Reclamă

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2. Ce actori se întorc pe ecrane

Producătorii serialului „Shadow and Bone” sunt gata să anunțe sezonul doi. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle când își vor vedea actorii preferați din nou pe ecrane. De altfel, s-a vorbit despre semnarea unui nou contract încă de la finalizarea primului sezon. Se pare că așteptarea a luat sfârșit. O sursă apropiată din interiorul platformei de streaming a anunțat că filmările sunt în plină desfășurare.

Publicat: 28 mai 2021, 7:41

Producătorii „Shadow and Bone” ar trebui să anunțe premiera oficială a sezonului doi în orice clipă. Serialul s-a bucurat de un public numeros și a înregistrat încasări surprinzătoare. Primul sezon a fost un real succes și a devenit unul dintre cele mai vizualizate seriale ale anului 2021. Cu astfel de reușite, nu e de mirare că producătorii au semnat pentru un nou contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având la bază seria de cărți a scriitoarei Leigh Bardugo, serialul „Shadow and Bone” a intrat în sufletele tuturor. Personajele cu puteri extraordinare au purtat iubitorii seriei în aventuri pline de dramă și suspans.

Conform unor anunțuri făcute de publicația Small Screen, producătorii „Shadow and Bone” ar fi început deja filmările pentru noul sezon. Însă în ciuda acestor afirmații, ar putea dura mai bine de un an până când sezonul va ajunge pe marile ecrane. Deși restricțiile din timpul pandemiei au devenit mai permisive, acestea ar putea îngreuna în continuare munca de pe platourile de filmare.

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2

Mai multe surse au declarat faptul că producătorii „Shadow and Bone” au semnat un nou contract de filmare. În plus, judecând după succesul seriei, acest lucru nu poate decât să bucure publicul nerăbdător.

Având în vedere faptul că serialul are la bază mai multe cărți, ne putem aștepta la o extindere a poveștii pe mai multe sezoane. Cu toate acestea, lucrurile vor rămâne în mâna fanilor. Producția are nevoie să atragă atenția publicului dacă își dorește să ruleze pe micile ecrane.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Un lucru pare cert, producătorii „Shadow and Bone” ne pot surprinde cu un nou sezon în perioada următoare. În luna martie a anului 2021 un raport al What`s on Netflix afirma faptul că seria a fost deja aprobată pentru un nou sezon. Cu toate acestea, platforma de streaming ține publicul în suspans și nu a comunicat încă data oficială de lansare.

Reclamă

Alte indicii legate de un nou sezon au fost oferite chiar de Eric Heisserer. Scenaristul a dezvăluit faptul că ar fi încântat să ia parte la realizarea mai multor sezoane. Într-un interviu pe care l-a oferit celor de la Collider, acesta a mărturisit că ar putea fi mai mult de trei sezoane. O astfel de declarație este extrem de bucurătoare pentru iubitorii seriei.

Raportându-se la numărul de cărți producătorii „Shadow and Bone” ar putea să ofere fanilor o serie de lungă durată. Poveștile personajelor pot fi scrise cu ușurință asftel încât să acopere un număr mai mare de sezoane. În plus, sunt o mulțime de lucruri pe care le-ar putea acoperii din cărți, iar scriitoarea Leigh Bardugo este gata să ofere o mână de ajutor.

Actorii care revin în sezonul 2 din „Shadow and Bone”

În ciuda faptului că producătorii „Shadow and Bone” nu au anunțat în mod oficial lansarea noului sezon, fanii fac deja speculații cu privire la povești și actori. Personajele principale ale seriei sunt așteptate pe marile ecrane.

Jessie Mei Li care interpretează personajul Alinei Starkov este cea mai speculată apariție în noul sezon. Archie Renaux este și el unul din actorii care se vor întoarce într-un sezon nou. Eric Heisserer a povestit într-un interviu pentru TVLine că vor exista multe săruturi între Alina și Mal, interpretat de Renaux, în sezonul doi.

Actorii principali, Kit Young, Amita Suman, Archie Renaux și Zoe Wanamaker, din producția Shadow and Bone, într-o scenă întunecată îmbrăcați totți în negru i-au oferit șansa lui Leigh Bardugo, autoarea Shadow and Bone să fie pe platourile de filmare și și-a întâlnit personajele preferate
Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei / Profimedia Images

Inej, Jesper și Kaz, principalii protagoniști ai bandei The Dregs își vor face și ei apariția. În plus se așteaptă o poveste de iubire între personajele Inej și Kaz. Danielle Galligan în rolul Ninei și Calahan Skogman drept Matthias se vor întoarce de asemenea în noul sezon.

Chiar dacă actorii au jucat de-a lungul timpului în seriale cu diferite, se pare că producătorii „Shadow and Bone” au știut să împartă rolurile. Cea mai așteptată apariție este cea a personajului Nikolai Lantsov. Personajul se află în cap de listă pentru a-și face debutul în serial, iar autoarea Leigh Bardugo pare să îndrăgească această idee.

Nikolai Lantsov este probabil unul dintre caracterele mele preferate. Cred că ar fi minunat să-l introducem în serial, mi-ar plăcea la nebunie să-l văd pe ecran. Este un personaj destul de haotic, dar în același timp șarmant. Cred că ar aduce un plus de amuzament seriei.

– Leigh Bardugo

Rămâne de văzut dacă producătorii „Shadow and Bone” vor aduce în fața oamenilor un nou personaj. Până atunci fanii așteaptă cu nerăbdare să se dezvăluie data oficială de lansare a sezonului doi din „Shadow and Bone”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×