Cum arată și ce mai fac copiii lui Michael Jackson. Regele muzicii pop ar fi împlinit anul acesta 63 de ani

Michael Jackson a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor. Cântărețul a reușit să revoluționeze industria muzicii și a primit titlul de Regele Muzicii Pop. Deși a fost ținta multor controverse, de-a lungul timpului, artistul și-a iubit enorm copiii. După moartea sa, copiii lui Michael Jackson au devenit ținta fotografilor care i-au urmărit la fiecare pas.

Publicat: 31 august 2021, 7:37 / Actualizat: 31 August 2021, 15:22

Să crești sub lumina reflectoarelor nu este deloc ușor. Michael Jackson a fost pe scenă de la o vârstă foarte fragedă. Acesta s-a făcut remarcat lumii întregi cu ajutorul talentului său incontestabil. Cu toate acestea, faima și celebritatea l-au costat de multe ori pe Michel liniștea căminului său. Aflat tot timpul sub lupa ziariștilor, Michel a dus o viață dificilă de cele mai multe ori. Copiii săi nu au fost nici ei feriți de aparatele de fotografiat ale curioșilor. Viața lor a fost intens discutată de-a lungul timpului, iar după moartea tatălui lor au fost urmăriți la tot pasul.

Cum arată și ce mai fac copiii lui Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson au crescut și s-au transformat în niște adulți remarcabili. Tatăl lor ar fi împlinit anul acesta 63 de ani și ar fi fost foarte mândru să vadă ce au reușit să realizeze cei trei micuți ai săi. Regele Muzicii Pop s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Copiii lui Michael Jackson, Paris Jackson alături de fratele său, Prince Michael Jackson Jr în timp ce acceptă un premiu onorific pentru întreaga carieră a atatălui lor
În anul 2010 Michael Joseph Prince Jackson Jr și sora sa, Paris, au mers să ridice premiul onorific pentru realizările pe care Michael Jackson le-a avut de-a lungul carierei sale / Getty Images

În anul 2009 acesta a lăsat singuri trei copiii care au devenit ținta fotografilor la fiecare pas. Aceștia au urmat drumuri complet diferite în viață, iar acum sunt trei adulți remarcabili. Cel mai în vârstă fiu al său are acum 24 de ani. Michael Prince Jackson Jr a crescut și este acum de nerecunoscut.

Paris Jackson, singura fiică a artistului, are 23 de ani și impresionează cu fiecare apariție în public. Cel mai mic fiu al artistului, Prince Michael Jackson II, cunoscut drept Bigi are acum frumoasa vârstă de 19 ani. Prince Jackson Jr și Paris sunt rodul iubirii dintre Michael Jackson și fosta sa soție Debbie Rowe.

Bigi, pe de altă parte a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Cu toate acestea, tânărul a fost crescut în totalitate de artist și de asistentele pe care le-a avut la Ferma Neverland. Copiii lui Michael Jackson și-au urmat propriul drum în viață și au încercat întotdeauna să-și facă tatăl mândru.

Michael Joseph ‘Prince’ Jackson Jr

Michael Joseph Prince Jackson Jr este cel mai mare fiu al legendei muzicii pop. Acesta s-a născut în data de 13 februarie 1997, iar părinții i-au dat numele de alint, Prince. DE-a lungul timpului, acesta a apărut la mai multe emisiuni de televiziune.

A fost corespondent pentru o celebră emisiune din Statele Unite ale Americii și a încercat să-și urmeze drumul pentru a deveni prezentator TV. Cu toate acestea, Prince nu a urmat calea tatălui său. În anul 2010 el și sora sa, Paris, au mers să ridice premiul onorific pentru realizările pe care Michael Jackson le-a avut de-a lungul carierei sale.

Michael Joseph 'Prince' Jackson Jr într-un tricou negru și cu o pereche de pantaloni maro în timp ce se sprijină de o motocicletă
Michael Joseph Jackson Jr are o reală pasiune reală pentru motociclete / Profimedia Images

Totuși, Prince a dezvăluit publicului că nu a moștenit talentul tatălui său pentru muzică și dans. Acesta și-a dedicat timpul studiului și a obținut o licență în business în anul 2019.

Dacă aș fi devenit un artist, familia mea ar fi fost sinceră cu mine și mi-ar fi spus că nu mi se potrivește. Nu am vocea potrivită pentru a fi un cântăreț și în mod cert nu mă pricep la dans.

– Michael Joseph ‘Prince’ Jackson Jr

Deși mulți s-au așteptat să-i vadă pe copiii lui Michael Jackson fiind adevărați artiști, aceștia și-au dorit să urmeze un drum diferit. Prince și-a dedicat eforturile pentru a face acte de caritate.

