este brunetă și tunsă pixie lung
La fel ca Miley Cyrus, Emma Watson a trebuit să lase o parte din trecutul său în spate atunci când și-a tăiat coplet podoaba capilară / Getty Images

Atunci când a filmat pentru seria de filme Harry Potter, actrița nu a avut voie să-și schimbe tunsoarea sau culoarea părului. La vârsta de 20 de ani, Emma a simțit că este momentul pentru o schimbare în viața sa. Actrița și-a dorit o schimbare drastică după ce pentru mai bine de 10 ani a fost asociată cu celebrul personaj Hermione Granger.

Shailene Woodley 

Shailene Woodley este o actriță la fel de dedicată meseriei pe care o are. Aceasta și-a tăiat pentru prima dată părul lung și superb pentru a interpreta rolul lui Hazel Grace. Shailene Woodley  a obținut rolul principal în filmul The Fault in Our Stars unde a interpretat-o pe Hazel, o pacientă care suferea de cancer.

colaj cu actrița Shailene Woodle având în prima imagine părul lung și prins într-o coadă de cal, iar în cea de-a doua fiind tunsă pixie lung
Shailene Woodley este o actriță la fel de dedicată meseriei pe care o are / Getty Images

În anul 2015, Shailene juca într-un nou film de succes, Insurgent din seria The Divergent. Acolo fanii au putut să-i admire în totalitate tunsoarea pixie care a devenit un simbol pentru actriță pentru o bună perioadă de timp.

Zendaya

Când Zendaya și-a făcut apariția prima dată purtând tunsoarea pixie, cei mai mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva aceasta poartă o perucă. În anul 2015, Zendaya și-a surprins complet admiratorii care se obișnuiseră să o vadă cu părul lung. Aceasta a renunțat la culoarea naturală și s-a vopsit blondă.

colaj cu vedeta Zendaya care are părul lung în prima fotografie, iar în ce-a de-a doua este vopsită brunetă și poartă tunsoarea pixie lung
Când Zendaya și-a făcut apariția prima dată purtând tunsoarea pixie, cei mai mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva aceasta poartă o perucă / Getty Images

Cu toate acestea, transformarea sa nu a fost una completă, întrucât vedeta a preferat să poarte o perucă pixie și să nu-și tundă părul lung care a făcut-o celebră. Zendaya a declarat pentru publicația Entertainment Tonight că nu și-a tăiat niciodată părul cu adevărat. În schimb aceasta a purtat peruci cu tunsoarea pixie și a alternat între blond și brunet până s-a decis pentru un look final.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson s-a aflat în lumina reflectoarelor de când avea doar nouă ani. De-a lungul timpului aceasta și-a creat un nume în industria filmului, iar în anul 2019 a ajuns chiar să fie cea mai bine plătită actriță. Acesta s-a făcut remarcată pentru talentul său, dar și pentru transformările prin care a trecut de-a lungul timpului. În anul 2014, aceasta și-a tăiat părul lung și bogat, atunci când era însărcinată cu primul său copil.

colaj cu actrița Scarlett Johansson care este blondă și are părul lung într-o imagine, iar în cealaltă scurt, tuns pixie
Scarlett Johansson s-a aflat în lumina reflectoarelor de când avea doar nouă ani / Getty Images

De atunci, Scarlett le-a oferit fanilor o mulțime de imagini de neuitat. De la sexy, la eleganță, actrița Scarlett Johansson a știut întotdeauna cum să-și stilizeze tunsoarea pixie astfel încât să atragă admirația tuturor celor din jur. Din 2014 până în 2018, Scarlett Johansson a purtat tunsoarea pixie cu succes, iar aparițiile sale au fost printre cele mai impresionante.

Keira Knightley

În anul 2005 Keira Knightley a apărut pentru prima dată purtând tunsoarea pixie. Totuși, actrița Keira Knightley și-a surprins complet fanii atunci când a recunoscut într-un interviu că a purtat peruci pentru o perioadă foarte lungă de timp. În anul 2016, Keira Knightley a recunoscut faptul că părul său a fost foarte degradat din cauza rolurilor pe care le-a avut de jucat, încât a preferat să poarte peruci.

colaj cu actrița Keira Knightley, unde în prima imagine este brunetă cu părul lung, iar în cea de-a doua, este blondă și poartă o tunsoare pixie lung
În anul 2005 Keira Knightley a apărut pentru prima dată purtând tunsoarea pixie / Getty Images

Se pare că părul actriței ajunsese într-o stare atât de rea încât începuse să-i cadă tot mai des. Conform declarațiilor sale, abia în anul 2015, după ce a devenit mamă a reușit să-și aducă părul pe calea cea bună, iar acesta a început treptat să se regenereze.

Anne Hathaway

Anne Hathaway și-a tăiat pentru prima dată părul pentru rolul jucat în filmul Les Miserables. Aceasta a interpretat-o în film pe Fantine, personaj care i-a adus acasă și un premiu Oscar.

colaj cu actrița Anne Hathaway având în prima poză părul lung și brunet, iar în cea de-a doua fiind tunsă pixie lung
Anne Hathaway și-a tăiat pentru prima dată părul pentru rolul jucat în filmul Les Miserables / Getty Images

Anne Hathaway s-a afișat în anii următori cu o tunosoare pixie, semn că s-a mândrit cu alegerea făcută. Fanii i-au apreciat gestul, dar și interpretarea. Anne a știut să se facă remarcată pe covorul roșu și cu fiecare apariție a părut mai strălucitoare ca niciodată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×