Reclamă

Paris Jackson a dat un interviu sincer. Ce spune fiica lui Michael Jackson despre preferințele amoroase

Paris Jackson a dat un interviu sincer pentru prietena ei din copilărie, Willow Smith. Artista în vârstă de 23 de ani a discutat cu fiica lui Will Smith despre mai multe subiecte sensibile. Cele două au abordat subiecte tabu inclusiv cele despre sănătatea mintală, tentative de suicid sau religie.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:28

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că unele persoane din familia ei nu discută în mod deschis despre anumite subiecte mai sensibile. În trecut, Paris Jackson a spui că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. Aceasta a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, scrie DailyMail.

Paris Jackson a dat un interviu sincer

Paris s-a deschis în fața lui Willow și a spus: „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”.

Tânăra de 23 de ani a spus că nu este interesată de ceea ce cred alții despre ea. Ea a punctat și a insistat pe faptul că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, onestitate și nu face rău altor oameni, ea este bine.

„Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

Paris Jackson a mai vorbit și despre faptul că a încercat în trecut să se sinucidă. A spus că uneori nu a făcut-o pentru că erau momente cu mare încărcătură emoțională. Ea se simte bine că a luat o altă decizie pentru că peste ani lucrurile au devenit mai bune.

Reclamă

„Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

Noul film în care apare Paris Jackson

Paris Jackson a mai spus că aceste gânduri negre au venit în urma despresiei și a agresiunii cibernetice, lucruri cu care s-a confruntat de mai multe ori în adolescență. Artista a mai vorbit despre faptul că cea mai grea perioadă din ultimul timp a fost atunci când s-a despărțit de Gabriel Glenn, fostul ei iubit.

Reclamă

„A fost cea mai profundă suferință pe care am trăit-o vreodată. Dar, de asemenea, a fost una dintre cele mai puternice renașteri pe care le-am avut vreodată în găsirea vocii mele. Mi-a fost frică să fac acest lucru mult timp.”

Recent au apărut și primele poze nud cu Paris Jackson din filmul The Space Between. Este o dramă-comică, cu Kelsey Grammer și Jackson White. Rachel Winter, care a produs Dallas Buyers Club, este regizorul principal al poveștii ce este descrisă drept o scrisoare de dragoste față de industria muzicii. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Jackson joacă rolul lui Cory, iubita personajul principal, o cântăreață care se simte sufocată de provocările industriei. Paris, fiica lui Michael Jackson, a participat din ce în ce mai des în filme sau emisiuni tv. Ea i-a făcut debutul pe micul ecran în Star, a lui Lee Daniels Fox. În cinematografe, tânăra a jucat un rol în Gringo, producția lui Nash Edgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de cumpănă. Aceștia trebuie să țină cont de faptul că astrele vor fi întotdeauna acolo să le ofere o mână de...
4
icon
Cătălin Cazacu, pe un fotoliu, în tricou și pantaloni scurți, la CaTine.ro
CaTine
Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu: „Sunt un dezastru și un haos controlat”
Cătălin Cazacu este unul dintre sportivii de renume din motociclism. Pasionat, el a dus pasiunea pentru acest sport la un nivel atât de mare, încât recunoaște că nu se vede făcând altceva în această...
5
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
PARTENERI
×