Reclamă

Paris Jackson a dat un interviu sincer. Ce spune fiica lui Michael Jackson despre preferințele amoroase

Paris Jackson a dat un interviu sincer pentru prietena ei din copilărie, Willow Smith. Artista în vârstă de 23 de ani a discutat cu fiica lui Will Smith despre mai multe subiecte sensibile. Cele două au abordat subiecte tabu inclusiv cele despre sănătatea mintală, tentative de suicid sau religie.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:28

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că unele persoane din familia ei nu discută în mod deschis despre anumite subiecte mai sensibile. În trecut, Paris Jackson a spui că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. Aceasta a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, scrie DailyMail.

Paris Jackson a dat un interviu sincer

Paris s-a deschis în fața lui Willow și a spus: „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”.

Tânăra de 23 de ani a spus că nu este interesată de ceea ce cred alții despre ea. Ea a punctat și a insistat pe faptul că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, onestitate și nu face rău altor oameni, ea este bine.

„Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

Paris Jackson a mai vorbit și despre faptul că a încercat în trecut să se sinucidă. A spus că uneori nu a făcut-o pentru că erau momente cu mare încărcătură emoțională. Ea se simte bine că a luat o altă decizie pentru că peste ani lucrurile au devenit mai bune.

Reclamă
Reclamă

„Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

Noul film în care apare Paris Jackson

Paris Jackson a mai spus că aceste gânduri negre au venit în urma despresiei și a agresiunii cibernetice, lucruri cu care s-a confruntat de mai multe ori în adolescență. Artista a mai vorbit despre faptul că cea mai grea perioadă din ultimul timp a fost atunci când s-a despărțit de Gabriel Glenn, fostul ei iubit.

„A fost cea mai profundă suferință pe care am trăit-o vreodată. Dar, de asemenea, a fost una dintre cele mai puternice renașteri pe care le-am avut vreodată în găsirea vocii mele. Mi-a fost frică să fac acest lucru mult timp.”

Recent au apărut și primele poze nud cu Paris Jackson din filmul The Space Between. Este o dramă-comică, cu Kelsey Grammer și Jackson White. Rachel Winter, care a produs Dallas Buyers Club, este regizorul principal al poveștii ce este descrisă drept o scrisoare de dragoste față de industria muzicii. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Jackson joacă rolul lui Cory, iubita personajul principal, o cântăreață care se simte sufocată de provocările industriei. Paris, fiica lui Michael Jackson, a participat din ce în ce mai des în filme sau emisiuni tv. Ea i-a făcut debutul pe micul ecran în Star, a lui Lee Daniels Fox. În cinematografe, tânăra a jucat un rol în Gringo, producția lui Nash Edgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×