Reclamă

Emma Stone, încântată de noul rol de mamă

Cunoscuta actriță de la Hollywood a devenit mamă pentru prima oară pe 13 martie 2021. Aceasta, împreună cu soțul ei, Dave McCary, și-a asumat cu entuziasm rolul de părinte. Emma Stone, încântată de noul rol de mamă, deși crezuse anterior că nu o să aibă copii niciodată.

Publicat: 25 aprilie 2021, 7:58

Stone și McCary și-au ferit relația de ochii publicului, încă din 2017, de când au început să se întâlnească. Ba chiar, cei doi s-au căsătorit în secret anul trecut, în 2020. Potrivit surselor citate, noii părinți pun accentul pe o viață sănătoasă și privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma și Dave au o căsnicie grozavă și amândoi își doreau un copil”, a declarat pentru revista People o sursă apropiată actriței, conform Harper’s Bazaar. „Sunt un cuplu foarte solid și privat și erau pregătiți pentru o familie. Emma este apropiată de familia ei și de prietenii buni, dar nu este genul de persoană care își etalează viața personală„, a declarat sursa pentru presa americană.

 „Dave respectă acest lucru la partenera sa, mai ales că și el este pe aceeași lungime de undă. Cei doi o viață excelentă împreună și se susțin reciproc„, au notat publicațiile străine.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Emma Stone încântată de noul rol de mamă

O altă sursă apropiată actriței a adăugat: „Emma a fost foarte încântată de copil. A spus că se simte grozav. Are întotdeauna un zâmbet imens când este alături de Dave„.

Reclamă

Dave McCary este scriitor și regizor al show-ului Saturday Night Live (SNL). Prima întâlnire a lui Stone și McCary a avut loc chiar pe platoul de filmare al emisiunii SNL.

O persoană care lucrează în industria cinematografică a spus: „Emma și Dave au o căsătorie puternică și respectuoasă. Un copil va adăuga o nouă dimensiune a fericirii amândurora„.

În luna mai, producția Disney, Cruella, va avea premiera pe canalul Disney +, dar și în cinematografe. Filmul de acțiune live despre personajul negativ al desenelor animate „101 Dalmațieni” o are în rolul principal pe Emma Stone, ce joacă o versiune punk a personajului.

Reclamă

Fimul prezintă istoria Cruellei. O poveste care se învârte în jurul unei tinere pe nume Estella, înainte de își prelua faimosul pseudonim. Potrivit producătorilor de la Disney, Estella este o „vagaboandă” care iubește moda, „o fată isteață și creativă, hotărâtă să-și facă un nume cu desenele sale”. După ce se împrietenește cu hoții londonezi, atrage atenția baronesei von Hellman, iar prietenia lor ia o întorsătură întunecată.

Emma Stone: „Credeam că nu o să am copii niciodată”

Sursa apropiată de Emma Stone a declarat că actrița este mai mult decât capabilă să jongleze atât cu maternitatea, cât și cu cariera sa artistică: „Este o profesionistă care își iubește și trăiește pentru asta. Dacă cineva poate fi bun la ambele lucruri, atunci această persoană este Emma. Este o persoană înzestrată, din toate privințele”.

Emma Stone, purtând o rochie lungă, neagră, prin care i se vede burtica de gravidă
Perspectiva Emmei Stone despre copii s-a schimbat pe măsură ce a înaintat în vârstă / Profimedia Images

Actrița din „La La Land” a declarat anterior pentru publicația ELLE că părerea ei despre întemeierea unei familii s-a schimbat de-a lungul anilor.

Perspectiva mea despre copii s-a schimbat pe măsură ce am înaintat în vârstă. Niciodată nu am fost babysitter. În adolescență, credeam că nu o să mă căsătoresc niciodată, că nu o să am niciodată copii. Apoi, pe măsură ce am îmbătrânit, am realizat că, de fapt chiar vreau să mă căsătoresc, chiar vreau să am copii.

– Emma Stone

Pentru a se inspira pentru rolul de mamă, Emma Stone ppoate urmări cum arată o zi din viața lui Kate Middleton și a copiilor săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×