Reclamă

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Ce s-a întâmplat cu banii actorului

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Există o mulțime de factori care au contribuit la deprecierea valorii sale nete personale.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 1 iunie 2021, 12:14

Unele celebritățile ajung să fie în rândul celor mai bogate persoane din lume, dar chiar și acestea sărăcesc uneori. În timp ce majoritatea vedetelor tinde să-și risipească averea într-o manieră nesăbuită, altele întâmpină probleme mai serioase. Mel Gibson, de exemplu, și-a pierdut jumătate din valoarea sa netă din cauza comportamentului său îndoielnic.

Un alt caz de acest fel este actorul Bredan Fraser. Din cauza unor probleme acesta a fost nevoit să renunțe la actorie, iar valoarea sa netă a scăzut considerabil. În perioada sa de glorie, actorul obișnuia să valoreze 45 de milioane de dolari. În prezent, acest număr a fost redus la jumătate.

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere

Presa a vehiculat că activitatea sa este în „cădere liberă”, dar Fraser nu a luat o pauză de la actorie. Potrivit paginii sale de IMDB, citate de presa internațională, acesta a jucat în cel puțin câte o producție, încă de la lansarea sa pe scenă, în 1991. În ultimii ani însă, acesta nu mai joacă în filme intens mediatizate.

Există însă o serie de motive pentru care acesta joacă acum în filme mai puțin notabile. Unul este chiar sănătatea sa. Probleme sale de sănătate au escaladat când Frase a jucat în partea a treia a seriei „Mumia”.

Acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Printre care o laminectomie, o operație la genunchi, una la corzile vcale sau chiar în zona spatelui. Cu cât acesta a jucat în mai puține filme de acțiune, cu atât a câștigat mai puțin bani.

Reclamă

Pe lângă probleme sale medicale, Fraser a trecut printr-un divorț costisitor, în urma căruia trebuia să plătească o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună. Din cauza problemelor sale financiare, acesta a solicitat judecătorilor să plătească o pensie alimentară mai mică.

Fosta sa soție este actrița Afton Smith, cu care are trei copii. În acel punct, Fraser câștiga 205.704 de dolari pe lună, dar avea cheltuieli de 112.803. Un venit de 92.900 de dolari pe lună nu este o nimica toată, însă înseamnă suficient pentru ca valoare netă a lui Brenda Fraser să scadă considerabil.

În 2013, fosta soție a lui Fraser l-a acuzat de fraudă, deoarece acesta nu și-ar fi declarat toate veniturile pentru a reduce plata alocației copiilor săi.

Reclamă

Alte motive pentru care și-a pierdut popularitatea

Fraser consideră că motivul pentru care nu a mai primit propuneri de a juca în filme hollywoodiene este un scandal în care a fost implicat. În 2003, în timpul unui eveniment organizat în cadrul festivităților Premiilor Golden Globes, Frase a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Philip Berk, fost președinte al HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Această experiență i-ar fi produs traume majore actorului, motiv pentru care a dorit să se retragă pentru o perioadă de pe scena hollywoodiană. În momentul în care a dorit să revină pe aceasta, a remarcat că fusese „trecut pe lista neagră”.

A urmat apoi un alt proces în care actorul a fost implicat. Acesta l-a acuzat productorul Todd Moyer de fraudă și încălcarea contractului. Cei doi trebuiau să lucreze împreună la aceeași producție, însă Moyer nu și-ar fi onorat angajamentele. De cealală parte, Moyer îl acuză pe Fraser că l-ar fi atacat. În prezent, Fraser începe timid să se reîntoarcă pe ecrane. În ultimii ani acceptând să joace mai mult în seriale de televiziune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×