Reclamă

Cele mai bogate vedete sub 30 de ani. Celebritățile cu o avere impresionantă

Pe lista cu cele mai bogate vedete care au sub 30 de ani se numără celebrități care fac parte din lumea filmului, a modei, dar și a muzicii. Printre cele mai bogate celebrități se numără nume mari precum Ariana Grande, Gigi Hadid, Kendall Jenner și multe alte nume sonore. Fiecare a reușit să strângă o avere impresionantă prin talentele care i-au consacrat de-a lungul timpului.

Publicat: 18 septembrie 2021, 7:05

Fie că este vorba de lumea muzicii sau de lumea filmului, acești artiști au reușit să se facă remarcați printre cei din jur și să strângă averi de zeci de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai multe dintre aceste celebrități și-au început cariera de la o vârstă foarte fragedă, motiv pentru care, la nici 30 de ani se numără printre cele mai bine plătite vedete din industriile din care fac parte.

Cele mai bogate vedete sub 30 de ani

Când ești în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă, ai posibilitatea de a strânge venituri considerabile până la vârsta de 30 de ani.

Multe dintre celebritățile pe care urmează să le prezentăm s-au aflat pe scenă de la opt sau zece anișori. Talentele lor sunt cele care au reușit să-i aducă în punctul în care au averi de milioane de dolari.

Fie că vorbim de un fotomodel sau de un cântăreț, te invităm să descoperi care sunt cele mai bogate vedete care au sub 30 de ani. 

Reclamă

Zendaya

Zendaya este una dintre cele mai bogate vedete care au sub 30 de ani. Tânăra de 25 de ani a reușit de-a lungul timpului să-și facă un nume în industria filmului. Zendaya Coleman și-a petrecut o bună parte din copilărie în California.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Reclamă
Zendaya, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2021, într-o rochie lungă, aurie
Festivalul de film de la Veneția din 2021 se va desfășura în perioada 1-11 septembrie / Profimedia Images

Acolo a stat alături de mama sa, Claire Stoermer, care avea contact direct cu lumea scenei. Încă de la o vârstă fragedă, Zendaya a jucat în tot felul de producții locale. Primul său rol major a fost în serialul derulat de Disney, Totul pentru Dans .La doar 14 ani, Zendaya câștiga primii bani serioși din rolul pe care îl interpreta în serial.

În 2017 a avut o apariție în pelicula Spider-Man: Homecoming, iar doi ani mai târziu s-a întors la Disney pentru producția Euphoria. În prezent, actrița joacă un rol central în filmul Dune care urmează să fie lansat în luna octombrie a anului acesta. Averea actriței la acest moment se estimează la 15 milioane de Dolari.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este o altă celebritate care are o avere impresionantă. Gigi este una dintre cele mai bogate vedete sub 30 de ani. În vârstă de 26 de ani, GiGi și-a făcut un nume prin cariera sa în modeling. Aceasta a făcut primii pași în modeling la vârsta de doar doi anișori.

Gigi Hadid pe covorul roșu îmrăcată cu un top crem fără bretele
Gigi Hadid folosește o poreclă pentru fiica ei Khai, născută în luna septembrie a anului trecut. Cuvântul este de origine arabă, iar alegerea nu este întâmplătoare / Profimedia Images

Câțiva ani mai târziu a apărut în diferite campanii pentru copiii, urmând să ia o pauză în timpul liceului. La scurt timp după finalizarea studiilor, GiGi s-a întors pe scenă. De-a lungul timpului a ajuns pe primele pagini ale revistelor de top precum Vogue, Elle sau Harper’s Bazaar.

Sora ei mai mică, Bella este de asemenea model, la fel ca fratele lor Anwar. Averea fotomodelului este estimată în prezent la 29 de milioane de Dolari.

Kendall Jenner

Kendall Jenner nu se lasă mai prejos când vine vorba de averea pe care a acumulat-o. Deși nu câștigă la fel de bine ca sora sa mai mic, Kylie Jenner, Kendall a reușit să ajungă multimilionară. Vedeta se află pe lista celor mai bine plătite modele din industrie.

Conform unui top realizat de Forbes, din iunie 2017 până în iunie anul următor, Kendall a reușit să câștige în jur de 22.5 milioane de Dolari. Cariera se se află în plină ascensiune. La 25 de ani, averea sa se estimează la aproximativ 45 de milioane de Dolari.

Harry Styles

Nici bărbații nu duc lipsă de bani. Harry Styles se află pe lista cu cele mai bogate vedete care au sub 30 de ani. La 27 de ani, Harry se bucură de o avere aproximată la 80 de milioane de Dolari. Acesta și-a început cariera ca membru al trupei One Direction.

Trupa a produs de-a lungul timpului cinci albume care au înregistrat un real succes. În anul 2017, Harry a decis că este momentul să urmeze o carieră solo și probabil că a luat cea mai bună decizie pentru cariera sa la acel moment. De atunci, continuă să-i surprindă pe admiratori cu melodii care urcă pe primele locuri în topurile muzicale.

Ariana Grande

Ariana Grande a debutat atât ca actriță, cât și ca solistă. Aceasta s-a aflat în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. Ariana și-a început cariera muzicală de la vârsta de 8 anișori, cântând pe vase de croazieră.

Ariana Grande, într-o rochie gri, voluminoasă, la ceremonia ceremonia cu numărul 62 a Premiilor Grammy
Ariana Grande a avut prima apariție în public la iHeart Music Awards 2021 / Getty Images

Câțiva ani mai târziu, Ariana primit un rol principal în serialul de televiziune Victorious. În același timp, Ariana s-a concentrat pe cariera sa muzicală. La 28 de ani, Ariana Grande are o avere aproximată la 180 de milioane de Dolari. 

Justin Bieber

Justin Bieber a devenit celebru în urma videoclipurilor pe care le-a postat pe platforma YouTube. În anul 2008, cântărețul și producătorul Usher l-a luat pe Bieber sub aripa sa protectoare și i-a devenit mentor.

Melodia Baby a avut un real succes, iar debutul lui Bieber a fost foarte bine primit de către cei din jur. La 27 de ani, averea cântărețului Justin Bieber este estimată la 285 de milioane de Dolari. Melodiile sale se află pe primele locuri în topurile muzicale, iar averea sa continuă să crească la fiecare nouă lansare.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este ultima celebritate de pe lista cu cele mai bogate vedete care au sub 30 de ani. Kylie s-a aflat în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă.

Travis Scott, fotografiat în timp ce-și sărută fiica pe obraz, la premiera Travis Scott Look Mom I Can Fly
Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată. Vedeta așteaptă al doilea copul cu Travis Scott / Getty Images

Alături de surorile sale și-a făcut debutul în serialul de televiziune Keeping Up With the Kardashians. La acel moment, Kylie avea doar 10 ani. La 23 de ani, averea vedetei este estimată la aproximativ 700 de milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×