Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2. Ce actori se întorc pe ecrane

Producătorii serialului „Shadow and Bone” sunt gata să anunțe sezonul doi. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle când își vor vedea actorii preferați din nou pe ecrane. De altfel, s-a vorbit despre semnarea unui nou contract încă de la finalizarea primului sezon. Se pare că așteptarea a luat sfârșit. O sursă apropiată din interiorul platformei de streaming a anunțat că filmările sunt în plină desfășurare.

Publicat: 28 mai 2021, 7:41

Producătorii „Shadow and Bone” ar trebui să anunțe premiera oficială a sezonului doi în orice clipă. Serialul s-a bucurat de un public numeros și a înregistrat încasări surprinzătoare. Primul sezon a fost un real succes și a devenit unul dintre cele mai vizualizate seriale ale anului 2021. Cu astfel de reușite, nu e de mirare că producătorii au semnat pentru un nou contract.

Având la bază seria de cărți a scriitoarei Leigh Bardugo, serialul „Shadow and Bone” a intrat în sufletele tuturor. Personajele cu puteri extraordinare au purtat iubitorii seriei în aventuri pline de dramă și suspans.

Conform unor anunțuri făcute de publicația Small Screen, producătorii „Shadow and Bone” ar fi început deja filmările pentru noul sezon. Însă în ciuda acestor afirmații, ar putea dura mai bine de un an până când sezonul va ajunge pe marile ecrane. Deși restricțiile din timpul pandemiei au devenit mai permisive, acestea ar putea îngreuna în continuare munca de pe platourile de filmare.

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2

Mai multe surse au declarat faptul că producătorii „Shadow and Bone” au semnat un nou contract de filmare. În plus, judecând după succesul seriei, acest lucru nu poate decât să bucure publicul nerăbdător.

Având în vedere faptul că serialul are la bază mai multe cărți, ne putem aștepta la o extindere a poveștii pe mai multe sezoane. Cu toate acestea, lucrurile vor rămâne în mâna fanilor. Producția are nevoie să atragă atenția publicului dacă își dorește să ruleze pe micile ecrane.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Un lucru pare cert, producătorii „Shadow and Bone” ne pot surprinde cu un nou sezon în perioada următoare. În luna martie a anului 2021 un raport al What`s on Netflix afirma faptul că seria a fost deja aprobată pentru un nou sezon. Cu toate acestea, platforma de streaming ține publicul în suspans și nu a comunicat încă data oficială de lansare.

Alte indicii legate de un nou sezon au fost oferite chiar de Eric Heisserer. Scenaristul a dezvăluit faptul că ar fi încântat să ia parte la realizarea mai multor sezoane. Într-un interviu pe care l-a oferit celor de la Collider, acesta a mărturisit că ar putea fi mai mult de trei sezoane. O astfel de declarație este extrem de bucurătoare pentru iubitorii seriei.

Raportându-se la numărul de cărți producătorii „Shadow and Bone” ar putea să ofere fanilor o serie de lungă durată. Poveștile personajelor pot fi scrise cu ușurință asftel încât să acopere un număr mai mare de sezoane. În plus, sunt o mulțime de lucruri pe care le-ar putea acoperii din cărți, iar scriitoarea Leigh Bardugo este gata să ofere o mână de ajutor.

Actorii care revin în sezonul 2 din „Shadow and Bone”

În ciuda faptului că producătorii „Shadow and Bone” nu au anunțat în mod oficial lansarea noului sezon, fanii fac deja speculații cu privire la povești și actori. Personajele principale ale seriei sunt așteptate pe marile ecrane.

Jessie Mei Li care interpretează personajul Alinei Starkov este cea mai speculată apariție în noul sezon. Archie Renaux este și el unul din actorii care se vor întoarce într-un sezon nou. Eric Heisserer a povestit într-un interviu pentru TVLine că vor exista multe săruturi între Alina și Mal, interpretat de Renaux, în sezonul doi.

Actorii principali, Kit Young, Amita Suman, Archie Renaux și Zoe Wanamaker, din producția Shadow and Bone, într-o scenă întunecată îmbrăcați totți în negru i-au oferit șansa lui Leigh Bardugo, autoarea Shadow and Bone să fie pe platourile de filmare și și-a întâlnit personajele preferate
Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei / Profimedia Images

Inej, Jesper și Kaz, principalii protagoniști ai bandei The Dregs își vor face și ei apariția. În plus se așteaptă o poveste de iubire între personajele Inej și Kaz. Danielle Galligan în rolul Ninei și Calahan Skogman drept Matthias se vor întoarce de asemenea în noul sezon.

Chiar dacă actorii au jucat de-a lungul timpului în seriale cu diferite, se pare că producătorii „Shadow and Bone” au știut să împartă rolurile. Cea mai așteptată apariție este cea a personajului Nikolai Lantsov. Personajul se află în cap de listă pentru a-și face debutul în serial, iar autoarea Leigh Bardugo pare să îndrăgească această idee.

Nikolai Lantsov este probabil unul dintre caracterele mele preferate. Cred că ar fi minunat să-l introducem în serial, mi-ar plăcea la nebunie să-l văd pe ecran. Este un personaj destul de haotic, dar în același timp șarmant. Cred că ar aduce un plus de amuzament seriei.

– Leigh Bardugo

Rămâne de văzut dacă producătorii „Shadow and Bone” vor aduce în fața oamenilor un nou personaj. Până atunci fanii așteaptă cu nerăbdare să se dezvăluie data oficială de lansare a sezonului doi din „Shadow and Bone”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×