Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Ce s-a întâmplat cu banii actorului

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere. Există o mulțime de factori care au contribuit la deprecierea valorii sale nete personale.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 1 iunie 2021, 9:14

Unele celebritățile ajung să fie în rândul celor mai bogate persoane din lume, dar chiar și acestea sărăcesc uneori. În timp ce majoritatea vedetelor tinde să-și risipească averea într-o manieră nesăbuită, altele întâmpină probleme mai serioase. Mel Gibson, de exemplu, și-a pierdut jumătate din valoarea sa netă din cauza comportamentului său îndoielnic.

Un alt caz de acest fel este actorul Bredan Fraser. Din cauza unor probleme acesta a fost nevoit să renunțe la actorie, iar valoarea sa netă a scăzut considerabil. În perioada sa de glorie, actorul obișnuia să valoreze 45 de milioane de dolari. În prezent, acest număr a fost redus la jumătate.

Brendan Fraser și-a pierdut întreaga avere

Presa a vehiculat că activitatea sa este în „cădere liberă”, dar Fraser nu a luat o pauză de la actorie. Potrivit paginii sale de IMDB, citate de presa internațională, acesta a jucat în cel puțin câte o producție, încă de la lansarea sa pe scenă, în 1991. În ultimii ani însă, acesta nu mai joacă în filme intens mediatizate.

Există însă o serie de motive pentru care acesta joacă acum în filme mai puțin notabile. Unul este chiar sănătatea sa. Probleme sale de sănătate au escaladat când Frase a jucat în partea a treia a seriei „Mumia”.

Acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Printre care o laminectomie, o operație la genunchi, una la corzile vcale sau chiar în zona spatelui. Cu cât acesta a jucat în mai puține filme de acțiune, cu atât a câștigat mai puțin bani.

Pe lângă probleme sale medicale, Fraser a trecut printr-un divorț costisitor, în urma căruia trebuia să plătească o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună. Din cauza problemelor sale financiare, acesta a solicitat judecătorilor să plătească o pensie alimentară mai mică.

Fosta sa soție este actrița Afton Smith, cu care are trei copii. În acel punct, Fraser câștiga 205.704 de dolari pe lună, dar avea cheltuieli de 112.803. Un venit de 92.900 de dolari pe lună nu este o nimica toată, însă înseamnă suficient pentru ca valoare netă a lui Brenda Fraser să scadă considerabil.

În 2013, fosta soție a lui Fraser l-a acuzat de fraudă, deoarece acesta nu și-ar fi declarat toate veniturile pentru a reduce plata alocației copiilor săi.

Alte motive pentru care și-a pierdut popularitatea

Fraser consideră că motivul pentru care nu a mai primit propuneri de a juca în filme hollywoodiene este un scandal în care a fost implicat. În 2003, în timpul unui eveniment organizat în cadrul festivităților Premiilor Golden Globes, Frase a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Philip Berk, fost președinte al HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Această experiență i-ar fi produs traume majore actorului, motiv pentru care a dorit să se retragă pentru o perioadă de pe scena hollywoodiană. În momentul în care a dorit să revină pe aceasta, a remarcat că fusese „trecut pe lista neagră”.

A urmat apoi un alt proces în care actorul a fost implicat. Acesta l-a acuzat productorul Todd Moyer de fraudă și încălcarea contractului. Cei doi trebuiau să lucreze împreună la aceeași producție, însă Moyer nu și-ar fi onorat angajamentele. De cealală parte, Moyer îl acuză pe Fraser că l-ar fi atacat. În prezent, Fraser începe timid să se reîntoarcă pe ecrane. În ultimii ani acceptând să joace mai mult în seriale de televiziune.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată în alb, își ridică ochelarii de soare, în timp ce se află pe plajă
Horoscop
Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le poate rezista
Fiecare femeie are ceva frumos, doar al ei. Însă conform astrelor, suntem construite pentru a prezenta anumite aspecte trăsături specifice. Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac, cărora niciun bărbat nu le poate...
2
Brooke Shields e mândră de fiica sa și zâmbește la cameră în timp ce poartă o rchie cu animal print la Art Miami din 2018
Divertisment
Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire
Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de...
3
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
4
Prințesa Diana alături de Prințul Charles într-o mașină în timp ce face cu mâna publicului la Gala de la Earls Court din 26 octombrie 1992
Divertisment
Cadoul de logodnă al Prințesei Diana a fost pus la vânzare
Prințul Charles și-a iubit cu siguranță soția. Lady Diana Spencer a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri la logodna sa. Frumoasa bijuterie a fost ținută ascunsă de ochii publicului pentru o bună bucată...
5
Bucăți de prăjitură Albă ca Zăpada, așezate o farfurie, alături de lamâi întregi și secționate.
Rețete
Prăjitura Albă ca Zăpada: rețeta bunicii
Pentru platoul cu prăjituri festive de la o aniversare sau o ocazie specială, îți recomandăm să pregătești și prăjitura Albă ca Zăpada. Este o rețetă veche de prăjitură cu foi preparate pe dosul tăvii,...
PARTENERI
×