Reclamă

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Ce s-a întâmplat cu banii actorului

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Există o mulțime de factori care au contribuit la deprecierea valorii sale nete personale.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 1 iunie 2021, 12:14

Unele celebritățile ajung să fie în rândul celor mai bogate persoane din lume, dar chiar și acestea sărăcesc uneori. În timp ce majoritatea vedetelor tinde să-și risipească averea într-o manieră nesăbuită, altele întâmpină probleme mai serioase. Mel Gibson, de exemplu, și-a pierdut jumătate din valoarea sa netă din cauza comportamentului său îndoielnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt caz de acest fel este actorul Bredan Fraser. Din cauza unor probleme acesta a fost nevoit să renunțe la actorie, iar valoarea sa netă a scăzut considerabil. În perioada sa de glorie, actorul obișnuia să valoreze 45 de milioane de dolari. În prezent, acest număr a fost redus la jumătate.

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere

Presa a vehiculat că activitatea sa este în „cădere liberă”, dar Fraser nu a luat o pauză de la actorie. Potrivit paginii sale de IMDB, citate de presa internațională, acesta a jucat în cel puțin câte o producție, încă de la lansarea sa pe scenă, în 1991. În ultimii ani însă, acesta nu mai joacă în filme intens mediatizate.

Există însă o serie de motive pentru care acesta joacă acum în filme mai puțin notabile. Unul este chiar sănătatea sa. Probleme sale de sănătate au escaladat când Frase a jucat în partea a treia a seriei „Mumia”.

Acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Printre care o laminectomie, o operație la genunchi, una la corzile vcale sau chiar în zona spatelui. Cu cât acesta a jucat în mai puține filme de acțiune, cu atât a câștigat mai puțin bani.

Reclamă

Pe lângă probleme sale medicale, Fraser a trecut printr-un divorț costisitor, în urma căruia trebuia să plătească o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună. Din cauza problemelor sale financiare, acesta a solicitat judecătorilor să plătească o pensie alimentară mai mică.

Fosta sa soție este actrița Afton Smith, cu care are trei copii. În acel punct, Fraser câștiga 205.704 de dolari pe lună, dar avea cheltuieli de 112.803. Un venit de 92.900 de dolari pe lună nu este o nimica toată, însă înseamnă suficient pentru ca valoare netă a lui Brenda Fraser să scadă considerabil.

În 2013, fosta soție a lui Fraser l-a acuzat de fraudă, deoarece acesta nu și-ar fi declarat toate veniturile pentru a reduce plata alocației copiilor săi.

Reclamă

Alte motive pentru care și-a pierdut popularitatea

Fraser consideră că motivul pentru care nu a mai primit propuneri de a juca în filme hollywoodiene este un scandal în care a fost implicat. În 2003, în timpul unui eveniment organizat în cadrul festivităților Premiilor Golden Globes, Frase a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Philip Berk, fost președinte al HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Această experiență i-ar fi produs traume majore actorului, motiv pentru care a dorit să se retragă pentru o perioadă de pe scena hollywoodiană. În momentul în care a dorit să revină pe aceasta, a remarcat că fusese „trecut pe lista neagră”.

A urmat apoi un alt proces în care actorul a fost implicat. Acesta l-a acuzat productorul Todd Moyer de fraudă și încălcarea contractului. Cei doi trebuiau să lucreze împreună la aceeași producție, însă Moyer nu și-ar fi onorat angajamentele. De cealală parte, Moyer îl acuză pe Fraser că l-ar fi atacat. În prezent, Fraser începe timid să se reîntoarcă pe ecrane. În ultimii ani acceptând să joace mai mult în seriale de televiziune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×