Reclamă

Paris Jackson a dat un interviu sincer. Ce spune fiica lui Michael Jackson despre preferințele amoroase

Paris Jackson a dat un interviu sincer pentru prietena ei din copilărie, Willow Smith. Artista în vârstă de 23 de ani a discutat cu fiica lui Will Smith despre mai multe subiecte sensibile. Cele două au abordat subiecte tabu inclusiv cele despre sănătatea mintală, tentative de suicid sau religie.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:28

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că unele persoane din familia ei nu discută în mod deschis despre anumite subiecte mai sensibile. În trecut, Paris Jackson a spui că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. Aceasta a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, scrie DailyMail.

Paris Jackson a dat un interviu sincer

Paris s-a deschis în fața lui Willow și a spus: „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”.

Tânăra de 23 de ani a spus că nu este interesată de ceea ce cred alții despre ea. Ea a punctat și a insistat pe faptul că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, onestitate și nu face rău altor oameni, ea este bine.

„Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

Paris Jackson a mai vorbit și despre faptul că a încercat în trecut să se sinucidă. A spus că uneori nu a făcut-o pentru că erau momente cu mare încărcătură emoțională. Ea se simte bine că a luat o altă decizie pentru că peste ani lucrurile au devenit mai bune.

Reclamă

„Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

Noul film în care apare Paris Jackson

Paris Jackson a mai spus că aceste gânduri negre au venit în urma despresiei și a agresiunii cibernetice, lucruri cu care s-a confruntat de mai multe ori în adolescență. Artista a mai vorbit despre faptul că cea mai grea perioadă din ultimul timp a fost atunci când s-a despărțit de Gabriel Glenn, fostul ei iubit.

Reclamă

„A fost cea mai profundă suferință pe care am trăit-o vreodată. Dar, de asemenea, a fost una dintre cele mai puternice renașteri pe care le-am avut vreodată în găsirea vocii mele. Mi-a fost frică să fac acest lucru mult timp.”

Recent au apărut și primele poze nud cu Paris Jackson din filmul The Space Between. Este o dramă-comică, cu Kelsey Grammer și Jackson White. Rachel Winter, care a produs Dallas Buyers Club, este regizorul principal al poveștii ce este descrisă drept o scrisoare de dragoste față de industria muzicii. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Jackson joacă rolul lui Cory, iubita personajul principal, o cântăreață care se simte sufocată de provocările industriei. Paris, fiica lui Michael Jackson, a participat din ce în ce mai des în filme sau emisiuni tv. Ea i-a făcut debutul pe micul ecran în Star, a lui Lee Daniels Fox. În cinematografe, tânăra a jucat un rol în Gringo, producția lui Nash Edgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×