Reclamă

Actorii din „Shadow And Bone” care au jucat și în alte producții. În ce filme îi poți vedea

Actorii din distribuția Shadow And Bone au făcut senzație și în alte producții. Ei au intrat imediat în pielea personajelor care s-au aliat împotriva Alinei Starkov, cartografa capabilă să schimbe soarta lumii prinse în război. Cu toate acestea, actorii din „Shadow And Bone” care au jucat și în alte producții

Publicat: 23 mai 2021, 7:23

Echipa din spatele serialului a fost formată din Leigh Bardugo, autoarea cărților și scenaristul Eric Heisserer. Ei au fost ajutați și de alte nume importante din lumea cinematografică, precum scriitorul David J. Peterson. Acesta „a dat viață” limbajului fictiv al Universului Grisha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ce producții au mai apărut actorii din Shadow And Bone

Producătorii executivi ai seriei s-au declarat foarte norocoși că au colaborat cu actorii ce au apărut în cele 8 episoade. Distribuția aleasă de echipă a fost la înălțime. Fiecare actor și-a luat rolul în serios și a dat tot ce a avut mai bun pentru reușita proiectului.

Actorii au dat dovadă de o responsabilitate ieșită din comun. Faptul că toți au tratat cu responsabilitate acest proiect, ne-a ajutat să lucrăm ca o adevărată echipă.

-Leigh Bardugo

Echipa de producție și-a dorit să atingă o diversitate reală din punct de vedere rasial și cultural, atât printre actori, cât și printre personajele de pe sticlă. Castingul pentru Shadow And Bone a fost foarte asemănător cu selecția făcută pentru Stranger Things.

Shawn Levy, cel de-al treilea producător executiv al seriei, a menționat că fanii aveau nevoie să vadă niște personaje noi, dar pe care să nu le uite prea curând. Aceasta fost una dintre cele mai importante idei ale proiectului. Așadar, distribuția pentru Shadow And Bone a fost formată într-o foarte mare măsură din actori noi, necunoscuți publicului larg.

Reclamă

Simon Sears, unul dintre actorii din Shadow And Bone, în Enforcement

Simon Sears a interpretat rolul lui Ivan în Shadow And Bone. Personajul s-a bucurat de multe favoruri în Universul Grisha, fiind unul dintre puținele personaje care au un amplificator. Este un membru important din ordinul Heartrender.

Un alt film în care actorul poate fi văzut, este Enforcement. Filmul a fost lansat pe 8 octombrie 2020. Jens, personajul lui Simon Sears, este unul dintre cei doi ofițeri de poliție care patrulează într-o zi obișnuită. Doar că, la un moment dat, ei se găsesc prinși într-un labirint de clădiri și neliniștea devine amenințătoare.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

„Enforcement”, un film cu Simon Sears, unul din actorii din „Shadow And Bone”, preferat de fani / Profimedia Images

Ben Barnes, în The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Ben Barnes este unul dintre personajele principale din seria fantasy. La început, actorul nu a fost foarte sigur că este un proiect potrivit pentru el, dar echipa l-a convins să îmbrace haina de general. El joacă rolul generalului Kirigan, comandantul Armatei a II-a și invocator de umbre.

Un alt material în care îl putem admira pe actor, este The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Seria face parte din categoria filmelor pe care nu trebuie să nu le ratezi. Ben Barnes, un actor cu foarte multe roluri importante, intrerpretează de această dată rolul Prințului Caspian, care fuge când unchiul său uzurpator are un fiu.

La început, Ben Barne nu a fost sigur că proiectul Shadow and Bone este potrivit pentru el/ Profimedia Images

Danielle Galligan, în Game of Thrones: The Last of the Starks

Danielle Galligan, actrița de origine irlandeză, a interpretat rolul Ninei Zenik în Shadow And Bone. Este unul dintre personajele principale ale romanului Six of Crows și al continuării sale, Crooked Kingdom. Ea este atrasă atât de bărbați, cât și de femei.

Un alt serial în care o mai putem vedea pe Danielle Galligan este Game of Thrones: The Last of the Starks, în sezonul 8, mai exact. În această producție ea interpretează rolul Sarrei Frey, care poate fi memorată după o scenă foarte cunoscută. Personajul este prezent la sărbătoarea bătăliei de la Winterfell, unde încearcă să-l seducă pe Sandor Clegane, dar ajunge să plece cu Podrick Payne.

Danielle Galligan intr-o secventa din Shadow and Bone lansat pe 23 aprilie 2021
Danielle Galligan, actrița de origine irlandeză, a interpretat rolul Ninei Zenik în Shadow And Bone / Profimedia Images

Zoë Wanamaker, în Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Zoë Wanamaker este o actriță de origine americană. În miniseria Shadow and Bone ea o interpretează pe Baghra, o profesoară la Micul Palat și totodată, mama generalului Kirigan.

Actrița are o palmarest foarte bogat. Spre exemplu, un alt rol datorită căruia o cunoaștem pe Zoë Wanamaker, este și cel al lui Madame Hooch, din seria Harry Potter. În acea producție, joacă rolul unui instructor de zbor pentru Vâjt-Haț, sportul vrăjitorilor.

Zoë Wanamaker este o actriță distribuită în foarte multe producții, iar printre cele mai populare este Harry Potte / Profimedia Images

Archie Renaux, unul dintre actorii din Shadow And Bone în Voyagers

În Shadow And Bone, Archie Renaux joacă rolul lui Malyen Oretsev. Acesta este un erou multidimensional, care-și duce luptele singur, în propriul stil, menționează Buzzfeed.com.

Actorul poate fi văzut într-un film total diferit de miniseria fantasy – Voyagers. Acolo Archie Renaux joacă rolul lui Alex. El descoperă secrete înspăimântătoare despre cum pot fi de fapt oamenii, în timpul misiunii sale de a salva rasa umană.

Archie Renaux joacă unul dintre cele mai importante roluri în Shadow And Bone / Profimedia Images

Jessie Mei Li, în Locked Up Abroad: Panamania

În seria fantasy, Jessie Mei Li joacă rolul central, pe cel al Alinei Starkov. O copilă orfană care are puterea să schimbe soarta lumii și să-și salveze semenii prinși în război.

Actrița de origine engleză mai poate fi urmărită și în producția Locked Up Abroad: Panamania, interpretând rolul Christinei Jocko. Personajul este de acord să transporte substanțe interzise din Panama pentru 10.000 de dolari, dar ajunge după gratii din acest motiv.

Jessie Mei Li este personajul principal din seria fantasy Shadow And Bone / Profimedia Images

Aceștia sunt doar câțiva dintre actorii din distribuția Shadow And Bone pe care îi putem vedea și în alte producții. Totuși, întâlnirea lor în echipa de actori ai seriei fantasy, le-a oferit fanilor șansa să îi cunoască pe toți în același timp, și să se bucure de reprezentații deosebite timp de 8 episoade.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×