Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2. Ce actori se întorc pe ecrane

Producătorii serialului „Shadow and Bone” sunt gata să anunțe sezonul doi. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle când își vor vedea actorii preferați din nou pe ecrane. De altfel, s-a vorbit despre semnarea unui nou contract încă de la finalizarea primului sezon. Se pare că așteptarea a luat sfârșit. O sursă apropiată din interiorul platformei de streaming a anunțat că filmările sunt în plină desfășurare.

Publicat: 28 mai 2021, 7:41 / Actualizat: 27 mai 2021, 13:41

Producătorii „Shadow and Bone” ar trebui să anunțe premiera oficială a sezonului doi în orice clipă. Serialul s-a bucurat de un public numeros și a înregistrat încasări surprinzătoare. Primul sezon a fost un real succes și a devenit unul dintre cele mai vizualizate seriale ale anului 2021. Cu astfel de reușite, nu e de mirare că producătorii au semnat pentru un nou contract.

Având la bază seria de cărți a scriitoarei Leigh Bardugo, serialul „Shadow and Bone” a intrat în sufletele tuturor. Personajele cu puteri extraordinare au purtat iubitorii seriei în aventuri pline de dramă și suspans.

Conform unor anunțuri făcute de publicația Small Screen, producătorii „Shadow and Bone” ar fi început deja filmările pentru noul sezon. Însă în ciuda acestor afirmații, ar putea dura mai bine de un an până când sezonul va ajunge pe marile ecrane. Deși restricțiile din timpul pandemiei au devenit mai permisive, acestea ar putea îngreuna în continuare munca de pe platourile de filmare.

Producătorii „Shadow and Bone” anunță sezonul 2

Mai multe surse au declarat faptul că producătorii „Shadow and Bone” au semnat un nou contract de filmare. În plus, judecând după succesul seriei, acest lucru nu poate decât să bucure publicul nerăbdător.

Având în vedere faptul că serialul are la bază mai multe cărți, ne putem aștepta la o extindere a poveștii pe mai multe sezoane. Cu toate acestea, lucrurile vor rămâne în mâna fanilor. Producția are nevoie să atragă atenția publicului dacă își dorește să ruleze pe micile ecrane.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Un lucru pare cert, producătorii „Shadow and Bone” ne pot surprinde cu un nou sezon în perioada următoare. În luna martie a anului 2021 un raport al What`s on Netflix afirma faptul că seria a fost deja aprobată pentru un nou sezon. Cu toate acestea, platforma de streaming ține publicul în suspans și nu a comunicat încă data oficială de lansare.

Alte indicii legate de un nou sezon au fost oferite chiar de Eric Heisserer. Scenaristul a dezvăluit faptul că ar fi încântat să ia parte la realizarea mai multor sezoane. Într-un interviu pe care l-a oferit celor de la Collider, acesta a mărturisit că ar putea fi mai mult de trei sezoane. O astfel de declarație este extrem de bucurătoare pentru iubitorii seriei.

Raportându-se la numărul de cărți producătorii „Shadow and Bone” ar putea să ofere fanilor o serie de lungă durată. Poveștile personajelor pot fi scrise cu ușurință asftel încât să acopere un număr mai mare de sezoane. În plus, sunt o mulțime de lucruri pe care le-ar putea acoperii din cărți, iar scriitoarea Leigh Bardugo este gata să ofere o mână de ajutor.

Actorii care revin în sezonul 2 din „Shadow and Bone”

În ciuda faptului că producătorii „Shadow and Bone” nu au anunțat în mod oficial lansarea noului sezon, fanii fac deja speculații cu privire la povești și actori. Personajele principale ale seriei sunt așteptate pe marile ecrane.

Jessie Mei Li care interpretează personajul Alinei Starkov este cea mai speculată apariție în noul sezon. Archie Renaux este și el unul din actorii care se vor întoarce într-un sezon nou. Eric Heisserer a povestit într-un interviu pentru TVLine că vor exista multe săruturi între Alina și Mal, interpretat de Renaux, în sezonul doi.

Actorii principali, Kit Young, Amita Suman, Archie Renaux și Zoe Wanamaker, din producția Shadow and Bone, într-o scenă întunecată îmbrăcați totți în negru i-au oferit șansa lui Leigh Bardugo, autoarea Shadow and Bone să fie pe platourile de filmare și și-a întâlnit personajele preferate
Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei / Profimedia Images

Inej, Jesper și Kaz, principalii protagoniști ai bandei The Dregs își vor face și ei apariția. În plus se așteaptă o poveste de iubire între personajele Inej și Kaz. Danielle Galligan în rolul Ninei și Calahan Skogman drept Matthias se vor întoarce de asemenea în noul sezon.

Chiar dacă actorii au jucat de-a lungul timpului în seriale cu diferite, se pare că producătorii „Shadow and Bone” au știut să împartă rolurile. Cea mai așteptată apariție este cea a personajului Nikolai Lantsov. Personajul se află în cap de listă pentru a-și face debutul în serial, iar autoarea Leigh Bardugo pare să îndrăgească această idee.

Nikolai Lantsov este probabil unul dintre caracterele mele preferate. Cred că ar fi minunat să-l introducem în serial, mi-ar plăcea la nebunie să-l văd pe ecran. Este un personaj destul de haotic, dar în același timp șarmant. Cred că ar aduce un plus de amuzament seriei.

– Leigh Bardugo

Rămâne de văzut dacă producătorii „Shadow and Bone” vor aduce în fața oamenilor un nou personaj. Până atunci fanii așteaptă cu nerăbdare să se dezvăluie data oficială de lansare a sezonului doi din „Shadow and Bone”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată în alb, își ridică ochelarii de soare, în timp ce se află pe plajă
Horoscop
Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le poate rezista
Fiecare femeie are ceva frumos, doar al ei. Însă conform astrelor, suntem construite pentru a prezenta anumite aspecte trăsături specifice. Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac, cărora niciun bărbat nu le poate...
2
Brooke Shields e mândră de fiica sa și zâmbește la cameră în timp ce poartă o rchie cu animal print la Art Miami din 2018
Divertisment
Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire
Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de...
3
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
4
Prințesa Diana alături de Prințul Charles într-o mașină în timp ce face cu mâna publicului la Gala de la Earls Court din 26 octombrie 1992
Divertisment
Cadoul de logodnă al Prințesei Diana a fost pus la vânzare
Prințul Charles și-a iubit cu siguranță soția. Lady Diana Spencer a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri la logodna sa. Frumoasa bijuterie a fost ținută ascunsă de ochii publicului pentru o bună bucată...
5
Bucăți de prăjitură Albă ca Zăpada, așezate o farfurie, alături de lamâi întregi și secționate.
Rețete
Prăjitura Albă ca Zăpada: rețeta bunicii
Pentru platoul cu prăjituri festive de la o aniversare sau o ocazie specială, îți recomandăm să pregătești și prăjitura Albă ca Zăpada. Este o rețetă veche de prăjitură cu foi preparate pe dosul tăvii,...
PARTENERI
×