Reclamă

Serialele lunii aprilie. Producțiile pe care nu trebuie să le ratezi

În luna aprilie zilele sunt mai luminoase, vremea mai caldă, dar restricțiile pandemice te țin în continuare în casă. Ca să nu te întristezi prea tare, ți-am pregătit o listă a unor noi apariții de neratat în aprilie. Descoperă care sunt serialele lunii aprilie, pe care le poți urmări în următoarea perioadă.

Publicat: 9 aprilie 2021, 18:00 / Actualizat: 10 aprilie 2021, 11:07

Pandemia are și părțile sale pozitive. Datorită ei, serviciile de streaming au înregistrat o puternică creștere în streaming-ul online. Spectatorii blocați în casă au achiziționat un plus de 37 de milioane de abonamente plătite pentru un an întreg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serviciile au investit masiv în show-uri de televiziune și filme originale pentru a deveni lideri pe piața de streaming, care a devenit tot mai competitivă, conform Economics Times.

Serialele lunii aprilie. Ce producții noi poți vedea

Luna aprilie vine cu surprize una și una pentru amatorii de seriale. Cu siguranță ai de unde alege. Oferta e variată și va satisface gusturile chiar și utilizatorilor greu de impreisonat. Descoperă care sunt serialele lunii aprilie.

Prank Encounter

Starul serialului Stranger Things, Gaten Matarazzo a renunțat la pasiunea lui de a asasina creaturi monstruoase, iar acum îi sperie pe telespectatori cu ajutorul emisiunii sale cu farse.

Reclamă

În cadrul emisiunii doi necunoscuți vor avea parte de „călătoria vieții”, în care „frica întâlnește amuzamentul”. Emisunea a fost descrisă drept „cel mai elaborat spectacol de farse ascunse”. Să sperăm că doar vom urmări show-ul și nu vom fi niciodată participanți.

Povestea slujitoarei

Reclamă

Serialul este bazat pe povestea unei femei educate, care a fost răpită și dusă departe de familia ei, în Gilead, cunoscut ca Statele Unite ale Americii. Acolo femeile erau obligate să îndeplinească mai multe roluri printre care și cel de concubină. Acesta trăiește o adevărată dramă bazată pe teroare atunci când realizează că în Gilead drepturile femeilor nu există.

Worn Stories

O nouă emisiune în care un grup divers de oameni dezvăluie o serie de povești despre semnificația din spatele articolelor de îmbrăcăminte.

Fie că este vorba de o pereche de ghete care simbolizează supraviețuirea, o rochie care reconfirmă identitatea, această serie ne luminează în privința viații articolelor de îmbrăcăminte mult prețuite”, anunță rezumatul seriei, citată de Hello Magazine.

This is a Robbery

În 1990 a avut loc cel mai mare jaf în istoria artei; iar lucrări ale lui Rembrandt și Vermeer, printre altele, atingând o valoare de jumătate de miliard de dolari, au fost furate și niciodată recuperate. Unde sunt acum acele opere de artă celebre? Acest documentar format din patru părți va încerca să elucideze misterul.

Shadow and Bone

Serialul este bazat pe seria de romane intitulată Girshaverse, a lui Leigh Bardugo, care se învârte în jurul unui soldat, orfan și modest, Alina Starkov.

Alina este recrutată într-o armată de elită a soldaților magici, numită Grisha, pentru a lupta împotriva monștrilor din Foldul Umbrelor. Nimic nu este ceea ce pare însă, iar dușmanii și aliații ei ar putea fi aceiași.

Dad stop embarrassing me

Jamie Foxx joacă într-o nouă comedie ca Brian Dixon, afacerist de success, care tocmai a primit job-ul de tată cu normă întreagă a fiicei sale adolescente, Sasha.

Potrivit sinopsisului, hotărât să fie cel mai bun tată pe care îl poate avea Sasha, Brian va avea nevoie ajutor din partea tatălui și surorii sale. Sasha, de asemenea, are nevoie de ajutor pentru a învăța cum să facă față noului ei tată haotic, dar iubitor. Seria Netflix este inspirată din relația lui Jamie cu fiica sa Corinne.

The Wedding Coach 

Adori reality show-urile cu nunți? Comedianta Jamie Lee va ajuta cuplurile să supraviețuiască situațiilor stresante și, uneori așteptărilor exgerate ale viitoarelor mirese.

Nunțile sunt un motiv frumos de sărbătoare, dar în ciuda a ceea ce spun revistele de mireasă, planificarea uneia este departe de a fi o petrecere”, anunță rezumatul filmului.

Dacă ești pasionată de nunți, descoperă și care sunt cele mai scumpe rochii de mireasă regale.

Generația

Este un serial despre adolescenți, liceeni, care se confruntă cu provocările vieții. Ei ajung să descopere latura sexualității, dar acest lucru ajunge să le schimbe personalitatea. Principiile pe care până acum le aveau despre viață, dragoste sau familie sunt complet date peste cap de noile descoperiri ale lumii moderne.

Crede, ascultă, ucide

Crede, ascultă, ucide este un serial despre o comunitate de penticostali. Într-o noapte, în anul 2014, satul Knutby, care este locul de desfășurare al evenimentelor, a fost zguduit de niște focuri de armă. Una dintre tinerele din comunitate a fost ucisă, iar un vecin de-ai ei a suferit răni grave. După acest eveniment nefericit, comunitatea lor a intrat în atenția întregii lumi.

Reuniunea „Urzeala tronurilor”, prezentată de Conan O’Brien

Conan O’Brien prezintă un talk-show, o emisiune în două părți, cu distribuția renumitului serial din ultimul sezon. Printre actorii invitați se numără Kit Harington, Emilia Clarke sau Sophie Turner, dar sunt aduși în platou și actori care au pus în scenă roluri emblematice, care au intrat rapid la inimile fanilor. Sunt invitați și Sean Bean, Jason Momoa sau Mark Addy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×