Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre „Shadow and Bone”, sezonul 2

Chiar dacă este încă foarte devreme, fanii producției deja se gândesc la Shadow and Bone, sezonul 2. În prima parte a serialului povestea s-a desfășurat în jurul personajului Alina Starkov, interpretat de Jessie Mei Li. Primele opt episoade din serialul fantasy au fost lansate pe 23 aprilie 2021.

Publicat: 14 mai 2021, 8:04

Ea este o cartografă orfană care dezlănțuie o putere extraordinară, capabilă să schimbe soarta lumii ei în plin război. Acest lucru duce la unirea unor Forțe ale Răului împotriva Alinei Starkov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crearea și mai ales, redarea întregului Univers Grisha pe micile ecrane, a fost o adevărată provocare pentru echipa de creație a serialului. Leigh Bardugo, autoarea romanelor și totodată producătoarea executivă a serialului, a avut o colaborare bună cu restul partenerilor săi de echipă.

Regizorul Eric Heisserer, scenaristul și producătorul executiv, a venit cu alte idei noi, menite să completeze subiectul cărții, fără să-l modifice complet.

Când se va lansa Shadow and Bone, sezonul 2

Chiar dacă fanii serialului așteaptă noutăți despre un sezon nou, ei trebuie să mai aibă puțină răbdare. Netflix încă nu a venit cu declarații oficiale în legătură cu sezonul al doilea al producției fantasy, menționează Tomsguide.com.

Echipa din spatele poveștii este oricând gata să treacă la acțiune. Producătorii executivi au început deja să gândească un scenariu pentru continuarea firului narativ.

Reclamă

În mediul online circulă deja zvonuri, conform cărora Shadow and Bone, sezonul 2 va apărea pe micile ecrane în anul 2022. Cert este că această serie trebuie să meargă mai departe, judecând după succesul pe care l-a avut până acum.

Serialul a ajuns pe locurile fruntașe în topurile pratformei VOD încă din primele zile de la lansare. În plus, producția care îi are ca protagoniști pe Jessie Mei Li, Ben Barnes și Archie Renaux s-a regăsit și pe lista serialelor de neratat din luna aprilie 2021.

Cum va arăta distribuția în noul sezon al serialului fantasy

Reclamă

Se așteaptă ca actorii principali din prima serie să se regăsească și în distribuția sezonului 2. Fanii vor fi încântați să-i revadă pe Jessie Mei Li în rolul Alinei Starkov și pe Archie Renaux în pielea personajului Malyen „Mal” Oretsov.

Nikolai Lantsov este un alt personaj foarte așteptat. Leigh Bardugo a recunoscut că acesta este unul dintre personajele ei preferate.

Despre Nikolai Lantsov am scris de fiecare dată foarte ușor și cred că este un personaj haios, ușor de urmărit, care merită din plin să ajungă în casele spectatorilor.

– Leigh Bardugo

Nikolai joacă un rol important în cărți, în calitate de aliat al Alinei, deci este practic imposibil să nu-l vedem în Shadow and Bone, sezonul 2.

Wylan Van Eck este un alt element cheie care s-ar integra foarte bine în serial. Acesta joacă roluri esențiale în ambele cărți, fiind un membru de bază în Univers.

Cum a luat naștere Shadow and Bone

Producătorul executiv Shawn Levy, cel care colborează cu 21 Laps Entertainment, a completat cu măiestrie echipa care a realizat Shadow and Bone.

Acesta a declarat că și-au dorit să surprindă publicul larg și să evite clișeul unei acțiuni desfășurate în Epoca Medievală. Ei au dus personajele în Rusia Țaristă, menționând că nu au urmărit o respectare fidelă a evenimentelor istorice.

Un bărbat care ține în mână o sabie a luminii alături de o femeie care îl privește în ochi într-o scenă dintr-un seriale fantasy intitulat Shadow and Bone
Dacă răbdarea îți este pusă la încercare în așteptarea noului sezon, uite o listă cu 7 dintre cele mai apreciate seriale fantasy ale timpului / Profimedia Images

Serialul se bazează pe celebrele romane „Regatul umbrelor” și „Banda celor șase ciori”, scrise de Leigh Bardugo. Producătorii executivi au avut o misiune extrem de grea. Ei au fost nevoiți să creeze o introducere a personajelor principale din „Banda celor șase ciori”. Evenimentele trebuiau să se potrivească perfect din punct de vedere cronologic cu cele din „Regatul umbrelor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×