Reclamă

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Ce s-a întâmplat cu banii actorului

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Există o mulțime de factori care au contribuit la deprecierea valorii sale nete personale.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 1 iunie 2021, 12:14

Unele celebritățile ajung să fie în rândul celor mai bogate persoane din lume, dar chiar și acestea sărăcesc uneori. În timp ce majoritatea vedetelor tinde să-și risipească averea într-o manieră nesăbuită, altele întâmpină probleme mai serioase. Mel Gibson, de exemplu, și-a pierdut jumătate din valoarea sa netă din cauza comportamentului său îndoielnic.

Un alt caz de acest fel este actorul Bredan Fraser. Din cauza unor probleme acesta a fost nevoit să renunțe la actorie, iar valoarea sa netă a scăzut considerabil. În perioada sa de glorie, actorul obișnuia să valoreze 45 de milioane de dolari. În prezent, acest număr a fost redus la jumătate.

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere

Presa a vehiculat că activitatea sa este în „cădere liberă”, dar Fraser nu a luat o pauză de la actorie. Potrivit paginii sale de IMDB, citate de presa internațională, acesta a jucat în cel puțin câte o producție, încă de la lansarea sa pe scenă, în 1991. În ultimii ani însă, acesta nu mai joacă în filme intens mediatizate.

Există însă o serie de motive pentru care acesta joacă acum în filme mai puțin notabile. Unul este chiar sănătatea sa. Probleme sale de sănătate au escaladat când Frase a jucat în partea a treia a seriei „Mumia”.

Acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Printre care o laminectomie, o operație la genunchi, una la corzile vcale sau chiar în zona spatelui. Cu cât acesta a jucat în mai puține filme de acțiune, cu atât a câștigat mai puțin bani.

Reclamă

Pe lângă probleme sale medicale, Fraser a trecut printr-un divorț costisitor, în urma căruia trebuia să plătească o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună. Din cauza problemelor sale financiare, acesta a solicitat judecătorilor să plătească o pensie alimentară mai mică.

Fosta sa soție este actrița Afton Smith, cu care are trei copii. În acel punct, Fraser câștiga 205.704 de dolari pe lună, dar avea cheltuieli de 112.803. Un venit de 92.900 de dolari pe lună nu este o nimica toată, însă înseamnă suficient pentru ca valoare netă a lui Brenda Fraser să scadă considerabil.

În 2013, fosta soție a lui Fraser l-a acuzat de fraudă, deoarece acesta nu și-ar fi declarat toate veniturile pentru a reduce plata alocației copiilor săi.

Reclamă

Alte motive pentru care și-a pierdut popularitatea

Fraser consideră că motivul pentru care nu a mai primit propuneri de a juca în filme hollywoodiene este un scandal în care a fost implicat. În 2003, în timpul unui eveniment organizat în cadrul festivităților Premiilor Golden Globes, Frase a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Philip Berk, fost președinte al HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Această experiență i-ar fi produs traume majore actorului, motiv pentru care a dorit să se retragă pentru o perioadă de pe scena hollywoodiană. În momentul în care a dorit să revină pe aceasta, a remarcat că fusese „trecut pe lista neagră”.

A urmat apoi un alt proces în care actorul a fost implicat. Acesta l-a acuzat productorul Todd Moyer de fraudă și încălcarea contractului. Cei doi trebuiau să lucreze împreună la aceeași producție, însă Moyer nu și-ar fi onorat angajamentele. De cealală parte, Moyer îl acuză pe Fraser că l-ar fi atacat. În prezent, Fraser începe timid să se reîntoarcă pe ecrane. În ultimii ani acceptând să joace mai mult în seriale de televiziune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×