Reclamă

Paris Jackson a dat un interviu sincer. Ce spune fiica lui Michael Jackson despre preferințele amoroase

Paris Jackson a dat un interviu sincer pentru prietena ei din copilărie, Willow Smith. Artista în vârstă de 23 de ani a discutat cu fiica lui Will Smith despre mai multe subiecte sensibile. Cele două au abordat subiecte tabu inclusiv cele despre sănătatea mintală, tentative de suicid sau religie.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:28

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că unele persoane din familia ei nu discută în mod deschis despre anumite subiecte mai sensibile. În trecut, Paris Jackson a spui că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. Aceasta a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Jackson a dat un interviu sincer

Paris s-a deschis în fața lui Willow și a spus: „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”.

Tânăra de 23 de ani a spus că nu este interesată de ceea ce cred alții despre ea. Ea a punctat și a insistat pe faptul că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, onestitate și nu face rău altor oameni, ea este bine.

„Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

Paris Jackson a mai vorbit și despre faptul că a încercat în trecut să se sinucidă. A spus că uneori nu a făcut-o pentru că erau momente cu mare încărcătură emoțională. Ea se simte bine că a luat o altă decizie pentru că peste ani lucrurile au devenit mai bune.

Reclamă

„Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

Noul film în care apare Paris Jackson

Paris Jackson a mai spus că aceste gânduri negre au venit în urma despresiei și a agresiunii cibernetice, lucruri cu care s-a confruntat de mai multe ori în adolescență. Artista a mai vorbit despre faptul că cea mai grea perioadă din ultimul timp a fost atunci când s-a despărțit de Gabriel Glenn, fostul ei iubit.

Reclamă

„A fost cea mai profundă suferință pe care am trăit-o vreodată. Dar, de asemenea, a fost una dintre cele mai puternice renașteri pe care le-am avut vreodată în găsirea vocii mele. Mi-a fost frică să fac acest lucru mult timp.”

Recent au apărut și primele poze nud cu Paris Jackson din filmul The Space Between. Este o dramă-comică, cu Kelsey Grammer și Jackson White. Rachel Winter, care a produs Dallas Buyers Club, este regizorul principal al poveștii ce este descrisă drept o scrisoare de dragoste față de industria muzicii. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Jackson joacă rolul lui Cory, iubita personajul principal, o cântăreață care se simte sufocată de provocările industriei. Paris, fiica lui Michael Jackson, a participat din ce în ce mai des în filme sau emisiuni tv. Ea i-a făcut debutul pe micul ecran în Star, a lui Lee Daniels Fox. În cinematografe, tânăra a jucat un rol în Gringo, producția lui Nash Edgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×