Reclamă

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2. Ce actori se întorc pe ecrane

Producătorii serialului „Shadow and Bone” sunt gata să anunțe sezonul doi. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle când își vor vedea actorii preferați din nou pe ecrane. De altfel, s-a vorbit despre semnarea unui nou contract încă de la finalizarea primului sezon. Se pare că așteptarea a luat sfârșit. O sursă apropiată din interiorul platformei de streaming a anunțat că filmările sunt în plină desfășurare.

Publicat: 28 mai 2021, 7:41

Producătorii „Shadow and Bone” ar trebui să anunțe premiera oficială a sezonului doi în orice clipă. Serialul s-a bucurat de un public numeros și a înregistrat încasări surprinzătoare. Primul sezon a fost un real succes și a devenit unul dintre cele mai vizualizate seriale ale anului 2021. Cu astfel de reușite, nu e de mirare că producătorii au semnat pentru un nou contract.

Având la bază seria de cărți a scriitoarei Leigh Bardugo, serialul „Shadow and Bone” a intrat în sufletele tuturor. Personajele cu puteri extraordinare au purtat iubitorii seriei în aventuri pline de dramă și suspans.

Conform unor anunțuri făcute de publicația Small Screen, producătorii „Shadow and Bone” ar fi început deja filmările pentru noul sezon. Însă în ciuda acestor afirmații, ar putea dura mai bine de un an până când sezonul va ajunge pe marile ecrane. Deși restricțiile din timpul pandemiei au devenit mai permisive, acestea ar putea îngreuna în continuare munca de pe platourile de filmare.

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2

Mai multe surse au declarat faptul că producătorii „Shadow and Bone” au semnat un nou contract de filmare. În plus, judecând după succesul seriei, acest lucru nu poate decât să bucure publicul nerăbdător.

Având în vedere faptul că serialul are la bază mai multe cărți, ne putem aștepta la o extindere a poveștii pe mai multe sezoane. Cu toate acestea, lucrurile vor rămâne în mâna fanilor. Producția are nevoie să atragă atenția publicului dacă își dorește să ruleze pe micile ecrane.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Un lucru pare cert, producătorii „Shadow and Bone” ne pot surprinde cu un nou sezon în perioada următoare. În luna martie a anului 2021 un raport al What`s on Netflix afirma faptul că seria a fost deja aprobată pentru un nou sezon. Cu toate acestea, platforma de streaming ține publicul în suspans și nu a comunicat încă data oficială de lansare.

Reclamă

Alte indicii legate de un nou sezon au fost oferite chiar de Eric Heisserer. Scenaristul a dezvăluit faptul că ar fi încântat să ia parte la realizarea mai multor sezoane. Într-un interviu pe care l-a oferit celor de la Collider, acesta a mărturisit că ar putea fi mai mult de trei sezoane. O astfel de declarație este extrem de bucurătoare pentru iubitorii seriei.

Raportându-se la numărul de cărți producătorii „Shadow and Bone” ar putea să ofere fanilor o serie de lungă durată. Poveștile personajelor pot fi scrise cu ușurință asftel încât să acopere un număr mai mare de sezoane. În plus, sunt o mulțime de lucruri pe care le-ar putea acoperii din cărți, iar scriitoarea Leigh Bardugo este gata să ofere o mână de ajutor.

Actorii care revin în sezonul 2 din „Shadow and Bone”

În ciuda faptului că producătorii „Shadow and Bone” nu au anunțat în mod oficial lansarea noului sezon, fanii fac deja speculații cu privire la povești și actori. Personajele principale ale seriei sunt așteptate pe marile ecrane.

Jessie Mei Li care interpretează personajul Alinei Starkov este cea mai speculată apariție în noul sezon. Archie Renaux este și el unul din actorii care se vor întoarce într-un sezon nou. Eric Heisserer a povestit într-un interviu pentru TVLine că vor exista multe săruturi între Alina și Mal, interpretat de Renaux, în sezonul doi.

Actorii principali, Kit Young, Amita Suman, Archie Renaux și Zoe Wanamaker, din producția Shadow and Bone, într-o scenă întunecată îmbrăcați totți în negru i-au oferit șansa lui Leigh Bardugo, autoarea Shadow and Bone să fie pe platourile de filmare și și-a întâlnit personajele preferate
Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei / Profimedia Images

Inej, Jesper și Kaz, principalii protagoniști ai bandei The Dregs își vor face și ei apariția. În plus se așteaptă o poveste de iubire între personajele Inej și Kaz. Danielle Galligan în rolul Ninei și Calahan Skogman drept Matthias se vor întoarce de asemenea în noul sezon.

Chiar dacă actorii au jucat de-a lungul timpului în seriale cu diferite, se pare că producătorii „Shadow and Bone” au știut să împartă rolurile. Cea mai așteptată apariție este cea a personajului Nikolai Lantsov. Personajul se află în cap de listă pentru a-și face debutul în serial, iar autoarea Leigh Bardugo pare să îndrăgească această idee.

Nikolai Lantsov este probabil unul dintre caracterele mele preferate. Cred că ar fi minunat să-l introducem în serial, mi-ar plăcea la nebunie să-l văd pe ecran. Este un personaj destul de haotic, dar în același timp șarmant. Cred că ar aduce un plus de amuzament seriei.

– Leigh Bardugo

Rămâne de văzut dacă producătorii „Shadow and Bone” vor aduce în fața oamenilor un nou personaj. Până atunci fanii așteaptă cu nerăbdare să se dezvăluie data oficială de lansare a sezonului doi din „Shadow and Bone”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×