Reclamă

Filme noi care apar în luna mai 2021. Producțiile pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu vești bune pentru iubitoarele de filme. Multe filme noi care apar luna aceasta surprind subiecte pline de emoție și suspans. De la documentare istorice, la comedii romantice, industria cinematografică e gata să lanseze filme care te vor face să stai aproape de ecrane.

Publicat: 3 mai 2021, 10:01 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 14:40

Nume sonore din lumea filmului precum Emma Stone sau Emma Thompson sunt gata să aducă la viață personaje care te vor face să te îndrăgostești. Pregătește floricelele și află care sunt filmele noi care vor pune stăpânire pe internet luna aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna mai 2021

Chiar dacă anul anterior filmările au fost îngreunate de venirea pandemiei, sunt multe filme noi care au reușit să-și ducă la bun sfârșit producțiile mult visate. Deși luna mai abundă de filme noi care au drept subiect central drama, există totuși câteva care să mai destindă atmosfera. Fie că ești pasionată de modă, jafuri celebre sau iubiri imposibile luna mai te va surprinde cu filme deosebite. Iată care sunt cele mai așteptate șase filme ale lunii mai.

The Boy from Medellin

Regia: Matthew Heineman
Cu: J Balvin

Filmul este un documentar deosebit despre viața și cariera mult îndrăgitului J Balvin. Filmul îl surprinde pe artist luptându-se cu anxietatea și depresia care au pus stăpânire pe el de-a lungul carierei. Documentarul este presărat cu imagini rare din spatele scenei, momente din timpul concertelor sau din viața privată. Acțiunea este concentrată pe unul dintre cele mai importante spectacole ale sale. Concertul simbolic pentru cariera sa pe care J Balvin l-a ținut chiar în orașul său natal, Medellin. Cântărețul columbian își expune viața și provocările pe care le-a întâmpinat într-un film plin de emoții și trăiri intense. Premiera documentarului mult așteptat va avea loc în SUA la data de 7 mai 2021.

Reclamă

Into the Darkness

Regia: Anders Refn
Cu: Jesper Christensen, Bodil Jørgensen, Mads Reuther

Reclamă

Pentru iubitoarele de istorie printre seria de filme noi se află Into the Darkness este alegerea ideală primăvara aceasta. Filmul prezintă problemele populației daneze în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Drama unui tată care încearcă din răsputeri să țină pe picioare o fabrică de electronice de succes. Toate deciziile pe care trebuie să le ia îl aduc într-un punct de neîntors când ajunge să colaboreze cu germanii. Fiul său, un puternic opozant, ia atitudine și reacționează împotriva opresiunilor făcute asupra evreilor. Drama unei familii care se destramă în vâltoarea unuia dintre cele mai sângeroase momente ale istoriei. Premiera a fost deja anunțată pentru sfârșitul lunii mai. Aceasta va avea loc pe platformele digitale în data de 21 mai 2021.

Cruella

Regia: Craig Gillespie
Cu: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong

Disney lansează unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii mai. O comedie dramatică ce o are în rol principal pe cunoscuta actriță, Emma Stone. După ce anul acesta a devenit mamă pentru prima oară, Emma Stone revine pe ecranele noastre într-un film inedit. Acțiunea este plasată în Londra anilor 1970 și o urmărește pe tânăra și rebela Estella care este hotărâtă să se facă auzită în industria modei. Lucrurile capătă și mai mult suspans când aceasta se întâlnește cu baroneasa von Hellman care nu-i va recunoaște eforturile în industria modei. Filmul Disney prezintă adevărata poveste din spatele celebrului personaj Cruella De Vill aducând împreună nume sonore precum Emma Stone și Emma Thompson. Premiera va avea loc în data de 28 mai în America, în timp ce la noi în țară se preconizează data de 4 iunie 2021.

The Get Together

Regia: Will Bakke
Cu: Alejandro Rose-Garcia, Johanna Braddy, Jacob Artist

Pentru iubitoarele de comedii din seria de filme noi, The Get Together, este cea mai bună alegere luna aceasta. Comedia prezintă într-un mod plin de situații neașteptate viața a patru tineri care se întâlnesc la o petrecere dintr-o vineri seara. August, personajul pe care sigur îl vei îndrăgi este acea fată ieșită din tipare care se străduiește să-și găsească locul într-un oraș nou. Caleb este artistul visător a cărei viață prinde contur după ce își regăsește iubirea adevărată la petrecerea de vineri seară. Damien și Betsy, cuplul romantic de nedespărțit ar putea trece printr-o situație dificilă când cererea în căsătorie este dezvăluită din greșeală la petrecere. O seară de vineri obișnuită se schimbă când cei patru se confruntă cu problemele de neînțeles ale vieții moderne. Premiera oficială a filmului va avea loc în America în data de 14 mai 2021.

Riders of Justice

Regia: Anders Thomas Jensen
Cu: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg

O comedie neagră care urmărește povestea lui Markus, un soldat detașat în Afganistan. După ce soția lui este ucisă într-un accident misterios de tren, soldatul este nevoit să se întoarcă acasă la fiica sa. Un film plin de suspans care va face orice iubitoare de acțiune să stea aproape de ecran. Bărbatul descoperă că moartea soției a fost o crimă plănuită. Cu ajutorul unui grup de prieteni pleacă într-o călătorie plină de suspans și momente comice pentru a descoperi ucigașul. Conform IMDb filmul de acțiune va fi lansat oficial pe data de 21 mai în SUA.

Finding You

Regia: Brian Baugh
Cu: Katherine McNamara, Tom Everett Scott, Vanessa Redgrave

Pe lista de filme noi pe care trebuie să le vezi luna aceasta se află Finding You. Un film romantic plin de scene care te vor face să te îndrăgostești inevitabil de personajele principale. Povestea o urmărește pe Finely, o tânără muziciană, care pleacă în Irlanda pentru a găsi secretul desăvârșirii talentului său. Viața sa se schimbă complet când în avion se întâlnește cu starul de film Buckett, plecat să filmeze pentru cel mai important rol al carierei sale.  Filmul surprinde iubirea care apare între cei doi și felul în care se regăsesc în micile momente ale vieții. Un film superb despre iubire și descoperirea sinelui în care Finely află dacă este capabilă să riște totul pentru iubirea adevărată.  Conform celor de la IMDb premiera filmului mult așteptat va avea loc în data de 14 mai în America.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×