Filme noi care apar în luna mai 2021. Producțiile pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu vești bune pentru iubitoarele de filme. Multe filme noi care apar luna aceasta surprind subiecte pline de emoție și suspans. De la documentare istorice, la comedii romantice, industria cinematografică e gata să lanseze filme care te vor face să stai aproape de ecrane.

3 mai 2021 la 10:01

Nume sonore din lumea filmului precum Emma Stone sau Emma Thompson sunt gata să aducă la viață personaje care te vor face să te îndrăgostești. Pregătește floricelele și află care sunt filmele noi care vor pune stăpânire pe internet luna aceasta.

Filme noi care apar în luna mai 2021

Chiar dacă anul anterior filmările au fost îngreunate de venirea pandemiei, sunt multe filme noi care au reușit să-și ducă la bun sfârșit producțiile mult visate. Deși luna mai abundă de filme noi care au drept subiect central drama, există totuși câteva care să mai destindă atmosfera. Fie că ești pasionată de modă, jafuri celebre sau iubiri imposibile luna mai te va surprinde cu filme deosebite. Iată care sunt cele mai așteptate șase filme ale lunii mai.

The Boy from Medellin

Regia: Matthew Heineman
Cu: J Balvin

Filmul este un documentar deosebit despre viața și cariera mult îndrăgitului J Balvin. Filmul îl surprinde pe artist luptându-se cu anxietatea și depresia care au pus stăpânire pe el de-a lungul carierei. Documentarul este presărat cu imagini rare din spatele scenei, momente din timpul concertelor sau din viața privată. Acțiunea este concentrată pe unul dintre cele mai importante spectacole ale sale. Concertul simbolic pentru cariera sa pe care J Balvin l-a ținut chiar în orașul său natal, Medellin. Cântărețul columbian își expune viața și provocările pe care le-a întâmpinat într-un film plin de emoții și trăiri intense. Premiera documentarului mult așteptat va avea loc în SUA la data de 7 mai 2021.

Into the Darkness

Regia: Anders Refn
Cu: Jesper Christensen, Bodil Jørgensen, Mads Reuther

Pentru iubitoarele de istorie printre seria de filme noi se află Into the Darkness este alegerea ideală primăvara aceasta. Filmul prezintă problemele populației daneze în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Drama unui tată care încearcă din răsputeri să țină pe picioare o fabrică de electronice de succes. Toate deciziile pe care trebuie să le ia îl aduc într-un punct de neîntors când ajunge să colaboreze cu germanii. Fiul său, un puternic opozant, ia atitudine și reacționează împotriva opresiunilor făcute asupra evreilor. Drama unei familii care se destramă în vâltoarea unuia dintre cele mai sângeroase momente ale istoriei. Premiera a fost deja anunțată pentru sfârșitul lunii mai. Aceasta va avea loc pe platformele digitale în data de 21 mai 2021.

Cruella

Regia: Craig Gillespie
Cu: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong

Disney lansează unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii mai. O comedie dramatică ce o are în rol principal pe cunoscuta actriță, Emma Stone. După ce anul acesta a devenit mamă pentru prima oară, Emma Stone revine pe ecranele noastre într-un film inedit. Acțiunea este plasată în Londra anilor 1970 și o urmărește pe tânăra și rebela Estella care este hotărâtă să se facă auzită în industria modei. Lucrurile capătă și mai mult suspans când aceasta se întâlnește cu baroneasa von Hellman care nu-i va recunoaște eforturile în industria modei. Filmul Disney prezintă adevărata poveste din spatele celebrului personaj Cruella De Vill aducând împreună nume sonore precum Emma Stone și Emma Thompson. Premiera va avea loc în data de 28 mai în America, în timp ce la noi în țară se preconizează data de 4 iunie 2021.

The Get Together

Regia: Will Bakke
Cu: Alejandro Rose-Garcia, Johanna Braddy, Jacob Artist

Pentru iubitoarele de comedii din seria de filme noi, The Get Together, este cea mai bună alegere luna aceasta. Comedia prezintă într-un mod plin de situații neașteptate viața a patru tineri care se întâlnesc la o petrecere dintr-o vineri seara. August, personajul pe care sigur îl vei îndrăgi este acea fată ieșită din tipare care se străduiește să-și găsească locul într-un oraș nou. Caleb este artistul visător a cărei viață prinde contur după ce își regăsește iubirea adevărată la petrecerea de vineri seară. Damien și Betsy, cuplul romantic de nedespărțit ar putea trece printr-o situație dificilă când cererea în căsătorie este dezvăluită din greșeală la petrecere. O seară de vineri obișnuită se schimbă când cei patru se confruntă cu problemele de neînțeles ale vieții moderne. Premiera oficială a filmului va avea loc în America în data de 14 mai 2021.

Riders of Justice

Regia: Anders Thomas Jensen
Cu: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg

O comedie neagră care urmărește povestea lui Markus, un soldat detașat în Afganistan. După ce soția lui este ucisă într-un accident misterios de tren, soldatul este nevoit să se întoarcă acasă la fiica sa. Un film plin de suspans care va face orice iubitoare de acțiune să stea aproape de ecran. Bărbatul descoperă că moartea soției a fost o crimă plănuită. Cu ajutorul unui grup de prieteni pleacă într-o călătorie plină de suspans și momente comice pentru a descoperi ucigașul. Conform IMDb filmul de acțiune va fi lansat oficial pe data de 21 mai în SUA.

Finding You

Regia: Brian Baugh
Cu: Katherine McNamara, Tom Everett Scott, Vanessa Redgrave

Pe lista de filme noi pe care trebuie să le vezi luna aceasta se află Finding You. Un film romantic plin de scene care te vor face să te îndrăgostești inevitabil de personajele principale. Povestea o urmărește pe Finely, o tânără muziciană, care pleacă în Irlanda pentru a găsi secretul desăvârșirii talentului său. Viața sa se schimbă complet când în avion se întâlnește cu starul de film Buckett, plecat să filmeze pentru cel mai important rol al carierei sale.  Filmul surprinde iubirea care apare între cei doi și felul în care se regăsesc în micile momente ale vieții. Un film superb despre iubire și descoperirea sinelui în care Finely află dacă este capabilă să riște totul pentru iubirea adevărată.  Conform celor de la IMDb premiera filmului mult așteptat va avea loc în data de 14 mai în America.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×