Acesta este co-fondatorul unei fundații de caritate care se ocupă de îngrijirea și hrănirea persoanelor nevoiașe. Acesta trăiește și o frumoasă poveste de iubire alături de iubita sa, Molly Schirmang pe care a întâlnit-o la universitatea la care a studiat.

Paris Jackson

Paris-Michael Katherine Jackson s-a născut în data de 3 aprilie 1998. Paris este singura care a ales o viață în lumina reflectoarelor, spre deosebire de ceilalți doi frați ai săi. Tânăra în vârstă de 23 de ani se bucură de celebritate și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în lumina reflectoarelor.

După ce a lansat un cover după una din melodiile celor de la Rolling Stone, Paris a semnat și un contract cu o agenție de modeling. Cariera sa de model se află în plină ascensiune, air tânăra are apariții surprinzătoare de fiecare dată. Însă Paris nu s-a oprit aici. Tânăra a început o carieră și în lumea filmului.

Portret al artistei Paris Jackson în timp ce își dă părul după ureche și poartă o rochie verde în sil boho
Paris a optat pentru o ținută în sitlul boho care să o reprezinte în totalitate / Profimedia Images

Fiica lui Michael Jackson a apărut în filme precum Gringo și The Space Between. La fel ca tatăl său Paris și-a concentrat eforturile pentru  avea o carieră mai întâi în domeniul muzical. Tânăra în vârstă de 23 de ani a lansat primul său album de debut în anul 2020, intitulat Wilted.

Albumul a primit păreri diferite, însă fanii s-au bucurat să asculte muzica artistei. De-a lungul timpului, Paris a fost foarte deschisă cu privire la problemele pe care le-a întâmpinat după moartea tatălui său.

O parte din melodiile de pe album fac referire la momentele dificile prin care a trecut. De altfel, tânăra a încercat de mai multe ori să renunțe la viață din cauza problemelor emoționale pe care le trăia.

Mi-a luat mult să ajung într-un punct în care să fiu bine cu mine însămi. A trebuit să înțeleg că nu pot să-i mulțumesc pe toți. În cele din urmă, am ales să-mi ascult intuiția și să fiu eu însămi.

– Paris Jackson

Tânăra este o artistă completă și are deja o avere impresionantă. Alături de ea este întotdeauna familia cu care are o legătură destul de strânsă. Deși mama sa a renunțat complet la custodia sa după moartea artistului Michael Jackson, Paris pare să fi trecut peste acel eveniment și încearcă să reia legătura pe care a avut-o cu mama sa.

Prince Michael ‘Blanket’ Jackson II

Prince Michael Jackson II a devenit celebru pentru numele de alint pe care l-a primit, Blanket. În 2017, acesta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a decis să-și ia numele de Bigi. El este al treilea dintre copiii lui Michael Jackson și a fost născut în data de 21 februarie 2002.

Acesta a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, însă a fost crescut în totalitate de către Michael Jackson. Cei mai mulți îl cunosc pe Bigi după celebrul eveniment când Regele Muzicii Pop l-a scos pe micuț pe balconul unui hotel din Berlin.

Tito Jackson, unchiul său, se află în prezent în grija lui Bigi, după ce bunica sa, Katherine Jackson a împlinit respectabila vârstă de 87 de ani. În prezent Bigi urmează studiile unei școli celebre din Statele Unite ale Americii. Acesta este pasionat de artele marțiale și încearcă să nu iasă foarte mult în evidență.

Prince Michael Blanket Jackson II, în timp ce ține în mână o revistă la ceremonia de înmormântare a tatălui său, Michael Jackson din 2009
Tânărul Bigi ar putea fi singurul din copiii lui Michael Jackson care să urmeze cu adevărat urmele tatălui său / Getty Images

Spre deosebire de sora sa, Bigi a preferat o viață departe de lumina reflectoarelor. Acesta nu este foarte activ pe rețelele de socializare. De altfel, informațiile privind viața sa sunt deseori postate prin intermediul fraților săi. Paris, sora sa mai mare a postat o imagine reprezentativă cu acesta cu ocazia aniversării sale în februarie 2020. În luna martie a aceluiași an, publicația Today scria despre casa pe care Bigi și-ar fi cumparat-o în California.

Tânărul Bigi ar putea fi singurul din copiii lui Michael Jackson care să urmeze cu adevărat urmele tatălui său. Tânărul a declarat în trecut că și-ar dori să devină un artist complet și chiar să regizeze propriile filme. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×