Reclamă

Paris Jackson a dat un interviu sincer. Ce spune fiica lui Michael Jackson despre preferințele amoroase

Paris Jackson a dat un interviu sincer pentru prietena ei din copilărie, Willow Smith. Artista în vârstă de 23 de ani a discutat cu fiica lui Will Smith despre mai multe subiecte sensibile. Cele două au abordat subiecte tabu inclusiv cele despre sănătatea mintală, tentative de suicid sau religie.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:28

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că unele persoane din familia ei nu discută în mod deschis despre anumite subiecte mai sensibile. În trecut, Paris Jackson a spui că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. Aceasta a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Jackson a dat un interviu sincer

Paris s-a deschis în fața lui Willow și a spus: „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”.

Tânăra de 23 de ani a spus că nu este interesată de ceea ce cred alții despre ea. Ea a punctat și a insistat pe faptul că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, onestitate și nu face rău altor oameni, ea este bine.

„Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

Paris Jackson a mai vorbit și despre faptul că a încercat în trecut să se sinucidă. A spus că uneori nu a făcut-o pentru că erau momente cu mare încărcătură emoțională. Ea se simte bine că a luat o altă decizie pentru că peste ani lucrurile au devenit mai bune.

Reclamă

„Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

Noul film în care apare Paris Jackson

Paris Jackson a mai spus că aceste gânduri negre au venit în urma despresiei și a agresiunii cibernetice, lucruri cu care s-a confruntat de mai multe ori în adolescență. Artista a mai vorbit despre faptul că cea mai grea perioadă din ultimul timp a fost atunci când s-a despărțit de Gabriel Glenn, fostul ei iubit.

Reclamă

„A fost cea mai profundă suferință pe care am trăit-o vreodată. Dar, de asemenea, a fost una dintre cele mai puternice renașteri pe care le-am avut vreodată în găsirea vocii mele. Mi-a fost frică să fac acest lucru mult timp.”

Recent au apărut și primele poze nud cu Paris Jackson din filmul The Space Between. Este o dramă-comică, cu Kelsey Grammer și Jackson White. Rachel Winter, care a produs Dallas Buyers Club, este regizorul principal al poveștii ce este descrisă drept o scrisoare de dragoste față de industria muzicii. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Jackson joacă rolul lui Cory, iubita personajul principal, o cântăreață care se simte sufocată de provocările industriei. Paris, fiica lui Michael Jackson, a participat din ce în ce mai des în filme sau emisiuni tv. Ea i-a făcut debutul pe micul ecran în Star, a lui Lee Daniels Fox. În cinematografe, tânăra a jucat un rol în Gringo, producția lui Nash Edgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×