Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Ce s-a întâmplat cu banii actorului

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Există o mulțime de factori care au contribuit la deprecierea valorii sale nete personale.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 1 June 2021, 12:14

Unele celebritățile ajung să fie în rândul celor mai bogate persoane din lume, dar chiar și acestea sărăcesc uneori. În timp ce majoritatea vedetelor tinde să-și risipească averea într-o manieră nesăbuită, altele întâmpină probleme mai serioase. Mel Gibson, de exemplu, și-a pierdut jumătate din valoarea sa netă din cauza comportamentului său îndoielnic.

Un alt caz de acest fel este actorul Bredan Fraser. Din cauza unor probleme acesta a fost nevoit să renunțe la actorie, iar valoarea sa netă a scăzut considerabil. În perioada sa de glorie, actorul obișnuia să valoreze 45 de milioane de dolari. În prezent, acest număr a fost redus la jumătate.

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere

Presa a vehiculat că activitatea sa este în „cădere liberă”, dar Fraser nu a luat o pauză de la actorie. Potrivit paginii sale de IMDB, citate de presa internațională, acesta a jucat în cel puțin câte o producție, încă de la lansarea sa pe scenă, în 1991. În ultimii ani însă, acesta nu mai joacă în filme intens mediatizate.

Există însă o serie de motive pentru care acesta joacă acum în filme mai puțin notabile. Unul este chiar sănătatea sa. Probleme sale de sănătate au escaladat când Frase a jucat în partea a treia a seriei „Mumia”.

Acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Printre care o laminectomie, o operație la genunchi, una la corzile vcale sau chiar în zona spatelui. Cu cât acesta a jucat în mai puține filme de acțiune, cu atât a câștigat mai puțin bani.

Pe lângă probleme sale medicale, Fraser a trecut printr-un divorț costisitor, în urma căruia trebuia să plătească o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună. Din cauza problemelor sale financiare, acesta a solicitat judecătorilor să plătească o pensie alimentară mai mică.

Fosta sa soție este actrița Afton Smith, cu care are trei copii. În acel punct, Fraser câștiga 205.704 de dolari pe lună, dar avea cheltuieli de 112.803. Un venit de 92.900 de dolari pe lună nu este o nimica toată, însă înseamnă suficient pentru ca valoare netă a lui Brenda Fraser să scadă considerabil.

În 2013, fosta soție a lui Fraser l-a acuzat de fraudă, deoarece acesta nu și-ar fi declarat toate veniturile pentru a reduce plata alocației copiilor săi.

Alte motive pentru care și-a pierdut popularitatea

Fraser consideră că motivul pentru care nu a mai primit propuneri de a juca în filme hollywoodiene este un scandal în care a fost implicat. În 2003, în timpul unui eveniment organizat în cadrul festivităților Premiilor Golden Globes, Frase a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Philip Berk, fost președinte al HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Această experiență i-ar fi produs traume majore actorului, motiv pentru care a dorit să se retragă pentru o perioadă de pe scena hollywoodiană. În momentul în care a dorit să revină pe aceasta, a remarcat că fusese „trecut pe lista neagră”.

A urmat apoi un alt proces în care actorul a fost implicat. Acesta l-a acuzat productorul Todd Moyer de fraudă și încălcarea contractului. Cei doi trebuiau să lucreze împreună la aceeași producție, însă Moyer nu și-ar fi onorat angajamentele. De cealală parte, Moyer îl acuză pe Fraser că l-ar fi atacat. În prezent, Fraser începe timid să se reîntoarcă pe ecrane. În ultimii ani acceptând să joace mai mult în seriale de televiziune.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×